Кръщене в Руската църква?

• 4 960
  • 6
  •   1
Отговори
Моля да споделите ако имате информация как протича кръщенето там, какво е необходимо да се носи и какви са цените... Simple Smile
Предварително благодаря!    bouquet

# 1
naj dobre otidi tam i si pitaj napravo moq sasedka pravi tm skoro kra6tane cenata i e bila 65leva v nedelq

# 2
Хриси, най-добре отиди на място.
Попитай жената, която продава свещите, тя ще ти каже. Обикновено има и ценоразпис, който е поставен на витрината на свещопродавалницата.

Руската черква е прекрасен избор Hug.

# 3
Благодаря Ви Hug  bouquet

# 4
И аз мисля че избора е добър, но все пак реших да пусна тема и да разбера директно от някой който е правил вече там как точно се провеждат кръщенетата. Четох че в доста църкви е вече масова практика да се "претупват" Confused

# 5
Със съпругът ми се венчахме в параклиса "Свети Иван Рилски" в двора на Духовната софийска семинария.
Там кръстихме и Тео.
Храмът е много красив, мястото е спокойно, зелено и много хубаво. Има възможност за жив хор по време на церемонията.
Не претупват ритуала.
Препоръчвам Peace.

П.П. И нещо наистина много важно - пред самата сграда на Семинарията има много места за паркиране. Правя това уточнение, защото знам, че дори и да съберете най-близките е безкрайно изнервящо, ако няма къде да паркираш.

# 6
  • Кацнала на едно дърво.
Ние кръстихме децата си в Руската черква. В никакъв случай ритуалът не беше "на бързо", за децата беше тържествено, за нас - и духовно преживяване.
За съжаление, не си спомням никакви подробности. Но препоръчвам черквата.

Общи условия

Активация на акаунт