Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 596
  • 951
  •   1
Отговори
# 675
Привет и от мен,поздравления за страхотната тема. Simple Smile
Здравейте момичета,да се представя накратко...на 37г. съм имам син на 17 .
От 10 години  опитваме да си имаме бебе.Три опита и трите неуспешни и почти се бях отказала,но колкото минава времето си мисля че трябва да направя нещо.Като начало трябва да си направя имунологични изследвани,но незная къде да ги направя.Дали в Плевен или в София? Моля за съвет!Благодаря предварително! Rolling Eyes

# 676
От 10 години  опитваме да си имаме бебе.Три опита и трите неуспешни и почти се бях отказала,но колкото минава времето си мисля че трябва да направя нещо.....
Здравей, chimi73! Имали сте 3 опита и 3-тe неуспешни, за какви опити става въпрос? Спонтанни аборти ли си имала? Извинявай, просто не те разбрах и за това питам. Иначе 10 години си е доста дълъг период за опити, мисля, че е време вече за изследвания, но за съжаление не мога да те посъветвам нeщо конкретно. Успех и късмет!  Hug

# 677
Хайде малко да побутна темата. Всички се изпокриха..... Confused
При нас опитите ще почакат до като ми се уреди въпроса с това дали ще почвам нова работа или не. И от август започваме да работим по въпроса бебе. С мъжа ми пак си говорихме и той много го иска и няма за къде да отлагаме вече. По-млади няма да станем  Confused а времето си минава и така... За сега пия ФК и спрях алкохола пък да видим.
vache, spasdidi, как са бебоците? Гушкайте си малките съкровища   bouquet

# 678
  • София
Фики, добре сме  Hug
Раличка хапва, спинка и чакаме времето да се пооправи и да излезем навън вече, че ни псина вкъщи  Confused

# 679
Фики, стискам палци да се наредят нещата, както ги искаш!  Hug
Фики, гушкам, гушкам, направо не я пускам. Днес като изправих Ирката да се оригне, тя си сложи ръчичките отпред пред личицето и така заспа на гърдите ми. Приличаше на малко лакамо мече, което е набарало скришно от нейде мед, преяло е и е заспало! Е, познайте - не можах да я пусна и стоях така 3 часа!  Crazy  Flutter Crazy
Надявам се да не ме помислите за луда!  Crazy

Ваче, излизайте смело. Тя Раличка като е в коша на количката и не и духа директно ще си изкара екстра на разходката! Не е толкова лошо времето! В жегите на бебчовците им е по-кофти.

# 680
  • София
Ваче, излизайте смело. Тя Раличка като е в коша на количката и не и духа директно ще си изкара екстра на разходката! Не е толкова лошо времето! В жегите на бебчовците им е по-кофти.

Моята количка е отворена доста  Wink А и Рали нямаше още 10 дни, та при гадния вятър нямаше как да я изведем. Абе честно казано не съм си мислела, че юни месец ще вадя вълнени елеци Crazy Голямата ми дъщеря е родена в края на март и си я изведох доста рано... това дребното се сдоби дори с лека хрема  Rolling Eyes

# 681
spasdidi, мила картинка сте, както го описваш, и аз не бих пуснала бебока. Така че много си нормална даже, няма нищо по-хубаво от това бебе да спи на майчината гръд и да слуша ритъма на сърцето на мама.

# 682
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но и няма какво. От този месец започваме отново и се надявам този път всичко да мине нормално  Praynig

Честито на всички обебели се. Да са ви здрави и щастливи дечицата!

Днес като изправих Ирката да се оригне, тя си сложи ръчичките отпред пред личицето и така заспа на гърдите ми. Приличаше на малко лакамо мече, което е набарало скришно от нейде мед, преяло е и е заспало! Е, познайте - не можах да я пусна и стоях така 3 часа!  Crazy  Flutter Crazy

И да си луда със сигурност не си сама  Laughing - http://media.snimka.bg/3941/014136989.jpg?r=0

# 683
  • София

Днес като изправих Ирката да се оригне, тя си сложи ръчичките отпред пред личицето и така заспа на гърдите ми. Приличаше на малко лакамо мече, което е набарало скришно от нейде мед, преяло е и е заспало! Е, познайте - не можах да я пусна и стоях така 3 часа!  Crazy  Flutter Crazy

И да си луда със сигурност не си сама  Laughing - http://media.snimka.bg/3941/014136989.jpg?r=0

И ние сме така  Crazy

# 684
  • Sofia
Здравейте момичета, за първи път пиша в тази тема.На 41г. съм, имам две големи деца от предишен брак. От 8 месеца правим опити за бебе, забременях м. април, но се оказа мисед в 10г.с. и се наложи да ми направят абразио в началото на юни. Сега очаквам първия цикъл след аборта. Искам да попитам тези от вас,които са от София да препоръчат добър лекар за преглед и евентуално да ми назначи някакви изследвания, имаме желание да продължим с опитите, когато се възстановя. Защото с тази бременност попаднах на една лекарка пенсионерка,която не можеше да работи на 3D ултразвук и се наложи на частно да направя прегледа, на който видяха ,че няма сърдечна дейност. Така,че ще съм много благодарна,ако ме насочите към някой лекар, който да ме консултира в опитите ми за забременяване.

# 685
  • София
То сърдечната дейност се установява на доплер, не на 3D... 3D-то на лекарите изобщо не им е нужно, то е за бъдещите майки и татита да се радват.

А на въпроса ти - ами, за съжаление добрите лекари ще ти препоръчат купища неща, които или не се покриват от касата, или самите лекари нямат възможност да ги изписват през касата... ако имаш финансови затруднения по- добре не търси всичките тези неща - явно забременяваш без някакви особени процедури и "подтиквания / подкани", за какво са ти консултации за фертилитет...

# 686
sunshine1 , съжалявам за това, което ти се е случило  Sad .
Както Кати ти е писала, винаги можеш да направиш генетични и имунологични изследвания, ако имаш финансовата възможност.
Аз имам два миседа, като помежду им беше успешната ми бременност със сина ми. Поради някои прилики и различия при трите ми зачевания, съм почти убедена, че става въпрос по-скоро за лошо качество на материала отколкото за някаква друга причина  Tired .
Но ако имах възможност, бих си направила изследванията.

# 687
  • Sofia
Имах предвид някой добър специалист по рискова бременност( заради възрастта ми и миседа), който да ме прегледа, да ми каже дали съм се възстановила, да ми пусне една мокробология, цитонамазка,да ми каже кога евентуално можем да започнем опитите за бебе. Нямах предвид репродуктивен ендокринолог, поне за сега , мисля,че нямам нужда от такива изследвания

# 688
Здравей  sunshine1 , нека и аз да кажа... Не съм в София в момента ,но аз ходих там при д-р Ралчева .Много е добра, но да си запазиш час при нея е мисия невъзможна . Пробвай ако имаш възможност в частния и кабинет ето ти адреси и телефони :  http://www.biznes-katalog.com/%D0%94%D1%80-%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1 … D1%80%D0%BC%D0%B0
     Hug Успех   bouquet

П.П. Но да знаеш при който и лекар да отидеш ще иска да ти направи изледвания ...  а хормоналните са наистина ужасно скъпи....   но какво да се прави ,когато искаш да стигнеш до заветната ЦЕЛ !!! baby_neutral

# 689
  • Sofia
KYKostova, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт