Отговори
# 390
  • БУРГАС
Mомичета и Пинко, на някой случвало ли му се е да качи килограми от приема на  добавките. аз откакто пия "кофата", ку 10 с биоперина, 21 вит за кожа коса и нокти, биотин, масло от порич, 5-хтп, бразилското за отслабване, ресвератрол пак за отслабване и още едно имам за апетита ама го забравих и след 1 месец почти съм качила  6 кг. Изглежда на моя организъм се подсилва повече от нужното, всички ми казват че от витамините се дебелеее и от рибеното а аз оспорвам, но изглезда е така.Кажете кое да спирам, с 300 зора с дукан смъкнах и сега за има няма месец от воле ги качих.Изследвах шитовидна вс в  норма.Мъжа ми само ме базика вика уж за отслабване е то .... #2gunfire

# 391
Аз точно днес забелязах че едно кило съм свалила,което  е доста, след като от 6 месеца си седя на едни и същи кила.
От почти месец пия всичките ензими на Пинко, омега3(кофа), масло от пореч, витамини Б комплекс-50мг,селен, лтирокс, витаминД, калций , магнезий, куркума,вит.Ц
Анита-анита и ти доста неща пиеш. Аз за отслабване нищо не вземам. Но пък  аз нямам никакъв проблем с апетита, мога и цял ден да не ям. В общо линий един път до максимум два пъти на ден ям и то не стабилно ядене...в тая жега хич не ми е до манджи....но въпреки това не свалях кила....нямам и време за упражнения. Единственото различно което вземам са хранителните добавки....струва ми се че на ензимите вероятно се дължи това отслабване, те са  нещото което не съм пила преди.

# 392
http://www.iherb.com/Now-Foods-Colloidal-Minerals-Raspberry-Flav … ml/496?at=0   Някой коментар за това? има ли смисъл допълнително да се приемат минерали и това дали е удачна форма newsm78

# 393
  • София
http://www.iherb.com/Now-Foods-Colloidal-Minerals-Raspberry-Flav … l/496?at=0    Някой коментар за това? има ли смисъл допълнително да се приемат минерали и това дали е удачна форма newsm78
Допълнително да се приемат минерали - винаги има смисъл Simple Smile , човек не може да поема с храната всички витамини и минерали в дози, които са му необходими.

- диабета напр. може да е провокиран от липсата на  ванадий и хром
- оплешивяването при мъжете от недостига на калий
- посивяването на косата - на мед
- пародонтозата - Са

Колкото до колоидната форма има спор дали е най-добрата. Пише се , но няма научни /документирани / доказателства Simple Smile за това
Колоидните минерали се усвояват 95-98% , за разлика от другите форми - според твърденията
Напр. ако се приема 2000мг Са /табл./- усроява се една 50мг  

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 394
  • София
Препоръчайте ми рибено масло подходящо за деца Praynig
denis_d, имам същото вит.С...с приятен, леко сладникъв вкус е Peace

Ние пием от това:

Детето го приема с удоволствие  Peace

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Bobka - за рибеното масло ... и аз мислех да взема това, но е за деца над 4 години, би ли ме посъветвала какво да взема за моята дъщеря, която е на 2.5 години  Hug

# 395
  • софия
Моята първа поръчка дойде в събота точно за 10 дни и точно навреме  Confused - малката е с вирус от вчера и се надявам на Ехинацеята. Другата седмица ще пусна нова поръчка с коластра и рибено масло. Благодаря на всички за съветите и насоките за различните продукти!

# 396
http://www.iherb.com/Now-Foods-Colloidal-Minerals-Raspberry-Flav … l/496?at=0    Някой коментар за това? има ли смисъл допълнително да се приемат минерали и това дали е удачна форма newsm78

В тази връзка (минерална) чували ли сте за т.нар. мумио? Има го в много формули за младост. И на айхърба съм го виждала, иначе се продава отделно. Било някаква ... не знам... биомаса, извличана от земните дълбини на 2 места в света - Сибир (Rissian mumie) и от Алпите. Сърчнете в гугъл.

Друг богат източник на минерали са водораслите. Лично аз ги предпочитам пред колодиалните разтвори, защото са био идентични.

# 397
  • София
Допълнително да се приемат минерали - винаги има смисъл Simple Smile , човек не може да поема с храната всички витамини и минерали в дози, които са му необходими.

- диабета напр. може да е провокиран от липсата на  ванадий и хром
- оплешивяването при мъжете от недостига на калий
- посивяването на косата - на мед
- пародонтозата - Са

Колкото до колоидната форма има спор дали е най-добрата. Пише се , но няма научни /документирани / доказателства Simple Smile за това
Колоидните минерали се усвояват 95-98% , за разлика от другите форми - според твърденията
Напр. ако се приема 2000мг Са /табл./- усроява се една 50мг  

Ето и популярната статия из нета за колоидните минерали, за който още не я е чел  Grinning
http://www.starsbg.com/zdravetobg.com/lekarite.htm

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 398
  • София

В тази връзка (минерална) чували ли сте за т.нар. мумио? Има го в много формули за младост. И на айхърба съм го виждала, иначе се продава отделно. Било някаква ... не знам... биомаса, извличана от земните дълбини на 2 места в света - Сибир (Rissian mumie) и от Алпите. Сърчнете в гугъл.

Друг богат източник на минерали са водораслите. Лично аз ги предпочитам пред колодиалните разтвори, защото са био идентични.

Пих по едно време мумио, но нещо не ми понесе. Четох, че е добро за щитовидната жлеза, друга жена ми го похвали за бързо зарастване на кости

# 399
Нуждая се от съвет : понякога през нощта получавам потрепвания на крайниците и тялото , които водят до стряскане и сърцебиене/ това е от близо година , след изживян силен стрес/ . Не е всяка нощ , но и не мога да предвидя кога ще се случи. Адски е неприятно , защото прекарвам нощта в полусън , а на следващия ден  - сами преценете как се чувствам!
Преди сън взимам инозитол и мента, глог и валериан . Друго досега не съм пила . Не ми се занимава с доктори - ще ме натъпчат с  лекарства и това ще е! Мисля си за магнезий+ калций , но вие ме посъветвайте

# 400
  • София
Нуждая се от съвет : понякога през нощта получавам потрепвания на крайниците и тялото , които водят до стряскане и сърцебиене/ това е от близо година , след изживян силен стрес/ . Не е всяка нощ , но и не мога да предвидя кога ще се случи. Адски е неприятно , защото прекарвам нощта в полусън , а на следващия ден  - сами преценете как се чувствам!
Преди сън взимам инозитол и мента, глог и валериан . Друго досега не съм пила . Не ми се занимава с доктори - ще ме натъпчат с  лекарства и това ще е! Мисля си за магнезий+ калций , но вие ме посъветвайте

Опитай с някой поливитаминен комплекс / в по-големи дози/ - причината може да е каква ли не - аз се сещам за недостиг на  калий, калций, натрий , магнезий , витамини от групата Б....
Ако си на диета и отслабваш прогресивно - може да е  и от това.

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 401
Не съм на диета , а и приемам Б- комплекс + инозитол + биотин и какво ли още не , поръчано от сайта. Препоръчайте ми магнезиево-калциева добавка , моля. Искам да пробвам.

# 402
за рибеното масло ... и аз мислех да взема това, но е за деца над 4 години, би ли ме посъветвала какво да взема за моята дъщеря, която е на 2.5 години  Hug

За дете под 4 год. - Ескимо-кидс от аптеката!

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  : MOV746

# 403
Bgroza, виж тези, има много добри отзиви:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Calcium-Magnesium-Vitamin-D-240-Softgels/461?at=0
и това изглежда много добро
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bone-Calcium-240-Tablets/439?at=0
Аз съм на обикновените капусли на Нау и откакто ги вземам засивам без проблеми и спя като заклана, а по принцип трудно заспивам от много мислене. Не съм сигурна, обаче, ефектът може и да се дължи на рибеното масло. Някои споделят, че така им действа. Simple Smile

# 404
  • София
Не съм на диета , а и приемам Б- комплекс + инозитол + биотин и какво ли още не , поръчано от сайта. Препоръчайте ми магнезиево-калциева добавка , моля. Искам да пробвам.
Ето избери си: http://www.iherb.com/Calcium-Magnesium?p=2&sr=0
Добре е Са:Mg да е 1,5:1 или 2:1
но като се взема Са - трябва и фосфор/Р/  - за да са в правилен химичен баланс
Са:Р трябва да е 2:1

за това мисълта ми беше поливитаминен комплекс  Simple Smile - където всичко е балансирано

ПП. фосфора е важен за стимулацията на мускулните съкращения  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт