Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 583
  • 951
  •   1
Отговори
# 60
Да попитам и тук, някоя от вас стимулирала ли е Ову с Фемара ? На мен ми го предписа доктор и започвам от утре.  Thinking

# 61
Здравейте момичета!
Направих си теста и той излезе  EFP  EFP EFP Боже, от кога мечтаех да цъкна на този емотикон! Е то пък затова цъкнах три пъти! хих
Нямам думи да изразя вълнението си! Сякаш ми е за първи път! Направо не знам къде се намирам, така съм замаяна - иде ми да литна!

Не знам нито кога да отида на лекар, нито къде. Имам и Хашимото - и спешно трябва да започна терапия, защото съм чела, че бебето може да има мозъчни увреждания, ако не се прави адекватна терапия!
Ако щете вярвайте - жена на толкова години съм и не мога да си сметна в коя седмица съм, нито кога ще е евентуалният термин! Ще вземе някое 20 годишно момиче да прочете тук и ще падне от смях! ooooh!  Embarassed

# 62
  Честито! Лека бременност и живо и здраво бебе! Simple Smile

# 63
  • София
spasdidi, честито!  Hug Hug Hug лека и успешна бременност Grinning

# 64
 spasdidi, честито newsm10 разбирам вълнението ти и времето, което си чакала, както и емоциите, които си преживяла при вида на теста.
Вдъхваш ни надежда и на нас!!!

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 21:19 от viola2003

# 65
spasdidi , честито, мила! Толкова се радвам за теб!  Hug
Има време да смяташ термина, важното е че си бременна  Hug
Сега е важното да намериш наистина добър лекар, който да ти следи както трябва бремеността и всичко ще бъде наред.

Пожелавам и на всички други момичета, които чакат двете чертички да ги видят в най-скоро време!

Аз да се оплача, че съм с ужасни пронизващи болки - предполагам отново бъбречно възпаление Sad Утре се надявам да мога да отида на моя лекар, че днес беше в болницата, а не в кабинета и не можах да отида. Такива страхове са ме напънали за по-ранно раждане, че още малко и ще си стегна багажа за болницата /да съм готова за всеки случай/. Стигнах до там, че броя не само дните, ами и часовете които остават до финала, също и до заветното влизане в 9-я месец. Вечер си казвам - ох, успях да го избутам и този ден, дано и утре успея... Стискайте палци за утре, и дано да не ми кажат, че пак трябва да влизам в болница  Praynig

# 66
spasdidi честито и лека бременност! Hug Hug HugСега тичай при доктора че те ще ти ги сметнат а и при ендокринолог ще те изпратят.Но преди всичко спокойствие и силна храна.Дано скоро  всички в този форум в редичка да се наредят и в подотчетна темичка за бременелки да се наредят. При мен нищо ново.Чакам на 15 .09 лелката но силно се надявам да я няма.Желая Ви лека вечер.

# 67
  • София
spasdidi, успокои ме, че не съм само аз лудата със сроковете...  Hug

И аз съм в тази група..  Embarassed Моят срок е до НГ - после отивам да си горя тъпия папилом и... сигурно да търся работа.

spasdidi, честито!!!! Много, много се радвам за теб!! Лека и безпроблемна бременност и най- чудесно бебче на финала!

EliK,  Praynig

# 68
Благодаря ви момичета от сърце! Хапка, viola2003, EliK, katiABV, Mishell66,  Vache   Hug
Място не мога да си намеря от радост! Толкова щастлива и благодарна се чувствам и така искам да раздам на всички от това щастие! Аз знам за всяка колко много страда и чака! Пожелавам ви искрено моето щастие!  Hug  Hug  Hug
EliK, ще мине всичко, мила! Ти си мъжко момиче! За утре -  fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverПовечето време мина, така че не мисли нищо лошо. И никаква чанта не стягай - няма за къде да бърза бебока! Искаме голямо и здраво бебе на финала! Още сега му го кажи!  Hug

Хайде повеждам крак - всички да преизпълните сроковете по-рано от поставеното.  Wink
Стискам палци на всички за следващи бомбички!

# 69
Честито, Спасиди!

# 70
Привет момичета.
 Честит празник на всички.Днес е малка Богородица-Рождество на св.Богородица.Нека тя бди над нас и нашите семейства,закриля ни и ни помага.
Честито на SPASDIDI!Желая ти безпроблемна и лека бременност!Много се зарадвах на новината.Никога не съм си мислила,че няма да успееш.Благодаря ти за хубавите пожелания.
 ELIK успокой се,не си мисли такива неща.Времето е по-хладно този месец.Обличай се по-топличко.Ще отшуми това възпаление.Ти само слушай лекаря си.Стискам ти палци всичко да е наред.
 Относно определените срокове аз също си бях дала краен срок до края на тази година и при мен се случиха нещата по-рано.Така,че желая на всички момичета успешно класиране в поставените си срокове,че и по рано даже.Успех.

# 71
  • София

EliK, бременността изважда всякакви болежки, към които си дори и малко предразположена - но това не означава, че ще избърза раждането. Е... боли, предполагам - не знам, бъбреци само не съм имала болящи, не знам какво е (слава Богу), но пък доста от приятелките ми изкараха бъбречни кризи по време на бременността, а си родиха по график, всъщност, с малко закъснение все... кажи му да си кротува там и да дебелее, че излезе ли веднъж - то студ, то слънце, то шумотевица... там си му е най- добре докато се побира.

# 72
и аз се включвам във вашите редове. много се надявам , обаче скоро да премина в друга тема.....  bouquet
пожелавам на всички да видят така мечтаните две черти

# 73
Я каква хубава новина!  Heart Eyes
Спасдиди, честито! Лека и безпроблемна бременност с пухкав бебок накрая!  Hug
Как се радвам за теб - много готино съобщаваш новината  Laughing!

# 74
spasdidi, честито!  Така се радвам за теб, че сбъдна мечтата си  Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност.
Кюпче, зарадвах се и на твоя резултат от изследването  Hug Хайде спокойно сега и всичко да е нормално до края  Hug
Елик, как си? Отшумяха ли болките?

Общи условия

Активация на акаунт