Споделям с вас болката си...

• 4 348
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
: hit86

Каквото и да ти напиша, че съжалявам и че с времето ще го преодолееш, съм сигурна че в този момент не бих могла да те утеша. Много силно се надявам да успееш да се вземеш в ръце и да продължиш напред, а болката...тя ще е в теб винаги.

# 16
Hit86, sandrita_0711, искрено съжалявам за това което сте преживели. Прегръщам ви силно  Hug
Дано Бог да ви пази и сбъдне желанията ви час по - скоро! Дано ви даде кураж и сили да продължите напред!
Нека почиват в мир дечицата ви!  Hug

# 17
Толкова ме боли когато прочета за нови случаи... Sad. Докога ще продължава този ад ??????Hit86.. Hug ,знам  че е трудно но ще се съвземеш ,защото хубавото тепърва предстои. Вярвай в това.
За съжаление никой не е застрахован... в момента си оправям документите - акт за раждане ведно със смъртен акт... smile3511 но съм решила че ще разкажа своята история след като си оправя документите... нищо няма да променя в миналото, но искам да променя бъдещето... даже бих направила всичко възможно да закрият отделението в нашият град... преместих се преди 3 години и чак сега разбирам колко дечица са уморили тукашните "лекари".
Наистина ще им потърся отговорност, сега ми е още прясно случилото се и когато говоря и пиша по темата немага да сдържам сълзите си...
Обещавам че като се оправя психически и тръгна на работа ще опиша подробно случая и ще посъветвам бъдещите мами да не раждат тук
На двете момичета искрените ми съболезнования... кураж.

Общи условия

Активация на акаунт