Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 124
  • 951
  •   1
Отговори
# 45
  • Точно където трябва
Започвам редовно да следя, чета и т.н. Първо да си задам въпросите, после ще се връщам назад да чета...
Та решили сме да правим бебе, то и правим, но не става засега. Но понеже колкото повече чета се оказва, че съм доста невежа  Embarassed Embarassed Embarassed ще питам. Трябва ли да си направя някакви изследвания /нещо профилактично/ и какви? Също и за мъжът ми.
И в някой ако може да ми препоръча гинеколог/силно предпочитам жена/ в Пловдив. Да е добра като специалист, но и на човешкото отношение държа.
Благодаря ви!

# 46
  • София
Да докладвам, че бях доста зачезнала: не съм била на почивка, нямах хич настроение...
Продадохме любимата семейна кола - тя, милата, много беше зле от към ръжда, дано я оправят новите й собственици, много ми е мъчно за нея. Взехме друга стара, по- скоро назаем я купихме - т.е. с пари назаем...  Rolling Eyes Бебе не става - и вече много не се и надявам, че изобщо ще стане... Вчера бях на ехограф - имам си задържани фоликули и в 2-та яйчника (беше ми последен ден от М, никакви фоликули не се полагат, явно не съм имала ову... ако изобщо имам такива неща...). Лекарят ми препоръча да си направя FSH и Антимюлеров - последният се оказа, че струва 70 лв...  Rolling Eyes... и се прави само в понеделник... В групата на Давид какичките окончателно са напуснали, за следващата година вече са назначили някакви скучубри... и директорът на градината е сменен - то затова и бяга младият персонал, предполагам... и така - всичко ми е нещо сиво.  Sad

# 47
Кати мили пораженчески тон ли долавям.Ми то дупки и сивота в тоя живот колкото искаш но ние дупките ги прескачаме а сивото си го отцветяваме с цветовете на дъгата.То и аз съм я закършила ама кво да се прави.Стискам зъби и дерзая.Количката новата си я къткайте че ние нямаме кола и е ад.Комшиите ходят за риба ние зяпаме по ТВ-то как я ловят по света.И за изследванията-направи ги миличка така ще си наясно със ситуацията и илачите които трябва да вземаш че да се появи това УВО дето е неясно има ли го няма ли го.А сега се усмихни сипи си една биричка с картофки или нещо друго и повярвай че скоро нещата ще са се наредили много добре.Успех мила! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 48
  • София
katiABV, май ще се местиш при нас в съседното "Проблемно забременяване"? Не се плаши, не е толкова страшно, ние сме малко по-ревливи (че много ни болчт душите след всяко неуспешно ин-витро), а нас, по-дъртите като мен, дето не сме по Ф.А.Р. ние поразвява и по-силно финансово.

Но пък кураж имаме в изобилие. Както и съчувствие, и подкрепа, и знания - примерно какви изследвания и кога - от болезнен личен опит.

# 49
  • София
О, изобщо и не мисля, че бих могла да поема сама ин-витро - във финансов план - когато и да било.
А FSH-то ми е напълно в норми...
Днес ми е по- малко сдухано, де - може пък и наближаването на РД да ми влияе негативно.  Wink Мерси, момичета, за утешителните думи. Действат...  HugН

# 50
Здравейте, момичета. Радвам се за всяка сбъдната мечта и тъжа за всяка все още неосъществена. Но никакво отпускане и черни мисли. Говоря си аз, дано се и чуя. А при мен нищо ново, гледаме се с бебока, бебеправим второ и вече 4 месец не става. Ами продължаваме по-усърдно вече, че до сега не използвахме всички фертилни дни. Дано уцелим момента и стане една принцеска..е много искам, но аз с една п..ка не мога да се оправя все още. Чао и да дерзаем и дано есента е нашия сезон за заветните 2 черти.

# 51
ilik 123, ЧЕСТИТИ РОЖБИ!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО РАДОСТИ ДА ВИ НОСЯТ!!! smile3525

# 52
Здравейте момичета!
Не знам дали някой тук ме помни, но като гледам колко много нови девойки има - та то излиза, че аз съм новата!  Laughing
Имам нужда от вашата подкрепа и силно стиснати палци, защото днес трябваше да ми дойде, но за сега все още живея с надеждата, че този път е станало. Бяхме за 4 дни в Гърция и преди да тръгнем правих тест, който беше отрицателен. Смятах, че ако има нещо, вече може и да покаже! И така - с пакет превръзки в ръка, зачаках в Гърция всеки ден да ми идва /смятах, че и от пътуването ще пристигне по-рано/. Отново се чувствах по оня гаден начин отчаяна и тъжна, защото бях видяла отрицателния тест за пореден път! Исках да ми дойде по-рано, че да се свършва по-бързо и разочарованието ми! И така - за сега си чакам! Прибрахме се тази вечер късно, а и някак ме е страх нов тест за бременност да направя. Може би искам да си удължа сладките мигове на надеждата и радостното очакване. На никой нищо не смея да кажа, а и не знам дали тест утре ще купя! Споделям го само с вас и се надявам на едни стиснати палци!  Praynig  Praynig  Praynig
Утре не знам какво да правя! В такъв случай винаги съм мислила, че ще тичам по нощите за тест за бременност, а сега не е истина просто какъв страх ме гони!  Rolling Eyes
Решила съм, ако до края на годината не се получи - да приключвам с опитите!

И с най-голяма радост искам да честитя на Иличето, двете сладки малки мишленца с красивите имена! Да растат живи и здрави и да радват мама и тате! Е, и кака най-вече! Много да ги гушкате и да ги слушкате!  Hug  bouquet

Купче  Hug Радвам се, че при теб всичко с амниоцинтезата е перфектно и сега се наслаждавай на бременността си спокойно. Радвай се на всеки миг с коремчето и като му дойде времето да гушнеш най-сладкото бебенце!
EliK, колко са напреднали нещата и при теб!  Grinning Като видях лентичката и разбрах колко много време е минало! Браво момиче! Продължавай така до успешния финал, та после да ни радвате с най-хубавите новини - като дойдат новите слънчица в темата!  Hug

Добре дошли на всички нови момичета! И дано бързо сбъднат мечтата си!

Rossella, и аз съм пациентка на д-р Иво Тодоров от около 15-17 години. Следил ми е двете бременности и двете раждания. Аз съм много доволна и си ходя само при него, деТ се казва цял живот. Но до сега не ми е правил нещо специално, тъй като си забременявах без проблеми. Само сега се закучиха работите една година, но аз все си мисля, че е от възрастта и не съм ходила да търсим проблем! Знам в годините, че е помогнал на много момичета - още не бяха нашумели Малинов, Щерев. Идваха много жени от провинцията и бяха доволни, но аз нямам опит как той работи с проблемно забременяване.
Стискам ти палци на теб и на всички момичета от темата!  

Hug за всички, които познавам от старите теми и за новите момичета също!

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 00:36 от spasdidi

# 53
  • София
Кати, я се стягай, момиче!  jedi

И при нас не става...  Rolling Eyes Ей сега се мъчи да ми дойде. Тоя цикъл моят е станал къде 23 дни, къде 27... смотана работа. Имаче ову тестовете ми засякога овулация. БТ хич не ща и да меря. Тоя цикъл за първи път правих тестове след кюртажа. Както се оказа са си трябвали 6 месеца, че и отгоре.

Ilik, честити рожбички!!! Живи и здрави да бъдат, много радост да ви носят!
 Hug Hug Hug Hug

# 54
  • София

Ilik, честито щастие!!!  Hug

Vache, мерси за "събуждането"...
Щом се е възстановила овулацията ще стане бързо при теб, смятам... стискам палци скоро да се похвалиш!

# 55
  • София

Ilik, честито щастие!!!  Hug

Vache, мерси за "събуждането"...
Щом се е възстановила овулацията ще стане бързо при теб, смятам... стискам палци скоро да се похвалиш!

А, че тя се беше възстановила на 2 цикъл, ехографски беше установено. Минаха вече 8 и не става, ама ще стане. И при теб ще стане. Аз съм си дала срок до рожденния ми ден догодина. А той е в началото на годината  Crossing Arms

# 56
  • София
А, значи не съм разбрала правилно предния пост - помислих, че след 6 месеца е установена... но ще си стане, де, преди РД ти...  Hug

# 57
  • София
А, значи не съм разбрала правилно предния пост - помислих, че след 6 месеца е установена... но ще си стане, де, преди РД ти...  Hug

ААА, надявам се  Sunglasses

# 58
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!   bg

Аз все още не съм направила тест за бременност. При закъснение от 1 ден, смятате ли, че ще покаже?!?
И още - нямам абсолютно никакви симптоми! Само ме боли кръста, както когато ми идва. Възможно ли е да нямам нито един симптом?!?  newsm78
Ако някой ми стиска палци, за сега да не ги пуска!  Praynig

Vache и katiABV , ще стане разбира се! Няма причини да не се случи! Явно някой изпитва нашето търпение, но . . . ние ще издържим!  Crazy Може да е по-бавно, но пък ще е славно! И аз съм си поставила срок, така че дано всички да се вместим по-рано от поставеното!  Hug

# 59
  • София
spasdidi, успокои ме, че не съм само аз лудата със сроковете...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт