ако наистина е така би било чудесно. Ако някой може да сподели по темата нещо което е чул или лично преживял ще се радвам,
ако наистина е така би било чудесно. Ако някой може да сподели по темата нещо което е чул или лично преживял ще се радвам,
, предполагам, че вероятността е по-малка, поне хормоните при тях не са такива колебливи, както при жените
не знам на какво се дължи моята мигрена, все още се опитвам да открия причината, определено не е наследствена, поне аз не познавам някой от родата, който да е страдал от това нещо, но не мога да бъда и сигурна на 100 %, едно време хората колкото и да ги е боляло глава са стискали зъби, явно мислели че за такова нещо на лакар не трябва да се ходи, поне като слушам баба ми как говори, с такова впечатление останах, досега пробвах лечения със Сибелиум, Сероксат, и сега съм от приблизително два месеца на Талопам
и съм много по-добре, ще чакам да мине лечението и мисля най-сетне да си направя хормоналните изследвания, мисля че там може да има нещо сбъркано
,поне за друго на този етап не се сещам!
беше кошмар, после като започнах да го пия като че ли през две седмици веднъж по три дена станаха, т.е. по два пъти на месец, или по три пъти, така
не че имаха някакъв ефект, но явно ми помогнаха тогава да се измъкна от депресията, може би наистина бях в депресия, тогава не знаех защо така адски ме боли главата, всякакви предположения ми минаваха през акъла, от една страна ученето, от друга тези болки, бях се побъркала направо, така че Сероксата не ми помогна за мигрената, но ми помогна да преодолея паниката, стреса първоначално който получих преди да разбера какво ми е
Но определено Талопама, който сега пия, е моето лекарство, надявам се нещата все така добре да вървят
, но това ще ти го каже лекарят при който ще ходиш, пожелавам ти да не е мигрена, на мен така не ми изглежда да е това
, сега ми е супер
от днес намалям грамажа ,дано не ми се влошат пристъпите пак, никой друг ли не пие Талопам, знам че е ново лекарство, но едва ли е толкова ново
Препоръчани теми