Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 597
  • 951
  •   1
Отговори
# 690

Hug  Ще кажеш после дали си доволна.Всичко най- хубаво ти желая !!!   Peace

# 691
Момичета, възхищавам ви се, успех   bouquet

# 692
  • Страната на чудесата
Момичета, за съжаление и аз пак съм тук Cry-мисед в 11 седмица, абразио миналата седмица в МД по спешност и сега опитвам да се освестя все още. За да е пълна картинката ми откриха и голяма киста на бъбрека, която трябва да е оперира и чакам да ми назначат час. Засега поне опитите се отлагат, докато психически стана стабилна и видим епиризата от хистологията в МД и събера смелост да опитаме отново.Но не се отказвам от мечтата за още едно слънчице, ще ви чета и ще ви се радвам, а се надявам и скоро да се възстановя и да се включа в опитите за бебок.

# 693
Lucky Plam, много съжалявам за теб!  Cry Желая ти много сили, за да преодолееш всичко. Желая ти здраве и късмет!  Hug

# 694
  • Sofia
Lucky Palm, много съжалявам,  Sad , с теб съм. Помня те от януарската темичка, аз също бях за кратко в нея. Моя мисед беше на 8 06 в 10 г.с., знам как се чувстваш сега, но сили и търпение, вярвам,че един ден слънцето ще изгрее и на нашата улица. Пожелавам ти бързо възстановяване и дай боже пак да сме в отчетна тема. Hug Hug Hug

# 695
  • София
Lucky Plam, няма да ти казвам да забравиш, защото няма да стане. Но постепенно болката ще мине на заден план. Аз също минах през това с втората бременност и не се отказах. Даже някак се амбицирах повече. Не очаквай нищо от хистологията. В тези седмици тя не казва нищо, освен да потвърди, че е имало нормална бременност, а не моларна. Приеми, че природата си знае работата и ще ти стане по-леко. При ранните миседи почти винаги става дума за тежки аномалии, несъвместими с живота. Така, че колкото и гадни да звучи природата си знае работата. Когато си взимах хистологията в МД и за пореден път задавах въпроса защо така се случи лекарката ми каза "Момиче, колкото по-бързо забравиш, по-добре за теб!" Наистина не се забравя и сега ще ти звучи кощунствено, но наистина се опитай да го преодолееш, да решиш проблема с бъбрека и после да действате отново за бебе! Hug Hug Hug Късмет ти пожелавам!  bouquet

# 696
Lucky Plum, много съжалявам за теб  Hug - дано се оправиш по-скоро и следващата бременност да завърши с едно сладко пухкаво бебче!

Vache, на теб честито за новата рожба, да ти е жива, здрава и много много да те радва!   bouquet

# 697
Lucky Plam  Hug  ох миличка ...,    bouquet   стискам ти палци всичко да е наред  от тук  нататък ...  Hug Hug Hug

# 698
  • София
Vache, на теб честито за новата рожба, да ти е жива, здрава и много много да те радва!   bouquet

Благодаря ти!!! Hug

# 699
  • София

Lucky Plam, толкова ужасно съжалявам...
Не знам какво да те посъветвам, не знам да има нещо, което да помага. Не и наистина.
Времето... не лекува, но отдалечава... и намалява интензитета на болката.
Не е много, но все пак е нещо...

Всъщност на мен помощ и утеха ми бяха само думите на Ваче - Ваче, благодаря ти, тогава ме извади от много дълбока дупка... сега и да не съм на открито, поне се шляя някъде около входа, дет' се казва, знам го къде е...

Също така има ето тази тема - ела...

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 700
  • София
Кати, радвам се, че съм ти помогнала!  Hug
Тогава ти казах, ще го кажа и на Lucky Plam. Сама трябва да се хванеш за косата и да се извадиш от дупката. Няма кой друг да го направи!
А Кати, ти спирай да се шляеш така като муха без глава. Знаеш всичко, което трябва да направиш и после да действате пак. Така че излизай вече на светло  Hug

# 701
  • Сфия
Лъки плам, страшно съжалявам!!!  Cry Много ми става мъчно, като чета какво се случва. Ваче добре ти го е казала, щом е минала от там. Ще бъда много щастлива в най-скоро време двете с Кати да се похвалите отново! Вчера и във февруарската темичка 2 мами си тръгнаха. Явно стават такива неща.... Един ден всички ще си сбъднем мечтата! Успех и горе главата!  Hug

# 702
Здравейте мили момичета!Доста време само ви чета но не пиша защото при мен нещата са почти същите.На новородените бебчета да са здрави усмихнати и по малко белички а на щастливите родители честито! Hug Hug Hug  ylinfant newsm30                                              Ние този месец здраво се постарахме но проблема е че съм свалила много килограми и продължавам да свалям.Съзнавам че това е много лошо- организма приема плода като чуждо тяло  но дори ендокриноложката е вдигнала ръце от мен.Всякакви хормони изследва  имам хемоглобин на кръводарител всичко е в норма а килограмите надолу.Срам ме е да облека рокля или да се пусна на плаж по бански.Кръвното от 60/90 пада на 58/40 .Откриха ми сраствания в ляво и лекаря ще ме гледа на 3D видеозон следващата седмица.Ако има нещо по сложно ми предлага да отида до Пловдив.Ще отида и поне ще знам дали ще ме оперират или направо ще хващаме бика за рогата/изследвания и асистирана репродукция че за инвитро съм минала годинките и е доста скъпичко.Успех в бебеправенето и да знаете че най много се хващало лятото/така казват лекарите/,ще се радвам да се прехвърлим  в другата темичка -на бременелките. EFP preggo  ylinfant                               

# 703
  • В градината...
Мишел, "запознах" се току-що с теб като прочетох историята за раждането ти. Ти си голяма работа!  Joy И ще успееш, да знаеш!

# 704
Здравейте всички,
и аз съм от мами над 35 години, които бебе правят....след 4 опита завършили с мисед и за "късмет" последния с близнаци от които един в тръбата....и така вече съм с една тръба. Много мога да споделям и горчилки и ужасни лекари гледащи на мен и съпруга ми като касичка. Но в момента след едно по не традиционно лечение се моля да не ми дойде... Споделям го тук защото знам че всички ме разбирате. Стискайте ми палци. :baby_

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 13:57 от Бурята е

Общи условия

Активация на акаунт