Споделям с вас болката си...

• 4 351
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте и от мен.Най накрая реших и аз да споделя мъката си с вас.Преди един месец бях бременна в 37 г.с. отивам на консултация при генеколога ,който ми водеше бремеността прегледа ме и казва ,4е вси4ко е наред.Но за всеки слу4ай реши да 4уе и тоновете на бебето.Запо4на да ми натиска корема с една дървена фуния и каза 4е не ги 4ува, при което аз усетих 4е нещо не е наред.Но той не взе никакви мерки.Каза ми пъво да мина утре сутринта Shocked,после аз го помолих по-скоро и тои се съгласи и се разбрахме след 2 4аса да мина в болницата-той там ще е дежурен.Казах на мъжа ми, при което той много се възмути,минахме през яслата да вземе детето и отидох при друг доктор.Обясних му накратко какво е станало,той ме погледна и след секунда ми каза най тежките думи-Да,за съжаление плода е загинал.Това беше най кошмарния ми ден.Няма да ви обяснявам като излязох от кабинета какво съм правила.Не можех да стигна до колата.Пла4ех с глас.Нямах сили да ходя.АД....Обаждам се на моя си лекар и му казвам 4е ве4е знаеме какво се е слу4ило,а той най хладнокръвно ми казва,4е след 2 дена ще ми предизвика раждане.Неможело по-рано.Само да спомена ,4е другия лекар каза 4е плода е загинал преди 3-4 дена.Е,ние не искахме и неможехме да 4акаме толко време и се обадихме на  другия лекар да го ангажираме за раждането.На другия ден ме приеха в болница и по обяд ми направиха секцио.Аз пожелах да е така,защото нямаше да мога психи4ески да издържа,въпреки 4е с първото ми детенце раждах нормално.Но сега ситуацията беше друга.Извадиха детенцето ми,което носих в себе си 9 месеца.....Това беше ада за мен....за мен и моето семейство.

# 1
hit86, наистина адски гадно е случилото се! Hug те, много сили и кураж, надежда и вяра в доброто бъдеще са много нужни за теб и семейството ти! А колкото до жалкия лекар-незнам докога ще продължават тези безчинства.....

# 2
  • Варна
Hit86  Hug. Желая ти бързо възстановяване - физически и психически, а на цялото ти семейство сили да преодолеете загубата.

# 3
Толкова ме боли когато прочета за нови случаи... Sad. Докога ще продължава този ад ??????Hit86.. Hug ,знам  че е трудно но ще се съвземеш ,защото хубавото тепърва предстои. Вярвай в това.

# 4
  • Талант на 2012,2013 г.
Още едно момиче в редиците на страдащите... Мъчно ми е, когато видя, но... ние нищо не бихме могли да променим въпреки желанието си да няма болка! Бъди силна, вярвай  и се дръж за най-близките си хора. Така ще се измъкнеш от ада... А ако имаш нужда от нас - пиши. Тук винаги ще бъдеш разбрана от момичетата... Hug

# 5
Прегръщам те!Потърси сили в себе си и продължи...Заради това неродено детенце...

# 6
След бурята идва дъга, слънце и надежда!!!Аз вярвам в доброто и се надявам всяка една от нас да достигне мечтата си!!!!Нямам представа колко продължава търсенето на пътя, но се надявам, че ако се подкрепяме е колесно за всички Praynig

# 7
hit86  Hug съжалявам за загубата ти.Но се надявам да намериш силите да продължиш напред,да намериш необходимата ти подкрепа в момента от близките ти хора и да имаш вярата,че някой ден слънцето пак ще изгрее.

# 8
# 9
  • Варна
hit86, толкова съжалявам за загубата ти..  cry cry cry Много ми се иска да ти кажа нещо мило и мъдро, но няма такова... Болката е неописуема и не минава.. Знай, че ни си сама.. Дано нашите ангелчетаа са в по-добър свят и един ден да сме заедно с тях.. Прегръщам те  Hug

# 10
  • Варна
Очите ми се пълнят със сълзи...много съжалявам, че ти се е случило най-страшното-да загубиш детенце...мъката е огромна и сякаш не намалява. Ти имаш нашата подкрепа-не го забравяй. Знам, че ти е много трудно, но трябва да бъдеш силна, заради детенцето и съпруга ти.  Hug

# 11
hit86 , съжалявам, че и ти влизаш в редиците на майчетата, тръгнали си с празни ръце и поглед от родилното. Sad Познах два пъти тази мъка.И въпреки това продължих напред и се преборих за мечтата си. С цялото си сърце ти пожелавам един ден ти да кажеш същото! А докато това се случи - ние сме насреща, ако имаш нужда да говориш, разбира се! Hug

# 12
хит съжалявам мила за това ,което си преживяла ,дано по скоро намериш сили да продължиш напред ,само времето ще ти помогне ,пиши и споделяй чувствата си ,на мен много ми помогна този форум ,тук намерих разбирането от което имах нужда ,само който го е преживял знае за какво става въпрос .

# 13
Kazvam dobur vecher i na Vas.Purvo da izkaja suboleznovaniqta si na hit......tova napomnq malko na moqta istoriq.Na 28.08 prejivqh nai-golqmata zaguba v moq jivot.Bqh bremenna v 34g.s i otidoh prosto da vidq zashto me boli stomaha.Doktorut,makar i star ehograf vednaga zabelqza che motqta malka princesa ima anomalii v razvitieto na glavta i surceto si.Izvikaha me na sledvashtiqt den vuv Vetren i ot tam potvurdiha diognazata i me izpratiha pri dr Markov v Sofiq.Togava mi kazaha,che ploda ima zabavqne na rasteja na glavta s 3 sed,surceto i belite drobove ne sa razviti i che trqbva da prekusna bremennosta.Zvunqh i na lekarqtv Sliven,koito vodeshe bremennosta i my obqsnqvam kakvo se sluchva a toi mi kazva che predi mesec kogato sum bila na pregled vischko e bilo nared.I taka na 28.08,rodih Natali,koqto tejeshe1,470gr v kraqt na 8mesec....Doktorite kazaha che e pulno chudo che tq izobshto proplaka sled kato se rodi.Tq se muchi 35chasa i pochina....Sled napravenite izsledvaniq se okaza che imam polojitelna proba na citomegalovirus i rubella.Boga mi,ne sum i predpolagala che moga da imam neshto podobno,nai malkato zashtoto ne sum imala absolutno nikakvi indikatori za infekcii...Nemoga da vinq i doktorut,makra che e mojel da vidi che surceto e zle oshte v 24g.s.....makar che mi praviha izseldvane na kruvta pri koeto daje nz kakvo sa mi izsledvali......Nz....Mukata i zagubata mi sa mn golemi....

# 14
sandrita_0711 ..... Hug те силно майче. Тук всички сме с едни и същи съдби......  smile3518....лошото че списъка продължава да се пълни.

Общи условия

Активация на акаунт