Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 146
  • 951
  •   1
Отговори
# 660
Ваче, добре дошли у дома!
Сигурна съм, че Ралинко е едно прекрасно бебе, но искам и снимков материал!!!  Hug Hug Hug

# 661
  • Пловдив
Честита радост на мама VACHE и на цялото семейство!
Да ви е здрава и силна и много щастие и усмивки да ви носи!!!

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 08:27 от Хера

# 662
здравей те на всички, искам да попитам за мамите който искат да имат детенце и след като навършат 35 задължително ли е да се пие фолиева киселина и как или се препоръчва друго..

# 663
Лекарите-гинеколози препоръчват да се приема фолиева киселина в доза 0,4 милиграма на ден. Приемът трябва да започне още когато се планира бременността. Ето една статия по въпроса:
http://zdrave.rozali.com/vitamini-zdrave/p9835.html

# 664
  Ехей, Ваче! Да ти е жива и здрава! Пожелавам ви много радост и щастие Hug

# 665
  • София
Ваче, честито бебе! Да е жива и здрава Ралица и много да ви радва! На теб - добре дошла у дома, бързо възстановяване и много се радвам, че раждането е минало леко!

# 666
Starlet  , честито , лека бременност  baby_neutral . Kati , Fortuna да се похвалите скоро и вие и всички ние  Praynig Praynig Praynig  Hug Ох ... Mr. Green

# 667
Честито на мама Vache, жива и здрава да е дъщеричката И успех в живота !!!!!!!Честито и на таткото и на кака Саша!!!
Ще чакаме подробности за раждането, за теб и за най-малкия член на семейството.

Понеже видях, че си родила в тази болница от която се интересувам, би ли споделила, какъв багаж ти искаха при постъпването.

Starlet  , лека бременност !!!!!!!!!

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 21:20 от viola2003

# 668
  • Сфия
благодаря ви, момичета!
Илик, много сте сладурски!

# 669
Привет и от мен,поздравления за страхотната тема. Simple Smile

# 670
  • София
Благодаря ви, момичета!! Hug Hug
Адаптираме се в момента всички.  Wink
Трудничко стигам до компютъра  Rolling Eyes

# 671
Здравейте момичета, следя ви, не пиша, защото няма какво, но дочаках и Вачето да роди, че да честитя на щастливите маминки за сладките рожбички. Магнитче, Спасдиди, Ваче бъдете здрави и късметливи, благословени във всяко начинание, вие и вашите семейства. Извинявам се ако пропускам някоя мама, но с вас тричките си бременеех и аз, че и толкова помня вече. Честито за двете чертички на новите бъдещи мами и от сърце желая скоро всяка една от всички вас да се сблъска с тях, да замени тревогите по забременяването с други по-сладки..по малките бебчовци. Поздрави от мен, аз продължавам да си мътя, дано и финиша да е успешен както до сега.

# 672
Ваче, честито малко, сладко вързопче!!! Да расте щастлива и прекрасна малката Ралица, за радост на кака и гордост на мама и тате!!!  Hug

Момичета, благодаря за прекрасните пожелания, които сте отправили към мен и Ирка-Вампирка! Често си ги препрочитам и се поразплаквам от умиление!

Аз да ви кажа - не мога да се наситя на малкото ми пиле! Не мога да си свърша работата в къщи, а и другите деца ощетявам, ама пусто много време отива просто да я гледам и да благоговея пред малкото съвършенство! Ирка вече е на 40 дни, а теглото и е 3400 гр. Всичко и е извънредно миниатюрно - а главичката и е като глухарче! Ако духна и имам чувстовото, че пухчето ще и хвръкне!
Вааааааче, ще ви стигнем към 3тия месец! хих

tteddy, стискам палци! Всичко ще е наред! Предстои ти най-хубавото!  Hug

Момичета, стискам палци за всички ви! Чудото ще се случи! Не спирайте да вярвате!  Hug

# 673
Здравейте на всички  Simple Smile Най-накрая се престраших да пиша и аз в тази тема. Не, че е страшно да се пише и споделя тук, но за много неща не бях на ясно със себе си, та за това така дълго обмислях включването ми в темата.
Аз съм на 36 години, съпруга ми е на 40. Имамe дъщеря на почти 7 години. Със съпруга ми искаме второ дете. От два месеца опитваме, но не сериозно. И под "не сериозно" имам в предвид, че се сексаме когато ни се иска (разбирай 1-2 пъти в седмицата), не следя за овулация и такива неща. Ходих на преглед при гинеколог, защото от 3 години не бях ходила на цитонамазка (много несериозно от моя страна Thinking), а и да питам дали трябва нещо по-специално като изследвания да правя във връзка с бебеправенето (резултата от цитонамазката е нормален). Според гинеколожката ми, трябва да опитваме през ден започвайки от 9-тия ден на цикъла ми. Мъж ми работи на много шантави смени и често се разминават графиците ни, та не знам как секс през ден може да се получи при нас Blush. А, имам и заболяване на щитовидната жлеза, за което пия хормони Левотайроксин. Ами това е... Просто исках да се представя. Също и да пожелая на всички които сме на 35+ и се борим за бебе да се радваме на рожба скоро-скоро Hug Hug Hug

# 674
  • София
Понеже видях, че си родила в тази болница от която се интересувам, би ли споделила, какъв багаж ти искаха при постъпването.
Извинявай, чак сега виждам въпроса...  Embarassed
В Тина Киркова раждах...
Искаха ми документите, лична карта, нощница, чехли, кърпа, сапун, тоалетна хартия (ама по-добре повечко, че аз носех 1  рулце), превръзки (свършиха ми чудна работа като ми спукаха мехура и ме пратиха да се разхожбам  Crazy) ами това е май... После мъжът ми донесе големия багаж, в който имах втора нощница, много гащи, превръзки,  памперси за бебето. Акушерката пита що не си носим залъгалки за бебетата. Аз накарах да ми донесат, ама Раличка изобщо не желае да се докосва до латекси и силикони, та и сега не ползва залъгалка.

Общи условия

Активация на акаунт