Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 604
  • 951
  •   1
Отговори
# 780
Фики, добре заварили Grinning Съгласна съм с теб за позитивизма и спокойствието Grinning А дано да имаме само добри поводи за разговори и мноооого добри новини:)  Hug И обещавам,че ще си купя розова блузка,само да стане:)Хахахаха:))) preggo

# 781
  • В градината...
Аз отскоро взех да следя температурата, защото се укорих, че не правя нищо серозно по въпроса. Но това ме накара да стана много нервна, напрегната и стресирана. А опитите станаха най-неприятното нещо за месеца!
Мои познати опитвали в продължение на 3 години с мерене на температура, следене на овулация и т.н. Накрая се отказали и сега бебето е факт.

# 782
perunika сигурно ще стана банална да го повтарям, но истината е само в редовния секс. Пробвала съм със следене с тестове за овулация и т.н. и пак нищо. Започнете да правите секс всеки ден веднага след като ти свърши цикъла до около седмица преди новия цикъл.При нас така стана на 3-я месец. Успех скоро да се похвалиш с две чертички Hug

# 783
 Hug  Момичета в този ред на мисли , всички ми казват-" успокой се , не го мисли и всичко ще е наред" !!!  Да ама не е ! Лесно е отстрани , да се говори ...  а в моята глава само аз си знам какво се случва !!!
   Ох Съжалявам за този  негативизъм... но и аз не знам какво да правя вече ,бях спряла дори да влизам в сайта , да си меря температурата и да си следя овулацията  ooooh! Whistling Crossing Arms за да не го "мисля" ,но пак си мислеш ох, този месец май стана ..... Thinking Tired
 Е момичета пак съм тук ,вие сте моята подкрепа   bouquet Стискам палци на всички ... Hug Praynig
  И  се извинявам за дългата тирада ...

# 784
KYKostova чети, информирай се и споделяй е моят съвет, защото така олеква, а и няма как да не го мислим Wink Когато желаем нещо е нормално, пък и аз съм на принципа,че трябва да искаме силно нещо за да стане. Аз също не бях спряла да чета по време на бебеправенето и не съжалявам, намирах подкрепа във форума. Искрено ти желая скоро да се сбъдне желанието ти да имаш бебче Hug

# 785
KYKostova чети, информирай се и споделяй е моят съвет, защото така олеква, а и няма как да не го мислим Wink Когато желаем нещо е нормално, пък и аз съм на принципа,че трябва да искаме силно нещо за да стане. Аз също не бях спряла да чета по време на бебеправенето и не съжалявам, намирах подкрепа във форума. Искрено ти желая скоро да се сбъдне желанието ти да имаш бебче Hug

Благодаря ти Биби !!!  Hug Praynig Hug

# 786
Hug  Момичета в този ред на мисли , всички ми казват-" успокой се , не го мисли и всичко ще е наред" !!!  Да ама не е ! Лесно е отстрани , да се говори ...  а в моята глава само аз си знам какво се случва !!!

KYKostova, това все едно аз съм го писала  Rolling Eyes
аз имах надежда този месец, но в събота ми дойде и ето че напрежението пак расте....
Bibi85, мерси за съвета, мисля този месец да пробваме секс всеки ден веднага след като ми  свърши цикъла, дано мъжлето само има тонус   Hands Clap

Най-тъпото е че се оказа че имам гнойна ангина и ще трябва да пия антибиотик 3 дни, мислите че е  противопоказно за бебеправене???? Доктора ми каза че е само локален антибиотик, по-лек и 3 дни само а и до овулацията има почти 2 седмици, аз все пак се притеснявам, как мислите?

# 787
Aliciana според мен можеш спокойно да си пиеш антибиотика Wink Иначе за секса започнахме от 10-11 ден някъде, понеже моя цикъл е по-дълъг до 18-19 ден, събира се около седмица, даже пропуснахме 1-2 дни.Aliciana стискам силно палци да се похвалиш скоро с хубави новини Hug

# 788
Bibi85, мерси много за бързия отговор...ще действаме, не ми се пропуска цял месец  Crossing Arms
моя цикъл е на 30 дни , така че и аз мисля до 18-19 ден  по сигурно  Wink
мерси за стиснатите палци  Flowers Bouquet, дано стане скоро  dancing

# 789
Aliciana  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  стискам ти палци , дано се стане скоро   bouquet

# 790
Aliciana, и аз ти пожелавам да стане! И да се похвалиш с прекрасна новина Hug Дръж се!!! Hug

# 791
  • София
И на мен ми дойде този месец отново, ми да свършва и започваме отново Simple Smile
Вдъхвам си кураж, ама и аз се сдухвам нещо напоследък.
Не вярвах, че ще е толкова дълго- 10 месеца вече.
Но по важно е да има любов и разбирателство, другото ще се нареди все някога  Hug

# 792
  • София
И аз пак съм с М, а такива хубави + ову тестове имах последните 2 пъти... Sad

# 793
  • Сфия
Момичета, горе главите! Знам, че е трудно и тягостно. Не мисленето не е спасение. Тези от вас, които имат редовен цикъл би им било по-лесно да улучат пустата овулация. Аз също не съм мерила температури, нито съм ползвала тестове, просто тези неща ме напрягат. Ще ви кажа каква е моята формула. Първо редовен секс от 8-9 ден след цикъл, през ден. Около 12-13 ден може и всеки ден. По принцип аз си усешам овулацията. А признаците са обилна цервикална слуз, засилено сексуално желание, придърпване и др. Никога не съм стояла с краката нагоре, просто си полежавах малко и се миех само външно после. Нямам и специална поза. В месеца, в който забременях се чувствах щастлива, имах желание за живот и бях заредена с положителна енергия. Ядяха ми се и доста млечни продукти, също минах на лееека разтоварваща диета, без да съм гладувала-просто черен хляб, без сладко и повечко плодове. Може би и спокойствието да ми е помогнало, а може и да няма връзка, най-вероятно при всеки е различно. По принцип точно този месец аз не мислех, че е станало, защото скоро ми бяха открили проблем с ЩЖ и бях започнала лечение. Като цяло и опитите бяха сведени до минимум, защото мислех да изчакам. Спомням си обаче денят, в който усетих О-вуто и макар, че милсех да пропуснем този месец, рекох на мъжа ми: Да действаме! А той ме пита, ама защо нали нямаше този месец?.... Направихме го без да се пазим и после отново реших, че повече няма да опитваме. Не мислех за това, даже си правех планове да възобновим опитите към Юли, но още на каря на Май си взех тест, така за всеки случй и  smile3555 EFP
Истината е, че при всеки е различно. Най-добре е всяка от нас  да се вглежда в тялото си за симптоми на Ову, мисля, че по-добър тест от това няма, а вече Божа работа.

# 794
Е, момичета, и аз се разминах с двете чертички този месец! Остава ми надеждата за следващия! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт