Отговори
# 690
Аз на моя младеж му купих тези:
http://www.iherb.com/New-Chapter-Organics-Every-Man-s-One-Daily- … 0-Tablets/92?at=0

ДОста са намалени, за 3 месеца е една опаковка, в стъклено шише са.И половинката е доволен че се пие само по едно на ден.
Аз мисля че са по добри от твоите находки, като цена (от тези на Нау) също май са по добре.А са си годни до 2012 г.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 15:40 от dora7511

# 691
Понеже съм изкукала на тема магнезии покра моите екстрасистули ето Ви малко тестче за проверка Peace
http://www.mg-oil.info/test_magnesium_oil.html

# 692
А какво мислите за този магнезий?
Това магнезиево олио, което Феята е постнала излиза изгодно сякаш, какво ви е мнението за подобен продукт - магнезий, който да се втрива в кожата? Пинки?

Аз направих първата поръчка (щото в една не ми се побират, ясно е). Колко да изчакам, за да пусна следващата, за да избегна опасността да ги получа едновременно?

Колко да взимам от тая коластра - 2 пъти на ден по 1 или 2 пъти на ден по 2? Написаното ми звучи като общо 4 бр. дневно, така ли е?

И последно, моля ви за мнение, който има инфо, за този продукт - EpiCor (ферментирала мая, доколкото го разбирам). Пак за имунната система ме интересува. Някой пробвал ли е подобно нещо, отзиви?

Моят код: LAV691

# 693
Имам питане: подходящи ли са тези капсули с хиалуронова киселина и колаген тип II за млад човек (23)?

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Cho … apsules/4457?at=0

Не искам да ги пия от суета, а поради факта, че от 4-5 години започнаха да ми излизат стрии, които бавно но неизбежно се увеличават по размери и количество.. Sad Ходила съм на няколко дерматолога, но никой не обръща сериозно внимание на това - изписаха ми разни мазила, които естествено нямат никакъв ефект.

Малко ме притеснява и връзката на хиалуронова киселина с развитието на туморите.. доколкото прочетох го ускорява, не разбрах дали ги предизвиква.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyaluronan

Чували ли сте нещо по въпроса?

# 694
Това е от мейла, пратен ми от един английски сайт от който съм пазарувала преди време.
Чували ли сте нещо за тези забрани които се готвят ?

Цитат
Will Our Vitamins and Minerals Be Banned?

From time to time, an issue comes along that is so important that we have to devote a newsletter to it, in preference to promoting our products for our short term interest. This is one of those times.

The banning, within months of something as innocuous as vitamins and minerals. Sems incredible doesn't it? Would and could the EU really ban most vitamins and minerals from being available in meaningful dosages? Is something as surreal as this really happening? Unfortunately the answer is yes, and it is very likely under the soon to be finalised EU regulations, and things are not looking good at all.

All this despite the fact that was not even one death caused by a dietary supplement in 2008, according to the most recent information collected by the U.S. National Poison Data System. The new 174-page annual report of the American Association of Poison Control Centers, published in the journal Clinical Toxicology, shows zero deaths from multiple vitamins; zero deaths from any of the B vitamins; zero deaths from vitamins A, C, D, or E; and zero deaths from any other vitamin.

(It is conservatively estimated that around 200,000 Americans and 40,000 Brits die every year from the use of correctly prescribed conventional medications).

Yet the EU do not seem to be interested in these facts.

Quite a few things already have been banned (for example we can no longer sell chromium in the picolinate form, or selenium except as selenium selenite), but things are set to get vastly worse, with useful dosages of most vitamins, minerals and amino acids being banned altogether in the immediate future unless action is taken now
.

# 695
  • София
Моля за малко помощ. Гледах в сайта витамини за моят мъж - младеж, под 35г.  Wink.
Няма някакви заболявания, освен високо кръвно, не спортува активно, понякога е подложен на стрес...
Можете ли да ме насочите кои от тези трите да избера:
21st Century Health Care, One Daily Men's Health притеснява ме само, че са много евтини
Now Foods, Multi-Food Complex Vcaps
Now Foods, Adam, Superior Men's Multi

Високото кръвно си е сериозен симптом - добре е да се открие причината /бъбреци и т.н/
Century Health Care - ниски дози на всичко
Now Foods, Multi-Food Comple - пак са ниски, но поне има вкл. интересни неща : антиоксиданти, сао палмето, коприва, родиола
Now Foods, Adam, Superior Men's Multi  - това е добро, става

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 696
desi_sunshine погледни тази коластра - по-скъпа е, но се пие по 1 капсула един или два пъти дневно. Аз съм много доволна от нея, вече 3 опаковка имам.

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 697
  • София
............ Колко да изчакам, за да пусна следващата, за да избегна опасността да ги получа едновременно?

...........
Моят код: LAV691

Колкото пъти да съм пускала поръчки една след друга - с цел да не се разхождам по няколко пъти до пощата - винаги са идвали в различни дни. Дори имах случай с разлика от 8 дни. Едната дойде за 7 дни - другата за 15 .
Преди време си направих експеримент и пуснак 3 поръчки - 3 последователни дни.
Ето пуснах ги на :
05.08 -дойде на 12.08
06.08 - на 17.08
07.08 - ма 21.08

Никаква логика.
Единственото, което забелязах при мен е че ако ги пусна понеделник - сряда идват по-бързо  отколкото, ако са пуснати петък- неделя

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iHerb.com  :  YUL919

# 698
  • София

... А може ли някакъв линк за пример за магнезий, че тия химични съединения малко ме затрудняват как да ги търся - формите , за които говорите. Praynig

Аз пия от този, но самите капсули са големи (малко по големи от тези с рибеното масло).

Аз на моя младеж му купих тези:
http://www.iherb.com/New-Chapter-Organics-Every-Man-s-One-Daily- … 0-Tablets/92?at=0

ДОста са намалени, за 3 месеца е една опаковка, в стъклено шише са.И половинката е доволен че се пие само по едно на ден.
Аз мисля че са по добри от товите находки, като цена (от тези на Нау) също май са по добре.А са си годни до 2012 г.

Благодаря ти, ще ги погледна какво съдържат.

denis_d - Благодаря ти.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 11:29 от Lukasa

# 699

Аз имам тази магнезиева лимонада. Приятна е, киселичка. Слагам 1 1/3 мерителна лъжичка, за да приемам 400 мг магнезий. За някои ефервесцентната форма е неудобство (особено ако го приемат сутрин), защото вместо 1-2 капсули наведнъж, трябва да пият цяла чаша напитка.

# 700
  • sofia
desi_sunshine погледни тази коластра - по-скъпа е, но се пие по 1 капсула един или два пъти дневно. Аз съм много доволна от нея, вече 3 опаковка имам.

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

Какъв ефект виждаш точно?

# 701
КиФла детенце се разяде ( аз също и затова вече не я пия  Crossing Arms ), настинките минават по-бързо - тогава и дозата увеличавам на 2 таблетки дневно, иначе всеки ден по една без събота и неделя  Peace

# 702
КиФла детенце се разяде ( аз също и затова вече не я пия  Crossing Arms ), настинките минават по-бързо - тогава и дозата увеличавам на 2 таблетки дневно, иначе всеки ден по една без събота и неделя  Peace
От няколко дена хрупа моя злояд сладур бонбонките коластра и чувам "Мамо ,гладен съм"  доста често и то не за сладкории ами соленичко си иска .Голям кеФ е .
Аз също пия и вече почти всеки ден ям по три пъти .

# 703
Iliana__ вие коя коластра имате?

# 704
  • sofia
Имам приятека със много, ама много злояда девойка на 6 г яде само 5 неща и то буклучава храна, ще и препоръчам коластра, благодаря ви.
Нещо да ми препоръчате за 14 год. тийн, фитнес инструктора му е предложил MACA  newsm78
За сега давам само пробиотик и мултивитамини за неговата възраст от сайта.
Иска да напълнее за да има база за мускулна маса, аз не го виждам слаб, но...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт