Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 23 802
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,искам да питам майчетата които дават Витамин Д на бебчетата си .По какув начин им го дават с млякото ли ,които да на АМ или с капкомер.Защото ми казаха че трябвало да се дава само с млякото а не по отделно.Моля споделете с мен

# 586
Аз давам с капкомер, но ако давах каквото и да е в шише (изцедена кърма, АМ, чай, вода), бих го капнала в него за да замаскирам вкуса.

ПС: Така се пише във форума  Laughing

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 23:20 от Juturna

# 587
Здравейте,искам да питам майчетата които дават Витамин Д на бебчетата си .По какув начин им го дават с млякото ли ,които да на АМ или с капкомер.Защото ми казаха че трябвало да се дава само с млякото а не по отделно.Моля споделете с мен

аз давам с капкомер също.една капка директно в устата.

# 588
# 589
  • София
добро утро, мацки!
не съм ви изчела напълно, но ще гледам да наваксам.
ние снощи успешно се завърнахме от морето, даже успяхме да изперем (трета пералня, вече)
който се страхува да води бебе на море - да не се страхува; голям кеф ви казвам - ние с мъж ми на шезлонгите, бебето на неговия си шезлонг между нас; дай му на Тодор плаж, вятър и вълни - моментално заспива и е кротък, кротък, не е истина; усмелих се даже да му топна крачетата в морето, ми да, нали е бил на море, не може без солена вода; и, имаме малко тен по личицето, абе, ..... голяма работа

момичета, кога и къде ще е софийската среща?

# 590
Добро утро!!!

Чета,ама все няма време да пиша Crazy

Ние сме здрави и това е най-важното.За недоспиването,няма да споменавам,че то май е всеобща страст тук Mr. GreenАлекс един ден е кротък,един ден реве зверски от колики и претоварване явно newsm78

Онзи ден бяхме цял ден на вън с количката,вече му харесва и спи вътре стига да няма колики ooooh!

Аз се сдобих със солидна буца под едната мишница.Давах му да суче 3 пъти от въпросната гърда,и май се пооправи,дано не се повтаря.Май не може още да изсуква всичко,пък и като е  колики не суче като хората-върти се,пъне се,повръща ooooh!

Това е май,май.Ставам,че е време за манджа baby_neutral

# 591
съжалявам за главните букви, но другата ръка е заета.
витамин д с лъжичка с малко кърма
имам въпрос прегледа след раждане до 40 ден нали е по здравна каса и не трябва направление, а само епикриза от болницата

# 592

имам въпрос прегледа след раждане до 40 ден нали е по здравна каса и не трябва направление, а само епикриза от болницата
   не знам за "до 40-я ден",но е по ЗК и без направление.  Peace

# 593
  • IT
Витамин Д капвам с капкомера на лъжичка и така му го давам или както една майка беше споменала тук и пробвах и е много хитро -на зърното и детенце като суче ги поема.

Grinning Hug Heart Eyes

# 594
  • Burgas

Grinning Grinning Grinning Аз пък така ви чета  Grinning Grinning Grinning

Да се похваля,  малчо ми се усмихва две сутрини подред и ме кара да забравя спала ли съм, не ли, коло ного е плакъл предната вечер и т.н.

# 595
добро утро, мацки!
не съм ви изчела напълно, но ще гледам да наваксам.
ние снощи успешно се завърнахме от морето, даже успяхме да изперем (трета пералня, вече)
който се страхува да води бебе на море - да не се страхува; голям кеф ви казвам - ние с мъж ми на шезлонгите, бебето на неговия си шезлонг между нас; дай му на Тодор плаж, вятър и вълни - моментално заспива и е кротък, кротък, не е истина; усмелих се даже да му топна крачетата в морето, ми да, нали е бил на море, не може без солена вода; и, имаме малко тен по личицето, абе, ..... голяма работа

момичета, кога и къде ще е софийската среща?

Здрасти, здрасти, добре си дошла Wink

01,09 - 10,00 часа Борисовата градина - детската площадка със слона  Peace
Ако вали, отменяме за 02,09, гледах прогнозата - хубаво ще е.
Ще пооблечем мъниците повече, но пък няма да е дива жега!

# 596
 О,zvezdi4ka_bs,това със усмивките сутрин е най-сладкото нещо!
 И аз направо се разтапям от тях!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моята Юлия от седмица започна много да гука.Ле-ле!Колко щастлива ме прави,когато така ми "говори" !  Grinning Grinning Grinning
 Освен това започна и да се лигави доста.Устничките й все се пълнят със слюнка и правят малки балончета (май,при баткото това се случи доста по-късно  newsm78 ).

# 597
И аз да се разпиша пак, че току виж темата свършила  Laughing

Ние имахме гости в събота - сестра ми с мъжа си и двамата племенници.
Всички се радваха много на Денис - това беше първо виждане, голяма веселба.
Малкият племенник - 6 г. - не се отлепяще от бебо, чак имаше рев, че го събуди нарочно, защото спящ не му е интересен  Laughing

Jutrina,  Peace, позната картинка Hug

Витамин Д (вигантол) давам с капкомер 2 капки в лъжичка смесени с няколко капки млекце.

усмивка и смях - Денис ми се усмихва несъзнателно от 2 седмици, а от 4-5 дена имаме озвучаване и е като кратък смях - голямо удоволствие е да го гледам, както пише звездичка - забравяш несгодите  Peace

Селме, и Денис гука все повече и повече - разтапяме се с таткото

# 598
Момичета,как ще се пазите от повторна бременност? Май по-назад бяхте писали,но не се сещам.
Аз се замислям за хапчета,само да не ми объркат нещо хормоните..а и малко забравям кога и какво съм пила  newsm78

# 599
Добро утроо Simple Smile

П/в забременяване ще ползваме презервативи - най-лесно, най-удобно и най-неангажиращо. С хапчетата съм нередовна...

Витамин Д давам директно в устата с капкомера. Simple Smile

Пуу, тъкмо бях навила свекър ми да ме закара до Борисова градина в сряда за срещата, ама като видях прогнозата - дъжд и 15 градуса температура... Съвсем се отказах, идеята беше да откараме там цял ден и мъжът ми да ме прибере след работа. Тъй, че няма да стане.  Peace

Хайде приятен ден, засега!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт