Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 227
  • 951
  •   1
Отговори
# 510
lili 7, ЧЕСТИТО!!! Лека и прекрасна бременност ти желая и сладко, здраво бебче на финала!!!
Момичета, хайде, като гледам аз първа ще освободя едно място!  Laughing Crazy Flutter Не се мотайте - чакам някой веднага да заеме моЙто място - да не се посочваме!  hahaha
И стиснете едни палци за леко раждане!  Flutter

# 511
Spasidi леко раждане, мила! Скоро ще гушнеш прекрасната си рожба.  Hug

Lili лека и спокойна бременност ти желая. Ти си истинска героиня.   bouquet

# 512
  • София
Благодаря ви и аз, момичета!  newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28  Hug  Hug  Hug Спасдиди, стиснали сме палците вече! И за теб, и за Ваче, и за Магнитчето за щастиеPraynig Praynig Praynig

Лили, честито! Браво за хубавия подарък! Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!   bouquet

# 513
  • София
spasidi, леко! Hug Hug Hug

# 514
  • Страната на чудесата
spasdidi, леко раждане и от мен!
lili 7 , чудесна новина, пожелавам ти спокойна и щастлива бременност  bouquet
katiABV, спокойна и на теб и здраво бебе!
Аз засега нямам с какво да се запиша при лентичките, този месец даже овулацията бях решила да следя, но тъй като по време(предполагаемо) на ову-то мъжа ми беше командироввка, просто оставих нещата така. Ми така де, какво ако съм в ову-да поканя съседа ли Mr. GreenНищо, ще опитаме другия месец да се запишем при лентичките, а сега ще си пия фолиевата и ще мисля позитивно hahaha

# 515
  • Сфия
spasdidi, то не останало... Ами хайде леко раждане! Praynig С удоволствие ще заемем всички мястото.... Hug

# 516
Благодаря ви момичета!  Laughing Много сте мили!  Laughing
Ще се чуе новината!  Laughing Дано всичко с бебето да е наред и да се роди живо и здраво! Само за това се моля!  Praynig

# 517
Честито на майчетата с добри новини!   bouquet

Моят цикъл се стабилизира що-годе на 26-28 дни, но още нищо.... Вече не съм така вманиачена, каквото дойде. Само отчитам кога ми е дошло и дали се регулира цикъла.

Стискам палци на всички!  Hug

# 518
  • София
Здравейте момичета!Бих искала да попитам има ли мами сред вас с трето секцио. Аз съм на 36г. с две момченца: на 6 г. и втория - на 7мес. Много желаем 3-то детенце, но се притеснявам дали може 3-то секцио. Късмет на всички и много положителни тестчета! Simple Smile
Здравей!
На мен АГ - то ми каза, че секцио може и трети път.
Аз съм горе - долу в твоето положение.
Много искам и едно момиченце, но едва ли ще успея да набера смелост!
На теб - успех ти желая!

# 519
Благодаря ви за пожеланията момичета  Hug аз направо в бебехоличка съм се превърнала. Какво да направя , като не се лекува? Laughing
spasdidi, гледам нетърпеливо рипаш с пръстчетата на крачетата вече  Joy, ами че то наистина твоето време дошло.  Hug леко и късметлийско раждане и от мен.
Леко раждане и на вас, Ваче, Магнитче  Hug Hug
Аз също съм с два пъти секцио и малко се притеснявам. Дано да се размина без трето Praynig.

# 520
  • Сфия
ехе, Валентина, ти се появи! радвам се, че се е стабилизирал цикъла! Е, хайде, дано в най скоро време се похвалиш!

# 521
marrdata, здравей!

Дано да се похвалим всички... виждам, че ти си започнала някакви процедури - дано имат успех!

Ние пробваме точно от три месеца, и ми е дошло 4 пъти за това време. Моето мъжле вече иска да ходим на преглед. Аз не искам още... какво да правя?....

# 522
  • Сфия
Валентина, какво да те посъветам и аз не знам... Може би да си засечеш овулацията и, ако видиш, че лутеалната фаза ти е къса и за това ти се скъсява и цикъла, да изследваш прогестерон и не знам там какви други хормони, ама АГ трябва да ти даде съвет какво точно. Защото лутеална фаза под 12 дни говори за проблем. Иначе, ако просто ти е по-къс цикъла-няма проблеми според мен, ама иди поне на гинеколог да те посъветва. Аз започнах да пия Л-тироксин, защото ми откриха Хашимото. Та хормонът ТСХ трябва да слезе под 2,5, за да мога да забременея и износя. Той падна доста за 45 дни-от 12,76 на 3,8, но още трябва да падне. Успех!

# 523
Валентина, и според мен си засечи овулацията с тест. Както те е посъветвала marrdata проследи лутеалната фаза (т.е. от овулация до следващ цикъл да са повече от 12 дни). Ако го нямаш този проблем опитайте още няколко месеца и тогава отидете на лекар. Имай предвид, че жената около 40г. зачева по-бавно отколкото на 20г. Друго, което трябва да следиш е цервикалната слуз - тя се засилва около овулацията и тогава трябва да бебеправите. Успех!

# 524
  • София
Валентина, според лекарите на нашата възраст след 6 неуспешни месеца следва да се отиде на лекар...

Общи условия

Активация на акаунт