Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 24 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Не вярвам в уроки  Stop

# 421
И аз имам уговорен преглед.Аз бях на профилактичен преглед 1 седмица след изписването,при положение,че бях без външни шевове.И с докторката се разбрахме да отида отново на профилактичен преглед точно след 2 месеца демек на 14.09.Аз тогава 100% ще питам за някакви хапченца,който мога да пия ако има такива.Марита, и аз на това с прекъснатия полов акт много много му нямам доверие.Но за сега сме на този вариант. Simple Smile

# 422
Момичета,да ви питам- знаете ли кръвните групи на децата си?
На мен ми я казаха,но незнам дали не са в грешка,защото аз съм А1-, мъжът ми е А+,а бебо се оказа 0+,което незнам дали е възможно  newsm78

# 423
Момичета,да ви питам- знаете ли кръвните групи на децата си?
На мен ми я казаха,но незнам дали не са в грешка,защото аз съм А1-, мъжът ми е А+,а бебо се оказа 0+,което незнам дали е възможно  newsm78

ами и аз се чудех дали 100% унаследяват на родителите си,а се оказва,че май не.много рядко,но май унаследяват и на пра-родители:) ти да не се уплаши да не си згафила някъде? шегичка! да не се вържеш хахахаха
аз съм 0-,а мъжа ми твърди,че е 0,но незнае + или -. детето е 0+....и аз се чудех по тзи логика дали да приема,че мъжът ми е 0+? нямам идея и аз.ще питам сигурно и това лекарите.да взема да си записвам въпроси не е зле вече.

менструация по време на кърмене,за който го интересува  http://xedra.wordpress.com/2009/01/16/menstruation/

# 424
Меганчо, кръвната група на Емо, може да е 0 Ето и един линк http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B … D1%83%D0%BF%D0%B0
А казаха ли какъв е резус фактора му, че това е важно също?

Аз съм А-, мъжа ми е А+ а бебо е взел моята кръвна група за щастие Simple Smile

# 425
Меганчо, кръвната група на Емо, може да е 0 Ето и един линк http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B … D1%83%D0%BF%D0%B0
А казаха ли какъв е резус фактора му, че това е важно също?

Аз съм А-, мъжа ми е А+ а бебо е взел моята кръвна група за щастие Simple Smile

по тази таблица моя мъж трябва да е 100% 0+ кръвна група,както синът ни!

# 426
ти да не се уплаши да не си згафила някъде? шегичка! да не се вържеш хахахаха
Laughing Свекито само това и трябва,вече може и да се е вкарала в някой филм  hahaha

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 16:12 от megan4o

# 427
ти да не се уплаши да не си згафила някъде? шегичка! да не се вържеш хахахаха
Laughing Свекито само това и трябва,вече може и да се е вкарала в някои филм  hahaha

ужас:) само те това ти липЦва на главата:( уграмоти я.според таблицат е напълно възможно Емо да е с кръвната си група независимо,че не е като вашите.

# 428
diman и бъги,марги надявам се много да е рефлекс-а,а не рахит.нали от рахитни състояния се стряскали уж....ма аз напред бях казала,че мойто дете от раждането си е такова,та едва ли съм го родила с рахит....дано не е това сега.

Маритке, движенията (рефлекса на Моро) много наподобяват на падане. Все едно е било в безтегловност и изведнъж се усеща да пада - разперва ръце встрани и пръсти, стряска се.
Сега се сетих - ти реши ли си проблемът с подсеченото дупе? Изпратиха ми от Швейцария крем за баня и кремче против подсичане - мога да ти го напиша, ако все още го имаш този проблем  Peace

# 429
Аз също мисля да дойда на срещата. Не я знам тази градинка със слона, но ще звънна на Тея за инструкции   bouquet Може би и аз ще дойда към 11ч., така че Диване, имаш компания  Peace

Ехеее, супер ще се съберем Simple Smile

Това е детската площадка която е на централната алея по посока на езерото с лилиите  Peace сети ли се, бъгче?

# 430
бъги,знам за рефлекса,но той си прилича с рахитните симптоми:( неможе човек да е сигурен без да подтвърди доктор от какво е трепкането.ама се надявам да не е от рахит при нас де.аз давам синтетичен витамин Д.
проблема с дупето го реших с миене и мазане на крем,но мисля,че миенето беше главното,което ни спасява.ти ми напиши и този,дето са ти пратили.ама ефикасен ли е? аз имам даже вече бочко:) още не съм го пробвала,че неискам да ги смесвам,а този,дето ползваме е вече на привършване,та викам да го махна и тогава:) тука легендарен тоя бочко гледам:)

# 431
Кръвната група на малкия никой не ми я е казал. И на мен ми е любопитно. Ще питам педиатърката на следващата консултация.
Моят малък мъж днес суче през час - какво му става на това дете  ooooh!
Всичко изяжда, не мога да му насмогна, а кърмата ми по принцип е в изобилие.
И реве доста, което не му е привично. Може ли едва сега да почват коликите - на месец и половина?

# 432
Дани,ние вчера бяхме така.Вечерта бях с празни гърди,меки.......,днес обаче да видиш,имаме и достатъчно,обаче хапваме на 2,5 часа.Сигурно е скок в растежа,пореден newsm78

Алекс  вече спи по 3 ч сборно за целият ден.През другото време иска да се разхождаме,да гледа.Свърши се идилията Crazy

# 433
Кръвната група на малкия никой не ми я е казал. И на мен ми е любопитно. Ще питам педиатърката на следващата консултация.
Моят малък мъж днес суче през час - какво му става на това дете  ooooh!
Всичко изяжда, не мога да му насмогна, а кърмата ми по принцип е в изобилие.
И реве доста, което не му е привично. Може ли едва сега да почват коликите - на месец и половина?

за съжаление мисля,че все още е възможно да започват тепърва колики.аз също все съм "на тръни" и ние може да се каже,че такова "животно" като колики нямаме. имал е два,три пъти,но никак н есъм сигурна това ли беше,което говори,че може и да не е било:)

# 434
  • София по рождение
Още в родилното питам аз дали са им правили на бебетата кръвна група и резус и една доста елементарна акушерка ми отговаря: - Ааа, то това изследване пари струва, вие как я мислите. Shocked
Чак се почувствах неудобно, че съм попитала...
Всичко за пари мисли, бреййй, че народ.

Общи условия

Активация на акаунт