Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 126
  • 951
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичетааа, идвам като вестителка на много хубава новина  Grinning

Магнетчето е родила днес в 9:57 със спешно секцио един красив Георги!!! Бебока е голям сладур пу-пу. Магнетчето и бебето са добре!  Hug

# 586
  • Варна
Уауууу,
честито на Магнетчето, да им е жив и здрав Георги, една сбъдната прекрасна мечта!
   bouquet

# 587
  • София
Ураааааа! Мило Магнитче, честитоооо! Да е жив и здрав Георги, и много, много да ви радва! Честита сбъдната мечта!

Ваче, благодаря за прекрасната новина!  Hug Hug Hug

# 588
честито на Магнитчето - живо здраво бебче!   bouquet

честито и на теб, Lucky Plum!   bouquet леко бременеене и най-хубавото гардже на финала Wink

# 589
Честито на Магнетчето! Много здраве и късмет на малкия Георги!   bouquet

# 590
Честито на Магнет! Много здраве и късмет за малкия Георги, а за мама - бързо възстановяване!   bouquet
Колко бих се радвала да поздравя с този поздрав всички момичета тук!  Heart Eyes

# 591

ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАГНИТЧЕТО!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН ГЕОРГИ И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

# 592
  • София
Честито на Магнитчето!!!!
А на бебе Георги пожелавам да няма колики като начало... а за по- натам да продължава да е силен и смел като съименника си!

# 593
  Честито! Да им е жив и здрав!

# 594
  • Страната на чудесата
Честито, Магнетче! Да е здрав, поспалив и без колики Георги, да порасте силен и да ви радва!

# 595
Момичета, да се похваля и аз - на 11.05 в 14.36 ч. родих моята малка Ирина - 2770 гр. и 49 см.

Тооооооооолкова много и се радвам и съм много щастлива!!! Толкова е мъничка и миличка - всичко и е толкова миниатюрно!
По цял ден рева от щастие, съзерцавам я и си я гушкам! Не мога да и се наситя! Сърцето ми прелива от щастие! Изпълнена съм с любов и благоговея пред нея! Думите не могат да изразят това, което чувствам - усещам го с всяка клетка!!!  Laughing

Момичета, пожелавам на всички да изживеят моето щастие!

# 596
Магнитче, честито юначе!!! Да ти е жив и здрав Георги, много да ви радва и да го гушкате и да порасне голям мъж - гордост за мама и тате!!!  Hug

# 597
  • София
Spasidi, чeстита да ви е малката Ирина!! Много радост да ви носи! Hug Hug Hug

# 598
  • Страната на чудесата
spasdidi , Честита рожба! Да ви е здравичка и само радост да ви носи!

# 599
  Спасдиди, честито! Да ти е жива и здрава! Hug

Общи условия

Активация на акаунт