Отговори
# 675
Някой да е пробвал Xylitol като подсладител (не на дъвки)?
По-добър ли е от Стевия?

# 676
имай впредвич,че стевия сваля нивото на кръвната захар,а това е опасно при някои хора. аз лично свикнах на вкуса на стевия

# 677
имай впредвич,че стевия сваля нивото на кръвната захар,а това е опасно при някои хора. аз лично свикнах на вкуса на стевия
Стевия ползвам от две години сигурно. Проблем не съм имала. Просто се чудех дали няма нещо по-добро. Ксилитолът има малко калории и въглехидрати, но мен лично това не ме притеснява особено.

# 678
Сега заради намалението на Q10-на на Канека , ще се охарча с още неща, които все още нямах намерение да поръчвам  Laughing

От кой чесън сте доволни, въобще какво трябва да се гледа при него, когато го избирам ?

Умувам и за Витамин Ц ( предписаха ми да пия високи дози, затова гледам тези от 1000мг )
http://www.iherb.com/Country-Life-Superior-Vitamin-C-1000-mg-90-Tablets/8353?at=0
http://www.iherb.com/Country-Life-Buffered-Vitamin-C-Plus-150-mg … Tablets/1660?at=0

Все още се чудя дали е безопасно да пробвам http://www.iherb.com/Natural-Factors-5-HTP-50-mg-60-Enteric-Coat … Caplets/2613?at=0
Досега каквото и да съм вземала за отслабване , нищо не е давало резултат ( не знам заради хашимото ли, заради повишения андростендион .. )

Голямо мислене пада и за миризливия серум с Х.киселина http://www.iherb.com/Source-Naturals-Skin-Eternal-Hyaluronic-Ser … 1-fl-oz/1318?at=0 и за ензими, но още не съм наваксала за информацията при тях. Много сте писали  Simple Smile

код : MUC722

# 679
  • София
Casual
Втория вит.С е с отложено действие - като Це-Те-Бе  - то, с биофлавоноиди, което е добре.
Първия също има биофлавоноиди, но има  екстракт от гроздови семки, зелен чай, минерали - в много малки дози, които едва ли ще усетиш Simple Smile
Аз съм за втория Simple Smile

От хидрокси-триптофана няма да свалиш кг. Нека да споделят и тези, които го приемат.
Може да убие апетита / зависи как се приема/ за известно време, но не топи мазнини.

За миризливия серум НА - ако си над 35г. може да го ползваш спокойно, ако ли не - имаш време още да мислиш /рано ти е /

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 680
  • Пловдив
 Деси съншайн,поръчах от Iherb но до Англия.Нещо не си ме разбрала.Колета пристигна 3 дни след шипването.
Денис,направо се отчайвам с тази НА,много е висока тази цена,ще говоря с химиците  и физиците които поддържат йонофоратора,да видя дали не може да стане с разтваряне на капсулите в дест вода.
И моля някой на ЛС да ме светне как да си вкарам кода в текста,че нещо не се оправям.

# 681
Casual
Втория вит.С е с отложено действие - като Це-Те-Бе  - то, с биофлавоноиди, което е добре.Аз съм за втория Simple Smile

За миризливия серум НА - ако си над 35г. може да го ползваш спокойно, ако ли не - имаш време още да мислиш /рано ти е /

точно на толкова съм Laughing
Всъщност това което ме притеснява най много в кожата на лицето ми е че започнах да забелязвам едно отпускане ... най много си личи около ъгълчетата на устните ми. Харесала съм си една процедурка дори от Рестилайн Витал  http://www.magicline-bg.com/restylane.php, но все още не ми се отделят толкова парички, а и трябва да отделя няколко дена, че се получава едно подпухване.
Ще пробвам 1во серумчето от сайта.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 20:34 от Casual

# 682
  • София
Casual
За тази процедура е по-важно да си пила НА дълго време. Така тялото ти няма да изпитва толкова голяма нужда и няма да има опасност като ти инжектират филъра той бързо да се резорбира от местото където е поставен.
Купи си и крем на филорга - д-р. Кокева /от клиниката го препоръчва на клиентите си/ . Кокева лично съм я разпитвала за НА. Simple Smile

Сори са спама.

Серума е хубав, но е по-добре да имаш и достатъчно НА в тялото, а това става с табл.
Действието на серума е часове.

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 683
Да мислех си за това, но не ми се иска да вземам много неща наведнъж, започнах лечение, и предпочитам да следя по лесно резултатите. За сега съм се ограничила в предписаните от лекарите ми Q10, Селен, Витамин Ц.
В бъдеще , ще взема ХК и вътрешно и външно Grinning
Мерси за мнението   bouquet

# 684
Благодаря на всички за препоръките. Hug

Искам да ви питам срещали ли сте рибено масло от черен дроб, т.е. с вит. А, но с по-голямо количество ДХА от ЕПА, под форма на капсули или софтгелс? Аз имам линкове само за течни варианти.

А може ли някакъв линк за пример за магнезий, че тия химични съединения малко ме затрудняват как да ги търся - формите , за които говорите. Praynig

# 685
Ето това е много добро рибено масло. С високо съдържание на ЕПА и ДХА. 800x400
http://www4.netrition.com/controlled_labs_orange_oximega_fish_oil.html

# 686
Здравейте!
Много се зарибих от вашите отзиви и си поръчах  от сайта.Шипинга ми е с дата 25/08,но до момента нищо.С моя късмет вероятно или ще се загуби или ще си плащам отново митото.Последния път бе цяла епопея на тази митница.Отне ми 2 часа да си взема колета и олекнах с 50 лв.Добре че не бяха писа ли че са хранителни добавки ,а само витамини защото сумата ще е освен митото 20 % +12%.А това си направо чиста покупка от БГ. #Crazy

Код за отстъпка:DIK998

Мнения!?!?!?!?!?

# 687
  • Плевен
Момичета и момче, дайте съвет за добър препарат за менопауза, и изобщо каквото е хубаво да се пие в този период. Хич не е лек този период. Не знам дали има различни видове по действие, но жената е оперирана от миома,ако има значение.

arborgrandis, ако сумата ти е до 150  евро, няма да имаш никакво мито,ако отиде на митница, а само ДДС.

код за отстъпка: NUV013

# 688
  • София
Моля за малко помощ. Гледах в сайта витамини за моят мъж - младеж, под 35г.  Wink.
Няма някакви заболявания, освен високо кръвно, не спортува активно, понякога е подложен на стрес...
Можете ли да ме насочите кои от тези трите да избера:
21st Century Health Care, One Daily Men's Health притеснява ме само, че са много евтини
Now Foods, Multi-Food Complex Vcaps
Now Foods, Adam, Superior Men's Multi

# 689
  • София
Да ви обърна внимание на изгодна покупка:
47% намалено рибено масло цена 14$(480 ml)

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Общи условия

Активация на акаунт