Как да противодействам на подобна простотия?

• 10 357
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Ако е с пушка помпа, защо не. Надвесва се от терасата, и вика - патки, оставете пет лева на пейката и се разкарайте, ще мета.

# 121
Ако е с пушка помпа, защо не. Надвесва се от терасата, и вика - патки, оставете пет лева на пейката и се разкарайте, ще мета.
За обсъждания в темата проблем бронебойни патрони няма открити, няма открити.  Crazy Ако ще и с гранатомет под мишница да патрулират стражарките...

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:41 от luna

# 122
  • София /Абсурдистан
Пред нашия вход има пейки, на които редовно се събираха люпещи и плюещи семки същества. Нищо не помогна, докато един съсед не омаза обилно всички пейки с олио и вече нямаше къде да се седи. После дъждовете поотмиха малко олиото и сега от време на време пак сяда някой. Същият съсед се е заканил, че ще нацепи с брадвата всичките пейки, защото е на първия етаж и му вдигали шум седящите на пейките. Почти съм сигурна, че ще го направи. Миналата пролет бях посадила теменужки, купени от пазара малко встрани от входа, в зелените площи, ей така, за да е уж красиво за всички. Селото до нас нарочно си паркира Аудито точно върху тях, не че нямаме 2 паркинга - един неголям пред  пред блока и един огромен зад него ...
Абе от безкултурието и простотията мисля, че няма спасение. Това си е национален характер, вече съм се отчаяла да се боря ...

# 123
  • гр. Шумен
Миналата пролет бях посадила теменужки, купени от пазара малко встрани от входа, в зелените площи, ей така, за да е уж красиво за всички. Селото до нас нарочно си паркира Аудито точно върху тях, не че нямаме 2 паркинга - един неголям пред  пред блока и един огромен зад него ...
Абе от безкултурието и простотията мисля, че няма спасение. Това си е национален характер, вече съм се отчаяла да се боря ...
ПОчти същото с мерцедеса спрял напреки на тротоара, така, че дълбоооко да слезеш в платното за да преминеш. Не че няма начин да спре така, че да може да се минава по тротоара. Не го познавам, явно работи в някое от капанчетата наоколо, защото вечер се изнася, но поведнието му го възприемам като чиста фукня - ми как иначе ще разберем, че има мерцедес! НЯкой ден ще ми избият чивиите и ще му пъхна един картоф в ауспуха.
Та май на селяндурията - с мръснишки номера! Е, това ли е начина, по дяволите!

# 124
                             Ох, при нас пред входа на тротоара паркира джип, ежевечерно. Аз съм ужасна физиономистка, и бих споменала нещо на собствениците, но ми се струва, че половината вход го кара  Crazy. И не мога да си набележа конкретна жертва. Май ще ги питам, ако случайно е на блока да си покарам и аз, пък и да го попрепаркирам  Whistling. (преди две години дойдоха доста нови хора в блока и така и не успяват да ми станат различни.)

# 125
В  магазин в Пазарджик видях  табло със снимки като за паспорт.Стана ми любопитно и се загледах- това бяха хванати в кражба клиенти на магазина.Може нещо подобно да си направите пред входа- Табло на простащината-снимате начервосаната дамичка как люпи семки , принтирате и цък на табло до пейките.

# 126
...Може нещо подобно да си направите пред входа- Табло на простащината-снимате начервосаната дамичка как люпи семки , принтирате и цък на табло до пейките.
                               Нямат законово право да го правят.

# 127
  • о`майна лунна нощ е
А те какво право имат да оставят кочина?
Осъден и за двете неща в БГ не съм видяла.
На простака се противодейства с простащина.

Оная мисъл, че по-умният отстъпвал, умря.

# 128
...Осъден и за двете неща в БГ не съм видяла...
                                Ами разрови.

# 129
                               Нямат законово право да го правят.
Ok.Тогава- забелязана е силноначервосана дама, с еди-каква-си коса на около еди-колко-си години да замърсява с обелки от семки.Моля , не взимайте пример от нея!

# 130
  • София /Абсурдистан
Що си мислите, че като я изтипосате на таблото, на дамата много и пука  Simple Smile
Простаците са непукисти, те затова са и именно такива.

# 131
Снимаш и пускаш в Фейсбук. Ефекта няма да е кой знае какъв за нея. Но много от познатите и ще я видят и ще я познаят и ще тръгнат приказки. България е малка, а фейсбук я направи още по малка. В кранйа сметка ефекта ще е нулев, защото е нужна малко "процесорна мощност" за да осъзнае какво става.

# 132
  • София /Абсурдистан
Това с  Фейсбук е много свежа идейка Simple Smile току виж помогнало ...

# 133
  • гр. Шумен
Аз съм писала още в първия пост - телефончето е стар модел, няма камера. Иначе съм за - който може да снима - и прво при "кухите лейки

# 134
Това с  Фейсбук е много свежа идейка Simple Smile току виж помогнало ...
Ами след онази група с девойките, които позират пред мръсно огледало и се само-снимат с присвити устни тип кокошо дупе, сякаш виждам все по-малко такива снимки.Ще излезе доста полезен този ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт