Къде да проверя какво стана с приватизационните ми бонове?

• 48 082
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
На цялата ми фамилия са в АКБ"Форес"  Николай Цонев ми дължи частица от декарите в Русалка, а може и от "Девня" Ама- ха Crossing Arms

# 18
полезна тема; бях ги забравила тея бонове. моите са в Албена Инвест. май ще им напиша един мейл...

# 19
  • София
Благодаря на 10 c's за темата и на минзухар за полезната информация,
от която ще се възмолзвам и аз   bouquet
Аз обаче не знам дали все още притежавам нещо,
защото преди много години ми откраднаха портмонето, в
което ми беше и боновата книжка.
Не знам дали е възможно, но е вероятно да са ми откраднали и боновете  newsm78

# 20
На цялата ми фамилия са в АКБ"Форес"  Николай Цонев ми дължи частица от декарите в Русалка, а може и от "Девня" Ама- ха Crossing Arms
Николай Банев и  ако ти дължи нещо то е от  Полимери.
Много полезна тема.
Аз моите го дадох в Златен лев, които въобще не виждам в списъците дадени по горе.

# 21
Николай Банев и  ако ти дължи нещо то е от  Полимери.
Много полезна тема.
Аз моите го дадох в Златен лев, които въобще не виждам в списъците дадени по горе.

Ако Николай Банев ви дължи нещо, то е в ХАД АКБ Корпорация. Там освен няколко кухи дружестваняма нищо друго. Може би пропускам няколко, които са обявени в несъстоятелност преди доста време. Полимери беше част от ХАД АКБ Корпорация, до като все още имаше за погасяване кредит, теглен именно за закупуването на Полимери АД. Но в момента Полимери не работи, а ако не е спрян завода и машините по определен начин, няма и да могат да го пуснат. Русалка няма нищо общо с бившият приватизационен фонд. Всичко беше прехвърлено преди мноооого години.

# 22
  • София
http://www.moitepari.bg/vzaimen-fond/zlaten-lev-ad-id~c38b9338-7 … 9f5d-619ef5a6c3c0

за Златен лев. Той е от малкото ПФ коите се преобразуваха не в холдинг, а в инвестиционно дружество

# 23
Албена Инвест всяка година плащат дивиденти. Тази година дивидентът е 0,40 лв. на акция, т.е. 10 лв. от 1 бонова книжка, която има 25 акции.
Другите ми фондове не плащат нищо, съжалявам, че не ги продадох в пика на борсата преди 3 години, когато мои познати получиха по 1000-2000 лв. от продажба /не от дивиденти/.

Съпругът ми пък няма депозитарни разписки, които също струват около 10-15 лв. защото не сме от София, където е седалището на фондовете и трябва чрез посредник да ги вадим.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 08:15 от kristinia

# 24
Аз съм към "Доверие" и периодично ми пращат писма с отчетите.

И какво пише в отчетите? Аз съм към тях, но никога нищо не са ми пращали. Ти получавала ли си дивиденти през последните 10 г.?

# 25
  • Русе
Да се цопна тук. Благодаря за темата и разясненията   bouquet
Вече запратих питане до фонда си и сега чакам дивиденти  Mr. Green

# 26
Аз вече 6 години получавам дивиденти, по- рано не си ги бях търсила, също като повечето в темата. До преди кризата парите си заслужаваха разходката до банката.

# 27
Аз като не си пазя никакви документи ,а знам само ,че сьм кьм" Албена-Инвест",мога ли да проверя някьде по ЕГН какво се случва ?Писах им преди малко,но дали ще получа отговор не знам.

# 28
  • София
Шефчето, може само по ЕГН да си направиш справка какво става с акциите ти. Депозитарната разписка трябва само тогава, когато искаш да ги търгуваш. Ако си я загубила можеш да си извадиш дубликат чрез инвестиционен посредник. Ако въобще не си получила такава, попитай в Албена. По принцип би трябвало да ги пазят, въпреки че срока за раздаването им отдавна мина  Peace

# 29
Благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт