Отговори
# 360
  • София

Кофата

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 09:10 от Bobka

# 361
  • Пловдив
Е сега ще ви кажа нещо та да ми се посмеете.Пия си аз НА,но взе да привършва,правя сметката да имам за поне 8 дни,но .....продължавам да си ги пия 2х2 вместо 2х1. hahahaЕ тва само аз мога да го направя.А познайте дали не свършиха hahahaАма съм шматка,тва ако някой го направи няма да е жив.
Та посмейте се за моя сметка.
Та Денис кво правим сега ?Пратката ще дойде към вторник,надявам се.Как да я почна пак 2х2 за няколко дни и после да я намаля или....?

# 362
Пинко благодаря ти Hug А от кое рибено масло да взема за детето?

# 363
  • София
Мда, тези Йоги тии са готини.Точно този не съм пила, но като цяло.
dora7511, a от кой си пила?
Имам и от този :

Не би се харесал на всеки, има силна азиатска миризма на канела и нещо друго  Rolling Eyes

Мога да похваля още един:

Много приятен аромат, прилича на каркаде, помощник в борбата срещу високото кръвно  Peace

Този съм си го купувала от България, мисля, че беше 6лв., но май спряха вноса:

Страхотен за настинки, тонизиращ, приятен на вкус

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 09:10 от Bobka

# 364
Здравейте!
Кое рибено масло бихте ми препоръчали? Omega 3 или Ultra Omega 3 на NOW? Заслужава ли си тройно по-скъпата цена? Не мисля да пия чак 1000 EPA на ден, тоест пълната доза. Има ли опасност ако взема голямата опаковка Omega 3 тя да граняса докато я изпия или нещо да й стане в жегите по пътя и пощите? newsm78
Благодаря ви предварително!

# 365
Genocide Lolita мисля ,че си малко в грешка  Naughty
Пие се 1000мг стандартно рибено масло(Омега 3) със съотношение 12%DHA(120мг) и 18%EPA(180мг).
Дневната доза за жени е :3000мг /дн.
мъже :4000мг/дн.
деца : 0,15гр/на кг. тегло
Ако не са разпечатани кутиите ,няма опасност от гранясване .След отваряне рибеното масло се съхранява в хладилник по същата причина.

# 366
  • София
Е сега ще ви кажа нещо та да ми се посмеете.Пия си аз НА,но взе да привършва,правя сметката да имам за поне 8 дни,но .....продължавам да си ги пия 2х2 вместо 2х1. hahahaЕ тва само аз мога да го направя.А познайте дали не свършиха hahahaАма съм шматка,тва ако някой го направи няма да е жив.
Та посмейте се за моя сметка.
Та Денис кво правим сега ?Пратката ще дойде към вторник,надявам се.Как да я почна пак 2х2 за няколко дни и после да я намаля или....?
Ако ми беше на близо щях да ти дам от моите Grinning -  винаги се презапасявам. Дори щях да ти предложа една с масло от джинджифил и куркума Simple Smile -оставила съм си я за по-специални случаи
Колко време пиеш 2х2? Докога ще я пиеш така?
Не ти пречи да направиш пауза 5-6 дни и да продължиш 2х1 - едва ли тялото ти толкова бързо ще я 'дръпне'.

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 367
Genocide Lolita мисля ,че си малко в грешка  Naughty
Пие се 1000мг стандартно рибено масло(Омега 3) със съотношение 12%DHA(120мг) и 18%EPA(180мг).
Дневната доза за жени е :3000мг /дн.
мъже :4000мг/дн.
деца : 0,15гр/на кг. тегло
Ако не са разпечатани кутиите ,няма опасност от гранясване .След отваряне рибеното масло се съхранява в хладилник по същата причина.
На някои места казват да се обръща внимание на EPA-та, не на концентрацията на самото рибно масло. За това препоръчват Ultra Omega 3, което е 500 мг EPA в капсула, демек само по две капсули дневно.

# 368
Bobka    ,   bouquet   код за отстъпка :   BOZ879

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 09:10 от giga b

# 369
  • Пловдив
Денис,те са 60 хапчета,значи 15 дни,щото все така съм я пила2х2.Може и да са ден два повече,защото като видях че намаляват ги почнах 2х1 и явно се отнесох после и съм забравила.

# 370
Кои други сайтове ship-ваха до България на сравнително сносни цени(защото в iherb-a са discontinued-ли един от продуктите от които имам нужда)? http://www.swansonvitamins.com/ един от тях ли е?
Благодаря

# 371
  • София
Кои други сайтове ship-ваха до България на сравнително сносни цени(защото в iherb-a са discontinued-ли един от продуктите от които имам нужда)? http://www.swansonvitamins.com/ един от тях ли е?
Благодаря
Да, шипват до БГ, но е скъпа доставката.
Ето друг с по-евтина доставка: http://www.vitaminlife.com/

# 372
# 373
  • София
Денис,те са 60 хапчета,значи 15 дни,щото все така съм я пила2х2.Може и да са ден два повече,защото като видях че намаляват ги почнах 2х1 и явно се отнесох после и съм забравила.

Това е достатъчно като начало - направи почивка и като ти дойде пратката пий ги 2х1

Някой поръчвал ли е от това - как е на вкус? Трябва ми течен вит.С

http://www.iherb.com/Dynamic-Health-Liquid-Vitamin-C-1000-mg-16- … -473-ml/5671?at=0

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 13:21 от denis_d

# 374
  • Пловдив
Мерси ,Денис.
Аз имам този   http://www.iherb.com/Childlife-Liquid-Vitamin-C-Orange-Flavor-4- … 18-5-ml/6356?at=0
Вкуса е ненатряпчив,даже погледнах шишето защото не разбрах че е с вкус на портокал.

Общи условия

Активация на акаунт