Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните гинекологични клиники в София за специализирани прегледи?
-
Какви са очакванията за чакане на преглед при гинеколози в специализирани клиники в София и Пловдив?
За докторите Владимиров, Стаменов и Щерев се чака няколко месеца, но при последващите членове от екипните им може да се спести време. В повечето реномирани клиники лекарите са на високо ниво, като записването на часове може да отнеме няколко седмици. В Пловдив д-р Иво Тодоров е специалист, на когото се чака за следващата седмица-две. Важно е да вземете предвид личните преживявания и препоръките на други пациенти при избора на лекар.
-
Кои са препоръките за избор на гинеколог в Сливен?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди зачеване?
-
Какво е състоянието на авторката, която споделя, че е бременна?
Ще кажеш после дали си доволна.Всичко най- хубаво ти желая !!!
-мисед в 11 седмица, абразио миналата седмица в МД по спешност и сега опитвам да се освестя все още. За да е пълна картинката ми откриха и голяма киста на бъбрека, която трябва да е оперира и чакам да ми назначат час. Засега поне опитите се отлагат, докато психически стана стабилна и видим епиризата от хистологията в МД и събера смелост да опитаме отново.Но не се отказвам от мечтата за още едно слънчице, ще ви чета и ще ви се радвам, а се надявам и скоро да се възстановя и да се включа в опитите за бебок.
, с теб съм. Помня те от януарската темичка, аз също бях за кратко в нея. Моя мисед беше на 8 06 в 10 г.с., знам как се чувстваш сега, но сили и търпение, вярвам,че един ден слънцето ще изгрее и на нашата улица. Пожелавам ти бързо възстановяване и дай боже пак да сме в отчетна тема.
Ние този месец здраво се постарахме но проблема е че съм свалила много килограми и продължавам да свалям.Съзнавам че това е много лошо- организма приема плода като чуждо тяло но дори ендокриноложката е вдигнала ръце от мен.Всякакви хормони изследва имам хемоглобин на кръводарител всичко е в норма а килограмите надолу.Срам ме е да облека рокля или да се пусна на плаж по бански.Кръвното от 60/90 пада на 58/40 .Откриха ми сраствания в ляво и лекаря ще ме гледа на 3D видеозон следващата седмица.Ако има нещо по сложно ми предлага да отида до Пловдив.Ще отида и поне ще знам дали ще ме оперират или направо ще хващаме бика за рогата/изследвания и асистирана репродукция че за инвитро съм минала годинките и е доста скъпичко.Успех в бебеправенето и да знаете че най много се хващало лятото/така казват лекарите/,ще се радвам да се прехвърлим в другата темичка -на бременелките.
И ще успееш, да знаеш!