Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 24 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Аз да почерпя с каквото душа ви иска по случай втората месечинка на моята буболечка  Hug   По случая момата е повита и съм и пуснала музика на ухото демек сешоара  Mr. Green , че пак пустите колики я измъчиха... Момичетата които дават Биогайа как я давате? Тези 5 капки на един прием за деня или ги разделяте по няколко на хранене и само 5 ли давате на ден. Аз мисля и на педка да звъня утре да видим тя кво ще каже..

Лохиите ми свършиха на 40 ден някъде, ама то после пък МЦ то дойде  ooooh!

# 361
Кога ви свършиха лохиите? Аз още имам (в стадий зацапване, но ги има), а вече е 6 и половина седмици след раждането  Tired

Jut и при мен е така. Зацапва по малко на няк дни и се чудех да ходя ли на преглед или да чакам да спре съвсем, но реших утре да си запиша час. Хем ще питам има ли нещо обезпокоително...

# 362
Кога ви свършиха лохиите? Аз още имам (в стадий зацапване, но ги има), а вече е 6 и половина седмици след раждането .
Здравейте и от мен ,и при мен е така само цапа,ту кафеникаво ,ту жълтиникаво и аз се чудя кога да отида на преглед,защото доктора ми каза като свършат тогава но незнам до кога ще продължи това зацапване.
enna като се върнеш от прегледа моля те да споделиш какво е казал доктора за това зацапване колко време е нормално да бъде така.

# 363
Кога ви свършиха лохиите? Аз още имам (в стадий зацапване, но ги има), а вече е 6 и половина седмици след раждането  Tired

Здравейте и от мен ,и при мен е така само цапа,ту кафеникаво ,ту жълтиникаво и аз се чудя кога да отида на преглед,защото доктора ми каза като свършат тогава но незнам до кога ще продължи това зацапване.
enna като се върнеш от прегледа моля те да споделиш какво е казал доктора за това зацапване колко време е нормално да бъде така.

# 364
  • София
На контролния преглед на ехограф доктора ми показа едни рехави по-тъмни участъци в матката, които предстоят да изтекат като лохии. Каза че докъм 45 - 50-тия ден ще изтекат. И аз имам зацапвания само от време на време. Juturna, enna, Кирова, всичко е нормално.

# 365
Добро утро! Ние днес ставаме на 40 дни. И явно поради този причина коликите му супер се изостриха. Тази сутрин към 5 като почна да плаче, един неудържим плач в продължение на 20 минути и нищо не го утешава, ужас ви казвам. Досега беше такъв кротък, но уви. Може ли това хранене на поискване и преяждането да водят до тия колики. Ние сме изключително на кърма. Понякога коремчето му е кораво като буца, и според мен това са коликите. Напъването и твърдото коремче. Много ми е мъчно , че нищо не мога да направя за да му помогна.
При мен също продължават лохиите, като зацапване и затова и аз се чудя кога да отида на преглед.
Аз имам и още един въпрос. Ако на някой му е неприятна темета моля да ме извини. Някой има ли проблем с ходенето до тоалетната по голямата работа? Аз имам един проблем все едно имам раничка точно на изхода, но не е външна, а вътрешна. Никога през живота си не съм имала хемороиди и си мисля да не би да е това. Чувала съм, че при някои жени след раждане се появяват. Незнам какво да правя, но всяко ходене до WC е съпроводено с болки и ужас. Още веднъж се извинявам, че повдигам този въпрос към всички на които им е неприятна темета.

# 366
  • гр.София
Добро утро майчета ,
на мен лохиите ми бяха около 40 дена , но ми минаха най-сетне  Mr. Green
Мила и аз бях по същия начин с ходенето до тоал. оказа се хемероид , от аптеката си взех свещички и за една седмица се оправих , но не помня как се казват струват около 10.00лв. една кутийка , много ми помогнаха иначе си ревех от болка , не мовех на задника да си седна  Sick
А ние колики не сме и имали , дано не ни и изненадат де , иначе и ние си сучем по 5-10 мин.  , вече взех да и свиквам явно се няжда щом стои кротка по 2-3 часа , а нощно време и по 5-6 часа. пълни памперсите здраво и е натежала доста  Grinning
Чао за сега от мен  Hug

# 367
На мен лохиите ми спряха на 10 ден и после през дни имах по някоя капчица,но в деня на операцията сестрите няколко пъти ми натискаха корема и при това натискане май излезнаха по-голямата част от тях,т.к. дори след като ни раздвижиха лохиите ми бяха много по-малко отколкото течението по време на цикъл.Аз се притеснявах,че много малко са текли,но на 15 и на 40 ден ходих на контролни прегледи и всичко беше нормално.Цикъл още не ми е идвал и се надявам и да не дойде скоро Wink
Вчера теглихме Юлиянка и беше 5.2 КГ на 53 ден.
Относно колики-незнам дали ги имаме,никога буболечката не е плакала повече от 2-3 минути,но останових че когато не давам никакви капки е по-спокойна и изобщо не се гърчи като върши работа.
Вие залагалки/биберони давате ли на вашите бебета?
Това за преяждането при хранене на поискване-ние кърмим ли се по-често от през 2 часа и следва повръщане,явно така си регулира излишека и затова давам биберон докато минат поне 2 часа.
Ние през ноща спим даже и по 10 часа някой път,но мен изобщо не ме притеснява това,т.к. си я виждам,че си наддава сериозно и израства дрехи.
От ужасна жега изведнъж хвана студ при нас чудя се как да я усуквам,че и вятър има ooooh!При вас жега ли е още?Отива си май лятото...
Лек ден и послушни бебоци ви желая!

# 368
Здравейте,

аз съм при мама в Ловеч. Всички ме обявиха за луда, че съм помъкнала 2 седмично бебе по пътищата  Crazy .
И Вярка е с колики от вчера  Cry и много се гърчи милото. Аз давам Био Гая еднократно сутрин на гладно 5 капки (за мамата, която питаше).
Давам от вчера и Колийф и ще видим дали ще има ефект. Казаха ми за някакви капки Бейби нос за колики, аз не съм ги чувала. Някой ползва ли ги?

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 09:48 от Ivka

# 369
Цитат
Вие залагалки/биберони давате ли на вашите бебета?
   Не.

# 370
Привет на всички!  wavey
Колко е хубаво, че сме вече в "Родени"!
Ние бяхме за една седмица на море, хванахме големите жеги, но успяхме да опазим себе си и децата от прегряване и дискомфорт. Вече сме в София и ще почваме да вършим разни задачки, че са се понатрупали.

Скоро оставам съвсем сама с двамата младежи, но ще се оправим, вече свикнах. Засега все още имам помощ през деня за Никола.

Аз давам залъгалка на Борис, иначе ми писва да ми виси по гърдите. Той не е голям фен, но често му действа успокояващо, особено като му се спи, а не може да се унесе, залъгалката в този момент ми помага да си освободя ръцете и гърдите, а бебето да заспи.

# 371
  • Sofia
Zdraveite mami, ne mi se vklu4va kredora i me izvinete, 4e pi6a na latinica, no imam spe6en vapros.

Stava vapros za vaksinite i davaneto na homeopati4ni sredstva predi i sled postavyaneto im. Razbrah, 4e e dobre da se dava tuya, no moje li da se dava na ednomese4no beb4e? Shte tryabva da se hodi i pri homeopati4en lekar, nyakoi moje li da spodeli za dobar takav v Sofiya?
A priema na tuya za ednomese4no beb4e kolko kapsulki e, ako izob6to moje da se dava?

Hubav vi den:)

# 372
Евридика и аз искам да науча Алекс,поне да заспива с бибата,обаче той само като я усети и започва един истеричен рев TiredСамо цица признава.Как се научихте вие?

От вчера имаме ново 20-кърмим се и докато суче пада едно опъване,едно гънене като за световно CrazyПуска зърното по 100 пъти,изпъва е като струна.........някой друг с такава екстра?

# 373

Здравейте, здравейте, как сте мами-сладурани и вашите сладки бебчовци!
Надявам се всички в чудесно здраве и добро състояние на духа  Peace

Аз давам залъгалка на Борис, иначе ми писва да ми виси по гърдите. Той не е голям фен, но често му действа успокояващо, особено като му се спи, а не може да се унесе, залъгалката в този момент ми помага да си освободя ръцете и гърдите, а бебето да заспи.

И аз използвам залъгалката за същото, но той я задържа 1-2 минути в най-добрия случай и затова спрях, защото като си освободя циците, си заемам едната ръка да придържам залъгалката. Иначе съм го приспивала няколко пъти така.

Циците ми вече свикнаха с често дъвчене и някак си зърната ми станаха безчуствени и сега си папкаме и дъвчем на воля, но гледам да не минавам 1 час Simple Smile Embarassed

ЗА СРЕЩАТА: Предлагам 01,09 - сряда (другата седмица) в 10,00 часа в Борисовата градина на площадката със Слона.

# 374

От вчера имаме ново 20-кърмим се и докато суче пада едно опъване,едно гънене като за световно CrazyПуска зърното по 100 пъти,изпъва е като струна.........някой друг с такава екстра?
[/quote]

Ади, ние сме гимнастици от класа. Имам моменти, когато е много по-споко, но когато е нервен - обикновено е голяма борба кърменето, захапва, пуска и като я пусне , макар и сам, ревввв.
Бебешка му работа  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт