Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 151
  • 951
  •   1
Отговори
# 540
  • Сфия
perunikaHug Бъди силна! Изследвала ли си хормони- полови и на ЩЖ?

# 541
  • В градината...
Да. Но е много трудно, когато времето те притиска... Еееех, да живеехме по 150 години, за никъде нямаше да бързам. Щях да си поживея и работя още 50 годинки поне Sick

# 542
Перуниче, какво става с теб, мила ?

# 543
Здравейте на всички , дълго време събирам кураж да споделя и моята болка.Може би не в тази тема ,но защото годините ми отговарят и затова реших да е тук.
 Аз съм на 36,преди време  след дълго пробване забременях , загубих бебето си в деветия месец Cry ...
 Сега се опитваме  пак да забременеем ,но нещо не се получава ...
 Просто реших да пиша за малко кураж Hug от вас ...
 Благодаря ви предварително и успех на всички мами  Hug

# 544
  • Сфия
KYKostova , здравей, първо да ти кажа, че много съжалвам за случилото се!  Weary  Hug
Няма как да го забравиш, но продължаваш напред! Общо взето тук всички се борим за едно и също и ВЯРВАЙ, че рано или късно всички ще го постигнем. Ако се разчетеш из форума ще намериш страшно много обнадеждаващи случаи за жени минали през отчаянието, стигнали до дъното, до най-дълбоката и мрачна точка и пак видели светлината! Винаги може да срещнеш подкрепа тук, разбиране, да получиш съвет от някой, който вече е имал такова изпитание и най-важното да знаеш, че не си сама! Успех ти пожелавам и в най-скоро време да се запишеш в темичките за бременилките!  Praynig  Praynig  Praynig

# 545
  Благодаря starlet , за милите думи  Hug

# 546
  • София
Нямам вече втора лентичка...

# 547
  • Страната на чудесата
katiABV ,
Много съжалявам, миличка Cry

# 548
katiABV, много съжалявам за теб, миличка. Останах като попарена като прочетох. Желая ти да имаш много сили.
KYKostova, попаднала си на правилното място. Съжалявам за това, което ти се е случило. Успокой се, махни лошите мисли и всичко ще е наред.

# 549
  Кати, пращам ти една голяма виртуална прегръдка и ти пожелавам следващият път да е успешен!

# 550
  • В градината...
Кати    Hug

# 551
  • Сфия
Кати, наистина нямам думи да опиша колко съжалявам!!!  Hug

# 552
Кати,  Hug прегръщам те силно!

# 553
Кати  Hug Hug Hug
Толкова неща искам да ти кажа ..... но няма да е днес  Hug

# 554
Момичета... не знам дали да се радвам още, но втори ден ми закъснява (тоест днес е 30-ти ден) и съм направила 3 теста вече, всички от които са с  EFP EFP EFP

Вчера цял ден четох в темата за първите признаци на бременност и сверявах. Аз имам следните:

- супер напрегнаги гърди
- раздразнителност и свръхчувствителност
- постоянно ми се спи от една седмица насам
- студено ми е
- спрях да пуша от самосебе си преди 5 дни...
- три дни подред ми се ядеше само пица, а вчера нищо не ми се ядеше
- като че ли обонянието ми се е изострило

а от снощи (след като вече знаех след два теста):

- чувствам напрежение в матката
- имах киселини снощи
- събудих се няколко пъти снощи

Мъжът ми иска да чака две-три седмици преди да се 'похвалим', но аз нямам търпение и казах на цялото си семейство... каквото ще да става. Знам, че това е то Wink
Той ми каза, че се бил отчаял и този месец не се надявал въобще... мислел, че имаме проблем, затова ме карал да ходим на преглед.

Супер щастливи сме!

Общи условия

Активация на акаунт