Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 23 750
  • 760
  •   1
Отговори
# 690

Да повторя за всеки случай, софийската среща е променена за 03,09 - петък : 10-10,30 в Борисовата градина на площадката със слона Simple Smile
   Къде се паркира там,ако дойдем с кола?  newsm78

Pucisim e дала точна информация  Peace

# 691
Диването ама така с боди и дълъг гащеризон навън ли я обличаш или вътре? Ние вкъщи стоим само по боди и чорапи тези дни. А навън ми се струва доста хладно и ветровито. А щях да водя каката на фризьор. Със сигурност днес бих сложила шапка ама не ми се рискува нещо.

И вън, и вътре. Аз държа отворено навсякъде... Единствената разлика е, че вкъщи е завет. Grinning

# 692

Да повторя за всеки случай, софийската среща е променена за 03,09 - петък : 10-10,30 в Борисовата градина на площадката със слона Simple Smile

Пропуснала съм това.... Thinking

# 693
Здравейте,мамчета!
От петък не бях чела и какво да видя то темата почти е към края си. Много пишете.
Аз да се похваля,че днес бяхме на ортопед и ни казаха,че всичко е наред.Не съм много доволна от самото обслужване,но.... то почти на всякъде е така.(за съжаление)
А сега се връщам да чета,докато малкия не се е събудил.

# 694
  • в Кошера

Селме, паркингът на стадиона все още е безплатен  Mr. Green. Влиза се откъм канала, м/у главния вход на стадиона и Орлов мост  Peace

Добре, че откраднах 5 мин да се запиша, че щях да хукна утре на срещата  Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 695

Селме, паркингът на стадиона все още е безплатен  Mr. Green. Влиза се откъм канала, м/у главния вход на стадиона и Орлов мост  Peace

Добре, че откраднах 5 мин да се запиша, че щях да хукна утре на срещата  Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ееее, Тайре, аз щях да ти звънна Simple Smile
Ехх, чакам с нетърпение да се видим.

bouquet

# 696
Tyra,много благодаря!  Hug

# 697
Изчетох,отгоре,отгоре,ама то вашето край няма Crazy

В кенгуро се носим от преди да навърши месец,че в количката ревеше.Ето това е моето:

Много ми е удобно,пази му завет,и подпира главата,макар ,че той все си я забива в гърдите ми Laughing

Люлка имаме на Фишер Прайс,тази:
-още обаче не й е фен.

Гимнастиката не съм я вадила,шезлонга не го кефи,ама той е от най-обикновенните на Бертони,няма екстри.

Тази нощ сме яли на 1 час,побърка ме направо.Сутринта дремнахме 2 часа и чак сега заспа на терасата в количката.Дано поспи 1 час,та да хапна.

За шапките и обличането-в Сандански продължава да си е мор,та едва ли скоро ще ми се наложи да обличам такова чудо Laughing

# 698
  • Stavanger, Norway
Здравейте и от мен.
Маритке, снимката и аз много я харесвам. Има цяла поредица такива физиономии. Моя мъж го издебна една сутрин докато сменяхме памперса и гон аснима като прави муцунки.
Иначе да се оплача - днес мнгоо ми кипна. Мъжа ми е в отпуск и очаквах, че сутрин ще ходим на разходки в морската заеднос мачло, а после ще ме отменя за някое и друго приспиване, НО уви. Той човека се юрна да оправя разни неща, като колата, да сменя прозорците вкъщи, да плаща сметки и аз увиснах. Днес вечве микипна и ревнах. Много ми стана гадно. То в затворите отношението е по-хуманно - неп овръщат върху теб, не пикаят, имаш време за себе си, храниш се нормално. Много стресирана се чувствам. Не мога да се наям без да натъпквамнабързо залъците, които ми засядат в гърлото. Къпя се като че ли всеки  момент ще се взриви банята и ще трябв ада излизам...Абе все на тръни и под стрес. Не мога повече, не издържам. Малко несправедливо обвиних половинката за някои н еща, ама микипна. И уж ми викаше - излез, а после си замълча и не каза, че наистина ще гледас малчо и аз пак останах затворена вкъщи. Сега отивам пак да се храним. Днес Алекси е много кисел инервен. Може би е зьаради мен, не знам...

# 699
  • IT
cvetulka няма ли някоя баба, която да го погледа за малко, а ти да излезеш с приятелки зачас?
Детенце от носене на ръце е станал доста жилав и си вдига сам главата. Утре ако вали мисля да го разходя с кенгурото.

# 700
helli_sun взимаш си и две игли за спринцовка, от еднат изтича от другата влиза въздух и така бнката се запазва по дълго време. Ама ти защо искаш да му даваш шипки да детето, я ти вземи го удари този чай.

cvetulka организация му е майката, не се шашкай, имала си очаквания от съпруга и той не ги е изпълнил, нормално при първо дете (понякога и завинаги) мъжете не осъзнават отговорностите и не се ангажират с бебчовците, ще трябва да си по търпелива. И не се шашкайте толкова като плачат децата ви, то си е нормално, така си комуникират с вас и със света. Ето моето хлапе сега наддаде вик защото му е горещо( тук е вече 28оС, ако поплаче малко няма нищо да му стане, като си приключа работата ще го разсъблека и така.

# 701
  • Тук и сега
И аз съм му много ядосана на моя мъж напоследък. Уж щях да се наспя през отпуската му, а то той се наспа и все със странични неща се занимаваше ноне и с беба. Онзи ден като се прибрахме нищо не попипна а цялата къща с два пръста прах. И децата да оправя, и  да сготвя, и да изчистя, и свирка иска отгоре. Айде теглих му едно вечерта и да видиш как запретна ръкави. Ще му мълча аз да го чакам да се сети сам. Че те девойките ще ги заженим дотогава.

Цветулке, тази гнойна пъпка я я опиши подробно. Да не е и мойто такова. Ще пробвам да се снимам да ви покажа да дадете ъкъл. Малко по-малко ме боде като че ли ама тя си стои.

# 702
dunaika, на моето кенгуру пише 1+, а и педиатърката ми каза да го слагаме спокойно, дори се препоръчвало.....

за какво се препоръчва? как помага?

аз също мисля като джутурна май.несмея да го сложа в кенгуро.

значи съвсем се обърках вече с тези "носила".клер беше казала преди време,че кенгуро не се ползва преди 4-тия месец,сега се появяват и за по-рано гледам.каква им е разликата? слинга пък ме обърква,защото гърба на детето е по-извит отколкото в столче за кола (най-седналите),а в столче за кола знаем,че не е препоръчително повече от два часа да седи. е защо в слинга няма проблем тогава? това е за легналите пози и докато децата са малки.после вече е ясно.

# 703
Супер, че срещата се премества за петък! Дано майка ми или баща ми могат да вземат Никола, за да дойда само с бебето и да се запознаем и ви видя на спокойствие.
Като чета какви неволи имате с детегледането (особено майките на първо дете) се сещам аз как бях с Нико преди две години - много се шашкахме за всичко, много четях бебешки неща, но и той много ревеше и ни стресираше. Беше си трудно бебе и досега ми е доста трудно с него.

А като съм само с бебето сега, все едно съм си сама. Мятам го в слинга или нарамвам количката и си ходя навсякъде, мога да се виждам и с хора спокойно и изобщо - кеф и релакс! Даже снощи казвам на мъжа ми: "Ние с Никола що се шашкахме толкова?! Виж сега с Борис колко ни е лежерно!"
Но май така е с вторите деца. Сега Маритка ще ме опровергае Wink

Шезлонг
имам на Бертони, без екстри, но ми върши чудесна работа! Даде ми го една позната, втора ръка е.
На ортопед ще ходим при Алексиев, като се върне той от отпуск, т.е. след 15 септ.

# 704

На ортопед ще ходим при Алексиев, като се върне той от отпуск, т.е. след 15 септ.
  С направление ?Без?

Общи условия

Активация на акаунт