Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 69 013
  • 951
  •   1
Отговори
# 375
kup 74, ужасно много се радвам за теб. Да ти е жив и здрав сина!Много да ви радва!
Момичета, ето ме и мен.Всичко мина.Оказа се спонтанен аборт.Направиха ми лапаро и огледаха за извънматочна но нямаше.Знаете хистологиите колко бавно излизат.Мили момичета, съжалявам, че ви разстройвам с моя пост, но аз съм реалист човек.Просто вече разбрах, че няма смисъл да продължавам с опитите. Три опита- и трите кошмарни.Нямам повече сили.Явно не ми е писано да имам второ.Аз съм силен човек, приех го  и разбрах, че човек трябва да се задоволи с това, което има и да е щастлив--да ми е жива и здрава дъщеричката. Благодаря ви, че бяхте до мен през цялото време.Целувам ви и ви желая през новата 2011 да видите дългоочакваните коремчета.Успех!!! Hug

# 376
Честито, kup 74! Много здраве и щастие! Нека синчето винаги много да ви радва!

Koki75, съжалявам за това, което ти се случва! Проследих твоята одисея още отначало и ми изглеждаше, че си силен човек. Когато писа, че се отказваш от повече опити за бебе, исках да ти отговоря, че не бива да го правиш, че винаги има надежда, но сега, след последния ти пост нещата изглеждат малко по-различно. Щом имаш дъщеричка - радвай се на нея, защото твоите тревоги сигурно са се отразили и на нея и така като се поуспокоиш, един ден може и при теб да се наредят нещата и да гушнеш и втора рожба( искрено ти го пожелавам!).
Весели празници!

# 377
Здравейте момичета, аз вече писах в няколко други теми, но след по-малко от месец преминавам в категорията над 35г. и като че ли ще се присъединя към тази темичка, пък и сте най-оптимистично настроените....не че на мен ми липсва оптимизъм, но все пак позитивните емоции от споделените успешни забременявания някак си придават неповторим чар тук!
Искрено се надявам скоро дай Боже на всички ни безпроблемни бременности и дългоочаквани рожби пък било то и ревливи Wink !
Това, което исках да споделя с вас - имам сестра - да ми е жива и здрава, която има 2 прекрасни момичета(да са ни живи и здрави и те), и двете са заченати по време на цикъл, и двете са били цветни бременности до 4ти 5ти месец, така че чудеса наистина стават точно когато не мислим за тях и когато най-малко това целим. Може би за това съм (непоправим) оптимист и вярвам, че и при мен ще се получат нещата, и не само при мен, при всички, които не се предават и не губят вярата си!
koki75  - не се отчайвай, знам че сега ти е криво, но времето лекува и любовта също!

# 378
А има ли мами на 40, които искат трето бебе?

# 379
Аз съм на 40, но се борим за второ.

# 380
Момичета не съм чела назад.
Има много новички.
Първо да честитя на Купчето и на Мила от Марс дечицата.Да са ви живи и здрави и много да ви радват.Да повлечете крак в темичката.
На Магнес честито и безпроблемно до края Hug
Нека новата година да донесе на тази тема много много бебенца и много щастливи нови мами  bouquet  bouquet  bouquet

# 381
  • София
А има ли мами на 40, които искат трето бебе?

Има, има...Аз съм почти на 44 и се боря за 4то (вече имам 3). А се "боря", защото вече не става по лесния начин, на етап ин-витро сме.

# 382
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! ДА БЪДЕ ЗДРАВА, УСПЕШНА, ЩАСТЛИВА И ИЗПЪЛНЕНА СЪС СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ!

На всички вас, искащи  да видите двете чертички стискам палци и вярвам, че който иска много силно нещо то се случва!
Много ми е мила темичката и ще влизам да ви чета, и предупреждавам - искам да чета само добри новини  Wink

# 383
Честита Нова година момичета! Да е здрава и успешна!  Heart Eyes
Бъни, как сте с малкия Зайо?  Hug
Elik, радвам се да те видя!
Куп, Мила, честити бебоци!
Паццо, има, но една част от тях си гушкат третото детенце, а други са в очакване. Успех!

# 384
Бъни, как сте с малкия Зайо?  Hug
Растем, не слушаме Joyправим пакости................обичайните неща.
Дето се вика Дай Боже всекиму от тази тема Praynig Praynig Praynig
Ти до къде го докара Hug

# 385
За много години момичета!
Много късмет и много сбъднати мечти на всички ви!
Честити бебчета на мама Купче и на Мила от Марс - да са ви живи и здрави и да ги отгедате с много обич!
Пацо, някои вече си ги гледаме третите - пожелавам ти го от сърце и на теб! Peace
Хъни  Hug

# 386
  • Австрия
Хайде, да се запиша и в тази тема  Wink
Привет, момичета!

Нека да е здрава, мирна, успешна и щастлива за всички 2011!  Grinning

През новозапочналата вече година ще стана на 35. Много късно се появи и затвърди у мен желанието за дете..  Embarassed От 3 месеца се стараем на тази тема  Simple Smile Правя температурни графики и ползвам овулационни тестове. Мисля.. вече се забелязват очертанията на една нередност, с която в идващите месеци се надявам да се справим.

Изпълнени с положителни емоции да са зимните дни  Simple Smile

# 387
  • София
На нас ни мина даденият срок... Няма да имаме бебе. Давид, горкичкият, току повтаря как иска бебенце- момиченце, да му е сестриче, как щял да го пази бебето, и да го люлее, и да му пее, даже песнички му измисли... само дето няма да му се случи.

Много ми беше криво, затова не се и появявах, но... това беше. 20 кг напълно излишни отгоре - за мен, какви поражения... няма как да знам от каквото съм пила - каквото трябва и каквото не трябва, маса пари за напълно излишни изследвания... рекапитулацията не е особено обнадеждаваща. За нищо.  Cry

# 388
  • София
Кати, съжалявам, че така сте решили! Confused

# 389
  • На гарата
Честита Нова Година!
Включвам се за втори път на 36 ще стана юли месец имам една прекрасна госпожица на 9 години и от 5 месеца правим опити за второ дете но уви за сега още нищо.Много се надявам новата година да ни донесе на всички така желаните бебоци.
Никога не се отчайвайте място за отчаяние няма.Как то се казва хич да не бива пак бива.

Общи условия

Активация на акаунт