кръвен тест-кога?

• 3 364
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
При мен това се оказа бременност, но също така може да има и други причини...

# 16
Laughing Laughingтова ми хареса за чукча.а аз пак се връщам на темата за кръвния тест,защото вчера видях слабо розово течение,като преди цикъл,само че евентуалния ми цикъл е след 4-5 дена,още вечерта си измерих БТ,беше 37.3,а тази сутрин 37.1 и направо не знам какво да мисля.давам си сметка за силата на внушението,но все пак ми се ще да проверя.вие какво мислете?
  offtopicАз пък мисля, че въпросите ти изобщо не се вписват в темата за кръвен тест, макар че ти се връщаш на темата за кръвния тест....  newsm78 За теб кръвен тест има общо със слабото ти розово течение, очевидно  newsm78

И все пак... Това розово течение е възможно да бъде имплантационно зацапване, но може и да не е. Не знам за каква БТ говориш, при положение, че пишеш, че някаква температура е измерена вечерта. БТ, освен, че за да е такава, се мери орално, ректално или вагинално, то тя се мери сутрин преди ставане, след определен брой часове сън, в които тялото е било в покой. Тази "БТ", която си измерила, може да е достоверна, но може и да не е. Може да си бременна, но може и да не си. С всичко е така - може да е, но може и да не е!

Изчакай си търпеливо закъснението и дано видиш двете чертички  Flowers Four Leaf Clover

Надявам се следващият въпрос по темата да е вече за кръвния тест, макар че на повечето сме отговорили.

# 17
след като подобаващо ме нахока Winkблагодаря ти за отговора.знам,че може да съм,но може и да не съм,наясно съм и с това кога се мери БТ,просто споделих какво съм направила в едно от ония,несигурни и объркващи състояния,в които предполагам ,са изпадали доста жени,които чакат с нетърпение.но за да те зарадвам Simple Smile,ето един въпрос за кръвния тест.
има ли значение,по кое време на деня се прави?

# 18
Цитат
Как да се подготвя?
За провеждане на изследването не е необходима някаква специална подготовка
От тук

# 19
  • Малта
Записвам се за да следя темата, че скоро и мен ме чакат терзания покрай ЧХГто (разбира се надявам се всичко да е ОК) В момента съм 5ти ден след ОВУ и евентуално зачатие и нямам търпение да видя 2 чертички!!!!!!!!!  Praynig

Определено се чувствам бременна - гърдите са "жестоко" набъбнали, опитвам се да не мисля и да изчакам още поне 5дена и да направя ЧХГ, ама то не може да се устиска от пусто желание за бебче!!!
Успех на всички  Praynig Praynig Praynig
 Hug

# 20
до кръвен тест не стигнах,познайте защо Sadчак ми става смешно като си чета постовете.докторът ни праща директно на "обогатена инсеменация",каквото  да значи обогатена.като чета в нета,доста неща трябва да свърша преди това,като цветни снимки и допълнителни хормони.това ни е едва 3 месец пробване,а вече ни пращат на инсеменация ooooh!както и да е,явно ще трябва да сменя темата,да не и подфорума,само. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт