LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 998
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 705
 newsm78 Ина, абсолютна тактика е, да се поръчват повече работи, но по 1 бр, или когато ти трябват 2-3 от нещо, да вземеш да поръчваш на 2-3 пъти + още нещица към тях  #2gunfire
Ако все пак питаш за оранжево раираната завивка/покривало за ФОТЬОЙЛ! ей ти размери:
седалката може да се каже, че е квадрат 60/60 см, но би позволило и още някой см, ако фотьойлът е по-широк, има шев там където започва облегалката, надолу няма - пуснато свободно е. От шева на седалката към облегалката (светлосинята линия) до края отзад долу е към 135см.
От края на седалката до долу отпред е към 104 см (лилавата линия)
Със зелено съм отбелязала колко см е от края на седалката, нагоре по подлакътника до долу - 100на см...като всичко това може да се регулира поне за по 10на см според мен с връзките, които има.
- копирам си мое писание, от другаде  Mr. Green имам и снимка, но смотания сайт на Прикачи.ком не иска да ми работи и не ми се отварят съответно  #2gunfire
..ако стане, че да проработи, следобяд ще ти метна 1 снимка на лични Wink

# 706
Добро утро
Като става въпрос за калъфки и възглавници да попитам нещо. Някой поръчвал ли си е възглавница от тези дългите траверсини? И ако да, как са ?

То аз от нормалните им калъфки 50 на 70 см. изобщо не поръчвам, големи ми идват за моите възглавници и седят едни полупразни.

Взимам от тези дългите 85 на 1.80 и от тях стават поне 2 ако не и 3 калъфки за нашите нормални възглавници. Много са на сметка понеже все от 1 евро взимам дългите и една нормална така ми излиза 33 цента.

Важно е да се отбележи обаче, че имам шевна машина вкъщи Peace

# 707
Теди, мерси   bouquet

# 708
Някой може ли да ми каже кога ще пуснат нови неща,защото повечето дрешки,които си харесам за 2 год.са изчерпани като размер?

# 709
Ани, много ти благодаря за отговора  bouquet
То щом е за фотьойл - една едва ли ще ми върши работа, но като дойде ще му мислим.
Значи няколко дни пълним кошниците и след това дебнем , за да пуснем нещо, а другото , което не е налично отива на кино! Joy

# 710
Mомичета, някоя има ли снимка на бялата чанта найк, че много искам да я покажа на една приятелка, вчера я поръчах, ама докато дойде...Благодаря ви предварително Praynig

# 711
Момичета, да се притеснявам ли за поръчката от 03.08?
Няма ми го втория ред, защо ли?

# 712
  • Пловдив
ВЕНА, като отвориш поръчката с какъв статус е тя? На коя стъпка са артикулите? Поръчки с такъв статус на много от нас отказаха под предтекст, че поради технически проблеми не могат да си изтеглят парите за тях.

# 713
На 4-та стъпка са - Preparation.
Дали да им пиша и какво?  newsm78

# 714
  • Пловдив
A има ли този надпис Colis nº 000000000000 en cours de traitement le 00/00/0000
Livraison prévue à votre Domicile
? В графа Statut с/у всеки артикул пише ли en préparation sur le site de production le 00/00/0000  или е празно полето? Предполагам не, нали? Парите изтеглени ли са или са само блокирани? Пиши им, но ако е така, май няма да я получиш...

# 715
На Статут е празно, гадни франсета  Crossing Arms
Парите не знам блокирани ли са, пазарихме с чужда КК, ще питам по-късно, ама ме е яд  #Cussing out

# 716
Момичета, вчера си взех някои поръчки от ЛР от пощата и понаснимах, днес реших да изпера туй онуй дето ще нося сега и какво да видя ... ТОЗИ ПОТНИК на етикета му пише MAde in Bulgaria   Crazy

# 717
Здравейте!

Имате ли представа, дали този екип http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … lp&pos=13_n_n си отговаря на номера или е уголемен?
Предварително благодаря!

# 718
дали някой пази референтния номер на панталона с бродерията Роски?   bouquet предварително

# 719
  • Горна Оряховица
Момичета, да се притеснявам ли за поръчката от 03.08?
Няма ми го втория ред, защо ли?

И аз имам такава поръчка, писах им защото и парите си стоят само блокирани, отговориха ми че имало "технически проблем", и че много съжаляват, но няма да я получа.

Общи условия

Активация на акаунт