Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
-
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
За докторите Владимиров, Стаменов и Щерев се чака няколко месеца, но при последващите членове от екипните им може да се спести време. В повечето реномирани клиники лекарите са на високо ниво, като записването на часове може да отнеме няколко седмици. В Пловдив д-р Иво Тодоров е специалист, на когото се чака за следващата седмица-две. Важно е да вземете предвид личните преживявания и препоръките на други пациенти при избора на лекар.
-
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди зачеване?
-
Какво е състоянието на авторката, която споделя, че е бременна?
разбирам вълнението ти и времето, което си чакала, както и емоциите, които си преживяла при вида на теста.
Утре се надявам да мога да отида на моя лекар, че днес беше в болницата, а не в кабинета и не можах да отида. Такива страхове са ме напънали за по-ранно раждане, че още малко и ще си стегна багажа за болницата /да съм готова за всеки случай/. Стигнах до там, че броя не само дните, ами и часовете които остават до финала, също и до заветното влизане в 9-я месец. Вечер си казвам - ох, успях да го избутам и този ден, дано и утре успея... Стискайте палци за утре, и дано да не ми кажат, че пак трябва да влизам в болница
Повечето време мина, така че не мисли нищо лошо. И никаква чанта не стягай - няма за къде да бърза бебока! Искаме голямо и здраво бебе на финала! Още сега му го кажи!