Пазарджик - 45

• 51 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Привет, бъдещо майче.  Hug
По този въпрос не мога да те насоча, защото мисля, че трябва да посетиш специалист по проблеми в репродукцията или както там се казва Embarassed Аз не вярвам, че имате проблеми, но все пак няма смисъл според мен да се мотаеш излишно при различни доктори.
Сигурна съм, че ще те посъветват тук момичетата, мисля даже, че са писали и за подобни лекари.  bouquet

Разкажи за себе си, ако имаш желание и...правете любов, а не бебе и всичко ще си дойде на мястото Hug

# 541
Др Янакиев в Пазарджик ли работи?

# 542
привет sunbeam6  bouquet

Мисля, че всеки уважаващ се АГ лекар, би ти казал, че ако не сте пробвали ЕДНА година, ти нямаш репродуктивни проблеми  Peace
В Лекарската тема има доста обсъждани такива теми  Peace
Знай , че всяка мама би ти препоръчала нейния лекар, така че доста противоречиви мнения можеш да чуеш..
Аз имах вторичен стерилитет (след първото си дете,когато то стана на 8 години, ми отне около две години  за да забременя пак) .Тогава ми помогна д-р Корсемов  Peace
Ако се спреш на него , мога да ти дам координати..а като чуеш дадено име на лекар, просто го пусни в гугъла и прочети всички противоречиви мнения за него...Крайното решение кой да избереш е твое   bouquet

д-р Янакиев работи в Пловдив, но прави домашни посещения и в Пазарджик
Обаждаш му се и той ти казва кои дни има идване в Пз и си уговаряте час!
За посещение в кабинета му в Пловдив , преди година и половина близо беше 20лв, а да дойде на дом. посещение в Пз - 30лв  Peace
(сега може да са вдигнати цените с по 10лв)

п.с. ето я лекарската тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517010.msg15998089#msg15998089

# 543
Гери,д-р Янакиев вече взема по 50 лв за домашно посещение.
Но всяка стотинка си струва  Naughty
Наскоро даваха репортаж за него по телевизията,нямах представа ,че е толкова търсен лекар ,наистина Rolling Eyes
п.п.Много ми е тъпо бееее,може ли в събота вечер да няма какво да гледаш  newsm78

# 544
 wavey аз гледах до сега "Да умреш млад"със Джулия Робърдс,много хубав и тежък филм  Sad.Тя се грижи са един мъж болен от рак и се влюбва в него.От замунда го свалих-препоръчвам го ако гледате такива филми  Peace

# 545
Гери,д-р Янакиев вече взема по 50 лв за домашно посещение.
Но всяка стотинка си струва  Naughty
Наскоро даваха репортаж за него по телевизията,нямах представа ,че е толкова търсен лекар ,наистина Rolling Eyes

ооо със сигурност си струва всяка стотинка  Peace
Първо няма да се редиш на опашки сред вирусоносители, второ удобството да си у вас и да си спестиш пътя, трето - си в ръцете на един най-добрите ортопеди в Бг

# 546
Здравейте, отново мами. Не смятам, че имаме някакъв здравословен проблем. Може би съм в онази фаза дето всички сте я минали и сте мислили само за това. Знам че, не бива, знам че не е редно...но какво да се прави.

mother-of-pearlS ,докрор Корсемов го знам, тъй като майка ми ходеше при него. Само че, някой наясно ли е дали приема в Пазарджик сега или само в Пловдив?

# 547
В събота приема в Пз, с/у Градската градина му е кабинета...но може би трябва първо по телефона да се уговорите  Peace

# 548
Благодаря mother-of-pearlS ! Той с направления не работеше нали? Можеш ли да ми пуснеш на лични телефона му.

# 549
Работи с направления само в Пловдив, тук работи на частно.
И аз бях при Корсимов, харесвам го но той един от тези за които можеш да чуеш доста противоречиви мнения.
Моя съвет един където и да отидеш не казвай че имаш притеснения защото не можеш да забременееш, защото лекарите като кучетата подушват страха и се възползват от това (ако разбираш какво имам предвид) кажи нещо от рода че решили сте да имате дете и затова мислите че е добре да се проверите преди да започнете да опитвате.
Едно нещо което Гери забрави да ти каже, едно от първите неща което казва Корсимов че трябва да направиш да спреш или поне да намалиш пушенето, така че ако си пушачка имай и това в предвид.
Гери преди да забременее беше ги намалила доста.

# 550
...та.....аз съм Гери  Mr. Green

телефона му ще го пусна и тука  Peace

0887 943 721 - д-р Корсемов

# 551
Добро утро, желая ви лека и спорна седмица.
 Grinning
Мерси за телефона на доктора. Относно цигарите пуша по една кутия на два дни, но трябва още да ги намаля( деда имах воля и да ги спра).

# 552
аз съм/бях много заклет пушач....и се спазарих..- забременея ли ги спирам!
Спрях ги от раз в момента в който видях двете черти  Heart Eyes
Пушеше ми се, много, ама стимула беше много голям  Grinning
Пожелавам ти скоро и ти да имаш причина да ги спреш от раз  Wink

# 553
Дай боже, всеки му такъв стимул  Praynig

# 554

Общи условия

Активация на акаунт