Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 246
  • 951
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Петя, благодаря ти!!!
Айде... някой трябва да ни замести в лентичките! Hug

# 496
  • София
Петя, благодаря ти!!!
Peace

# 497
  • Сфия
Момичета, с удоволствие ще ви заместя! Mr. Green Не чакам на 30.4...

# 498
Здравейте момичета!Бих искала да попитам има ли мами сред вас с трето секцио. Аз съм на 36г. с две момченца: на 6 г. и втория - на 7мес. Много желаем 3-то детенце, но се притеснявам дали може 3-то секцио. Късмет на всички и много положителни тестчета! Simple Smile

# 499
Петя, благодаря ти!!!

Опитваме, опитваме. Пък дано да е скоро.  Simple Smile И дано този път да няма проблем.  Praynig

Нел, може трето секцио - моя позната така роди и трите си деца( последните две са с разлика 2г), но за всеки случай се консултирай и с лекар (при всеки човек нещата са различни).  Simple Smile

# 500
  • София
Аз бях на лекар, има бременност, на мястото си е бебето, ама е още една малка точица... Но важното е, че си е на мястото и си расте според графика...  Heart Eyes

# 501
  • Пловдив
Честито и от мен katiABV !!!Много ти се радвам Simple Smile!Искрено!!!Пожелавам ти една лека, безпроблемна и приятна бременност Peace!
Хм  newsm78 , сетих се, при мен на първия преглед беше една точица, после станаха две сърчица  Wink Сега са два сладки бебока Laughing Та, не се знае още  Heart Eyes!

# 502
  • София
А, сакън! Аз наистина исках / искам 3 деца, но категорично не накуп...

# 503
  • София
Хахахха, Кати!!!  Hug Hug Hug

# 504
да се представя и аз, макар да не бебеправим още.на 36,с две деца-каката на 6 г.малкия на 4 г.на връх Великден бременна в 13 г.с. бебето почина. започна разкритие, аборт по медиц. причини.чистиха ме ,и сега си изпих почти лекарствата.старая се да не поглеждам назад.надявам се още тази година да забременея отново и да го износя, живот и здраве!и обещавам стриктно да си пия фолиевата киселина,защото мъртвия плод беше със спина бифида.
гинекологът ми каза да изчакам поне 4 месеца преди бебеправенето,но не знам дали ще издържа толкова много/психически/.
чувала съм, че след аборт шансът да се забременее скоро е много голям.
п.с. имам 5 бременности от мъжа ми.
nel.dc. доколкото знам секцио до 3 не е проблем.аз съм с 2 ,надявам се ,че ще съм и с три.

# 505
Кати, поздравления! Много се радвам за теб. Помня какво беше писала около нова година и как се беше отчаяла. Ето че всичко е наред и малката точица ще се превърне в едно сладко бебче. От все сърце ти желая  всичко хубаво!  Hug

desilosha, съжалявам за това, което ти се е случило. И на мен ми казаха да изчакам 3-4 мес. след аборта и да опитаме отново. И на мен тогава ми се виждаше много като време, но изчаках дори 5мес. и ето сега отново започнахме с бебеправенето. Междувременно ми изследваха Прогестерона и за токсоплазмоза. Хормонът е много добре, имам изградени антитела срещу токсоплазмозата и в момента нямам инфекция. Не съм спирала да пия фолиева киселина. Желая ти успех!  Hug

# 506
  • Сфия
desilosha, съжалявам за случилото се и се моля в най-скоро време да износиш здраво бебче!

# 507
Здравейте отново и от мен. След малко прекъсване, подновихме опитите и ... отново съм щастлива и бременна! Получих за четирстия си рожден ден, най-желания подарък. Heart Eyes
Kati, Честито! Щастлива бременност и хубаво здраво бебче на финала!
Петя, благодаря ти!!!
Vache, Magnet с най-голямо удоволствие  Hug Леко и красиво раждане!
desi, съчувствам ти за загубата. Само приятни емоции за напреди хубавите новини от теб, вярвам няма да закъснеят!

# 508
  • Сфия
ехее, Лили, браво! Честито от мен! Героиня си ти! Леко износване, раждане и здрав бебок ти пожелавам!

# 509
  • София
Lili, лека бременност ти желая!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт