Отговори
# 285
Като ви чета с тия хреми... Мойто и то е с хрема от 1 месец (само че сополите не са зелени). Нищо не му правя.

и мойто от скоро  Confused май минава де, какви са тези неща на 35 градуса,вируси,гадости...

# 286
Позволете да изразя задоволството си от Hyaluronic Serum .Не съм очаквала ,че чувствителната ми кожа ще се повлияе  така добре  от него.Ако някой има впечатления от серума за около очите да сподели.Вече се замислям дали да спирам Есте Лаудер.
Племенницата ми,която е  на 22г. има сенна хрема и алергия ,какво бихте ми препоръчали за нея?

Код за 5$ отстъпка PEP491  в www.iherb.com

аз съм ползвала на Есте и на Клиник околоочните(не са серуми обаче) и мога да кажа,че даже очите подпухват. май са само маркетинг  Crossing Arms

# 287
  • Пловдив
Ползвала съм на Есте Лаудер ,и много други.Последния беше Ланком,а сега съм с Елизабет Арден.Нямам проблем.Мисля че е до поносимост на организма ,и до това да уцелиш подходящия за теб ,а не до марка.

# 288
докато сте още на вълна паста за зъби,да похваля тази детска паста.много приятен ягодов вкус(има и с вкус на портокал)без флуор
http://www.iherb.com/Jason-Natural-Kids-Only-Toothpaste-Strawber … -119-g/16292?at=0

# 289
  • Пловдив
 ivelita ,какъв  е цвета и аромата на пастата?

# 290
  • В офиса
Експертно мнение за този вит. Б комплекс? http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Raw-B-Complex-6 … e-Caps/15852?at=0
.. И за този пробиотик? http://www.iherb.com/Culturelle-Culturelle-Probiotic-30-Veggie-Caps/7797?at=0

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 01:51 от Тинкърбел

# 291
ivelita ,какъв  е цвета и аромата на пастата?

цвят-пастелно кремава  #Crazy не е снежно бяла,но не е и прозрачна като гел,млечно бежова.
яромата е лек и приятен ягодов.вкуса е леко сладникъв без ментови нотки.пастата е изпробвана от още десетина деца(снабдител съм на всички приятелки с омега 3,коластра и тази паста)и е одобрена от всички малчовци  Peace

# 292
  • София

Страват - за обща профилактика Simple Smile.

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 293
  • София
По темата за вит. Б-то...вчера като си мерих ТСХ реших да си измеря и вит.Б12, оказа се в норма дори близо до горната граница...в такъв случай май няма да си пия вит. Б-50...чудя се....... newsm78 Иначе пия по отделно вит. Б6, фолиева киселина и биотин....май е достатъчно.
Следващия път може да се изследвам за нивото на вит. Д или оловото  Rolling Eyes

# 294
  • Бургас
И аз влизам с един въпрос към тези, които дават водорасли (AFA и спирулина). Понеже срещнах бурна съпротива и при двете деца с приемането на Зелена енергия (взех няколко капсули за проба ..) и реших да купя водорасли на таблетки и да ги пробутвам скрити в млякото например .... Въпроса ми е кое водорасло е по-полезно за повишаване на защитните сили на организма - афа или спирулина?

# 295
  • София
И аз влизам с един въпрос към тези, които дават водорасли (AFA и спирулина). Понеже срещнах бурна съпротива и при двете деца с приемането на Зелена енергия (взех няколко капсули за проба ..) и реших да купя водорасли на таблетки и да ги пробутвам скрити в млякото например .... Въпроса ми е кое водорасло е по-полезно за повишаване на защитните сили на организма - афа или спирулина?

Афа-та е по-добра.

# 296
Как ви се струват тези витамини с минерали като съотношение качество -цена:
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-One-Daily-Adults-5 … ablets/10188?at=0

# 297
  • София
Как ви се струват тези витамини с минерали като съотношение качество -цена:
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-One-Daily-Adults-5 … ablets/10188?at=0
Дозите /на отделните витамини и минерали/ са много малки - трябва да пиеш поне по 4-5 табл. на ден - долу-горе да  са ти добре дозите на повечето неща.
Само ФК и Селена май са добре - но и повече да приемаш от тях не е проблем

# 298
здравейте всички  Hug
нахлувам с два въпроса-насочиха ме тук,че сте най-компетентни   bouquet
1) какво мислите за приемане  на мака  от малки деца/момичета? има доста естрогени в маката  newsm78
2) от известно време се пъна да намаля мазнините от определени области на тялото и да увелича на други  Laughing...та въпроса ми е-дали,ако започна да ползвам фамозния прогестогел успоредно с fat burner , няма да неутрализирам ефекта,който целя върху гръдната обиколка  Blush
хич не съм наясно с fat burner -а ,става въпрос за липо 6 на Nutrex ,ето това му е състава :

citrus aurantium                           20 mg
total amines 1                              1.5%
individual amines:
synephrine                                    10%
n-metyl tyramine                            0.9-1.6%
hordenine                                       0.2-0.4%
octopamine                                     0.2-0.4 %
caffeine anhydrous USP                  100mg por dose
koleus forskohlii                               50 mg por dose
synthetic guggulsterones Z&E 1:1   10 mg por dose
bioperine                                          2.5mg por dose

Благодаря  за търпението   bouquet

# 299
  • София
Mamagemelar
Мака за деца - НЕ!
защо искаш на дете да даваш? какви са ти мотивите?
Тя е най-вече за хормонален дисбаланс - освен всичко друго Simple Smile

Може да си ползваш прогестогела с Липото - не е проблем.

За да намалиш мазнините в определени области  трябва  Кардио тренировка и Диета.
Ако не промениш начина си на живот и хранене, каквото и да пиеш няма как да стане.

За т.н. кафяви мазнини  /бедра, дупе, паласки/ - ФетАтак - много е добър.

Пий и много вода - тя 'топи' мазнините  Simple Smile

ПП. С прогестогела ли смяташ да увеличиш бюста си? Simple Smile

Ако още не си купила Липото, Липо6Х е по-добро

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 13:27 от denis_d

Общи условия

Активация на акаунт