LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 638
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
Е той така и така не работи,да питам.Малката е с номер23 на крачето.Чорапогащите ,обаче са 19-23 и 23-26.Ако взема от малките дали ще се свият,купували ли сте да ме ориентирате кои да поръчам

# 1 051
shmetia,ама и тебе си те бива в поръчването  Laughing
Така,сега по същество,ще ми се да се  да споделиш с по 2-3 думи за роклята на Елос и за дантелената риза-как са като материи и цвят?

# 1 052
  • Пловдив
Е той така и така не работи,да питам.Малката е с номер23 на крачето.Чорапогащите ,обаче са 19-23 и 23-26.Ако взема от малките дали ще се свият,купували ли сте да ме ориентирате кои да поръчам

По-големите вземи  Peace Peace Другите има опасност за ви се смъкват

# 1 053
 Mr. Green И мен ми е любопитно за същата рокля:
отговаря ли си на номера, каква е материята.
Честити придобивки, Шметя!  Hug

Рени, аз ще залагам на по-горния размер, миналата година взех малкия 19-22 или както там се води, малката беше с 20ти номер крак и бяха добре, леко си свиват при прането и на мах ги износихме до април-май месец, когато крачето и вече беше 21 номер...`ма ти си ме знаеш, че все на по-голямото залагам аз.  Laughing

# 1 054
  • Пловдив
Мерси и на Змейковица и на Ани.Сега остава и да отвори сайта.Ама и аз съм една....и кода ми се хвана и реших да влезна в друг акаунт да пробвам кода за Пума.Е пробвах го  hahaha

# 1 055
Рени, а ти кои чорапогащи харесА и най-вече намали  Mr. Green с 20/35 ли действаш  newsm78
Че на мен не ми намаля якето и хич не ме е впачатлил още тоя код.  Crossing Arms Всичко,  което харесам не се намаля  Crazy

# 1 056
  • Пловдив
Рени, а ти кои чорапогащи харесА и най-вече намали  Mr. Green с 20/35 ли действаш  newsm78
Че на мен не ми намаля якето и хич не ме е впачатлил още тоя код.  Crossing Arms Всичко,  което харесам не се намаля  Crazy
И аз имам тоя проблем  Crazy Laughing Ама пуснах една поръчка с раничка и БД с детските сандалки Roxy Blush Без допълнително намаление, разбира се, но с тенденция да се носят догодина hahaha Просто ми харесаха и имаха подходящи номера, а и малката ще има още една раничка Peace

# 1 057
препоръчайте ми комплект чаршафи и калъфки на прилична цена, даже с малко сатен също е добре

# 1 058
Момичета,някой може ли да ми каже 174 см. от детския спортен сектор               http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon-et-fille.asp … e=1&pos=2_n_n               на кой номер  от дамския отговаря?Благодаря предварително!

# 1 059
shmetia,ама и тебе си те бива в поръчването  Laughing
Така,сега по същество,ще ми се да се  да споделиш с по 2-3 думи за роклята на Елос и за дантелената риза-как са като материи и цвят?
Mr. Green И мен ми е любопитно за същата рокля:
отговаря ли си на номера, каква е материята.
Честити придобивки, Шметя!  Hug

Aaaa, казах ли ви аз, че съм се поулЕла Уеко? Simple Smile

За роклята - просто вече ми е в топ 5 любима. Супер стои, а материята направо те глези  Peace
Дантелените ризки - и те така, едни от най-добрите ми попадения - да си призная. Черната взех 38 номер, но преди пране ми се стори лееееко по-голяма от предвиденото. След прането като че ли се посви, да си призная (седи си супер). Бялата сега пристигна с останалите щуротии и е 36 номер - пасва от раз. Материята е памучна - напомня ми на едни такива ризки, домашни, дето "професионалните" баби-дантелистки правеха едно време на внучетата Simple Smile

# 1 060
# 1 061
Момичета,някой може ли да ми каже 174 см. от детския спортен сектор               http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon-et-fille.aspx?productid=324184127&documentid=344710&categoryid=54195023&numberpage=1&pos=2_n_n               на кой номер  от дамския отговаря?Благодаря предварително!
Ели, според мене  38 поне. Съдя по горнище на Адидас, което взех миналата година на щерката, тя носи 38/40 (тук-там някоя блуза 36), та горнището и стои идеално, при височина 168-9см и към 64 кг

Шметя, Рени, мерси за отговорите Hug

# 1 062

По-големите вземи  Peace Peace Другите има опасност за ви се смъкват
И аз съм за по- големия номер. Иначе чорапогащите им са много сполучливи, мекички  и не се свиват при пране.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 23:15 от laki

# 1 063
Хайде мамите, които са запознати с детските маратонки да ми препоръчат някакви. И как расте крачето- ако сега малката носи 18 за към октомври кой размер да поръчам?  newsm78 Много съм зле още откъм преценка за обувки  ooooh!.

# 1 064
  • София
Ох нещо ме човърка тоя неработещ сайт - да не вземат да пуснат някоя изненада?  Thinking Whistling

Общи условия

Активация на акаунт