Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
-
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
За докторите Владимиров, Стаменов и Щерев се чака няколко месеца, но при последващите членове от екипните им може да се спести време. В повечето реномирани клиники лекарите са на високо ниво, като записването на часове може да отнеме няколко седмици. В Пловдив д-р Иво Тодоров е специалист, на когото се чака за следващата седмица-две. Важно е да вземете предвид личните преживявания и препоръките на други пациенти при избора на лекар.
-
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди зачеване?
-
Какво е състоянието на авторката, която споделя, че е бременна?
. Kati , Fortuna да се похвалите скоро и вие и всички ние

), а и да питам дали трябва нещо по-специално като изследвания да правя във връзка с бебеправенето (резултата от цитонамазката е нормален). Според гинеколожката ми, трябва да опитваме през ден започвайки от 9-тия ден на цикъла ми. Мъж ми работи на много шантави смени и често се разминават графиците ни, та не знам как секс през ден може да се получи при нас
. А, имам и заболяване на щитовидната жлеза, за което пия хормони Левотайроксин. Ами това е... Просто исках да се представя. Също и да пожелая на всички които сме на 35+ и се борим за бебе да се радваме на рожба скоро-скоро
) ами това е май... После мъжът ми донесе големия багаж, в който имах втора нощница, много гащи, превръзки, памперси за бебето. Акушерката пита що не си носим залъгалки за бебетата. Аз накарах да ми донесат, ама Раличка изобщо не желае да се докосва до латекси и силикони, та и сега не ползва залъгалка.