LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 710
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 990
  • София
kashmir,коментираха се първите два .Разликата е само в дължината.Третите,които мисля,че са пак същите виждам за първи път.

# 991
  • София
Мда, май мойте са първите, ама по референтен номер не излизат. Мерси  tedichka07 !   bouquet

# 992
Ани, аз имам като твочта поръчка също от 23.07. Писах им запитване и веднага ми отговориха, че е отказана поради невъзможност да си изтеглят парите. В рембуса нямам отказ . Сега гледах статуса в ПП- expired e. Много се надявах да си я получа, че беше с ботичките.

# 993
kashmir моите са в синьо /вторите не зная дали точно са уголемени но аз съм между 40 и 42 и зависи от модела все пак тези 42 са ми широки-40 биха ми били по-точни, а някои по плитки модели или без еластан 40 не ми става Hug

# 994
Здравейте, да се похваля с поръчка от 17-ти дошла в събота, но успях да я взема днес  Shocked Много са бързи тез франсета тези дни  Shocked Simple Smile

# 995
Фактурираха ли ви поръчките от 20ти август?
Защо така се бавят?  newsm78

# 996
  • sofia
Някой получи ли я тази тениска, може ли отзиви  Hug

Да получих я за брат ми.Ужасно качество ,много тънка,не си заслужава парите.

# 997
  • Пловдив
newsm78 Дайте акъл, момичета!

Имам поръчка от 23.07, която не съм получила, в ПП виси като Пендинг, вероятно само са блокирали парите и не са ги изтеглили (с банкирането на ЦКБ не мога да видя колко блокирани и от кого имам, всъщност разликата м/у наличните ми пари и тези, които виждам в сметката са блокираните, но нямам гаранция, че са точно тези, че какво ли не сМЕ поръчали тези дни).
В ПП статуса вече от събота е Expired, но върнати/налични пари нямам  Rolling Eyes , айде събота-неделя реших, че няма кой да ги отрази, ама исега още ги няма. На предни такива поръчки или получавах от нова писмо,че не са могли да изтеглят парите, или в реймбусмента се появява отказ, а тук нищо  Crossing Arms
..освен за изгубена поръчка да взема да пиша?? Ама то ми е ясно, че те хич не са я и пратили  ooooh!

Димяни  Hug

И аз имам 2 такива поръчки: една от 13 и една от23.07. Нито едната сума не ми е върната по сметката, а статусът е Expired Rolling Eyes Чудя се и аз какво да правя...

# 998
newsm78 Дайте акъл, момичета!

Имам поръчка от 23.07, която не съм получила, в ПП виси като Пендинг, вероятно само са блокирали парите и не са ги изтеглили (с банкирането на ЦКБ не мога да видя колко блокирани и от кого имам, всъщност разликата м/у наличните ми пари и тези, които виждам в сметката са блокираните, но нямам гаранция, че са точно тези, че какво ли не сМЕ поръчали тези дни).
В ПП статуса вече от събота е Expired, но върнати/налични пари нямам  Rolling Eyes , айде събота-неделя реших, че няма кой да ги отрази, ама исега още ги няма. На предни такива поръчки или получавах от нова писмо,че не са могли да изтеглят парите, или в реймбусмента се появява отказ, а тук нищо  Crossing Arms
..освен за изгубена поръчка да взема да пиша?? Ама то ми е ясно, че те хич не са я и пратили  ooooh!

Димяни  Hug

И аз имам 2 такива поръчки: една от 13 и една от23.07. Нито едната сума не ми е върната по сметката, а статусът е Expired Rolling Eyes Чудя се и аз какво да правя...
Искам да ви попитам статусът е това, където на поръчката пише Statut нали и ако е така възможно ли е аз да нямам такъв, защото наистина нищо не пише?!  newsm78 И аз се чудя какво да правя просто вече с тази поръчка от края на юни ми е, пратих им последното писмо за изгубена поръчка на 19 август, което както ми обяснихте явно вече е прието при тях и нямам все още абсолютно никакъв друг отговор...   ooooh! newsm78
Също някой ако може да обясни за фактурирането на поръчките и тем подобни неща, защото аз не съм видяла при мен за моята поръчка да има такова нещо. Къде го пише това за фактурирането?!?

# 999
Не са фактурирани още, току-що проверих. Май друг път не са се бавили толкова. Получих пакетчета от 11 и 12. В едното беше светлосиния дантелен сутиен на Кукай. Харесва ми. Моля ако някой има линка към боксерките за този сутиен, да го пусне за общо ползване. Благодаря предварително!
А някой пък да е успял да вземе туниката на Бабуш в светлорозово по-голям размер от 34? Материята е бижу- мекичка, комфортна...За нощничка е идеална.

# 1 000
И аз по два пъти на час проверявам двата акаунта, от които пуснах поръчките и нищо. Sad Не смея и да им пиша /иначе нагласих писмо на изчакване.../, да не се заядат за код, който не е изпратен лично...Не знам какво ще правим с тези поръчки, а парите са изтеглени вече- статус completed...

# 1 001
  • София
kashmir моите са в синьо /вторите не зная дали точно са уголемени но аз съм между 40 и 42 и зависи от модела все пак тези 42 са ми широки-40 биха ми били по-точни, а някои по плитки модели или без еластан 40 не ми става Hug
Мерси!  Hug Мойте явно са първите и определено не са уголемени.  Аз съм 38, в 36 влизам понякога. Тези са 38, но в по-малкия номер не знам дали бих се навряла.  Naughty

# 1 002
За нефактурираните поръчки - проверете си мейлите! Току що получих извинение за нефактурирането, казват че е техническа грешка и че поръчката е ок. Само че се позовават на поръчка направена на 19ти, която си е фактурирана, а за нефактурираната на 20-ти нищо не пишат, но явно пак грешат  Rolling Eyes но сега се успокоих че всичко е ок, и при вас ще е така  Peace
и браво, коректни са че пращат автоматик да ни успокоят.

# 1 003
Здравейте! Днес са ми отговорили на писмото за нерегистрираната поръчка.Ето какво пише:

You have not received your last order.
Your order could not be completed and the parcel has not been sent.
You will receive a mail about your order by Post.
Thank you for your understanding.

Какво писмо трябва да очаквам  Confused Дали ще ми пуснат поръчката или ще ми върнат парите?   Confused

# 1 004
И аз съм получила  писмо, но са ми го пратили на френски. Доколкото разбирам, поръчката е взета под внимание, техническа е грешката, че нямаме "подвърждение" някакво, но аз смятам, че ще си ги чакаме. Парите през ПП са комплийтнати. Peace

Мигленаа, доколкото разбирам не може да ти се достави нещото, ще получиш писмо по пощата с обяснение някакво Rolling Eyes Обаче може да бъркам, нека и другите да кажет.

Общи условия

Активация на акаунт