Машина за хляб-34 част

• 83 797
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, моля за помощ! Приятелка си е взела Мулинекс 2000, но твърди , че няма програма за печене ... така ли е? Книжката също липсва, та не може да проверим  Rolling Eyes Моля, някой със същата да ми даде жокер  Praynig Praynig Praynig

# 61
  • Стара Загора
Моят Мулинекс 5000 два пъти ходи на ремонт, тъй че съм за евтина машина вече.  Поне да не ви е яд, ако се развали нещо.
Аз откакто се стопли правя хляба на месене и втасване  и после го пека. МИналата седмица купих една мая от един здравослловен щанд и когато ми свърши програмата хич не беше се надигнало тестото, оставих го в машината, разходих децата  тестото си втаса и после го пекох. Вчера пък забравих, че съм пуснала да се меси тесто ходих за подарък и като се върнах беше излязло тестото от контейнера, че пекох във фурната. Не ми се смейте, ама едва вчера като отворих машината с избягалото тесто  и то спадна леко разбрах защо не са ми втасвали успешно нещата преди да си купя машина, а аз  не  покривах тавата  с нищо.  Тъй де пишман домакиня съм Simple Smile
Купих си брашно на Мелко, много го хвалеха, другата седмица ще го пробвам.

# 62
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Купих си най-евтината пекарна - Нео с две бъркалки, 69 лв. на промоция и меси и пече, та дрънка дето се вика. Не знам колко време ще изкара, надявам се повече. Но нямам провали по нейна вина. (имам я от 4-5 месеца) Laughing

Шада, книжки и упътвания имаше качени някъде - виж препратките на първа страничка на темата. Сигурна съм, че ги има, но нямам време да търся линка сега. Аз съм си свалила от там книжката за Аляска, че Неото няма рецепти в упътването.

# 63
Момичета, моля за помощ! Приятелка си е взела Мулинекс 2000, но твърди , че няма програма за печене ... така ли е? Книжката също липсва, та не може да проверим  Rolling Eyes Моля, някой със същата да ми даде жокер  Praynig Praynig Praynig
Shada   има програма за печене  Peace   12 програма и настройваш от +  - минути  за печене. Не знам дали ме разбра  ooooh!

# 64
Момичета, благодаря ви за помощта   bouquet Открихме я  Laughing

# 65
Момичета, благодаря ви за помощта   bouquet Открихме я  Laughing
...... и момчета .. smile3511

# 66
ееееееееее, на теб на лични ти благодарих  Mr. Green

# 67
ееееееееее, на теб на лични ти благодарих  Mr. Green
не става въпрос за благодарността.
тук има момичета , но и няколко момчета са на лице   bouquet

# 68
ееееееееее, на теб на лични ти благодарих  Mr. Green
не става въпрос за благодарността.
тук има момичета , но и няколко момчета са на лице   bouquet

Mr. Green  ейй bongo много лично приемаш всичко  Joy
а и с тези червени букви, все ми се струва , че ни се караш  Whistling

да не е само спам ще покажа последно хлебче от преди няколко дена.
на експресна програма по измислена рецепта

и питки които показвах в друга тема, естествено по рецепта на Макс-мама   bouquet

Оформих по идеи на Лабрекс bouquet

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 19:06 от Alyona

# 69
[ Mr. Green  ейй bongo много лично приемаш всичко  Joy
а и с тези червени букви, все ми се струва , че ни се караш  Whistling
нееее, не е лично. но не сме за пренебрегване и момчетата тук.
за карането  .... - нищо подбно. hahaha

# 70
В никакъв случай не пренебрегваме  Naughty Много ви ценим и уважаваме   bouquet  Мисля , че ние "момичета" многократно сме изказвали това тука bowuu  Hug

Знаех си , че няма да се забавиш с отговора  Mr. Green  И я да спреш с този звят  Naughty аааааа  Mr. Green

# 71
В никакъв случай не пренебрегваме  Naughty Много ви ценим и уважаваме   bouquet  Мисля , че ние "момичета" многократно сме изказвали това тука bowuu  Hug

Знаех си , че няма да се забавиш с отговора  Mr. Green  И я да спреш с този звят  Naughty аааааа  Mr. Green
много   bouquet
цвета не е лош, нали ?

# 72
Didranad тутманикът стана супер,после ще кача снимки.Не попитах ,на коя програма си го месила.Аз използвах млечната.

# 73

Toва са снимките.

# 74
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Outlandish' fan, много апетитно изглежда твоя тутманик и е много красиво оформен. Радвам, че помогнах с идеята. Всъщност Кашарел е "виновникът" за тази вкуснотия.

Аз имам само една програма за месене и втасване и нея си ползвам. Машинката ми е Нео, най-най-елементарна, но върши перфектна работа.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт