Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 579
  • 951
  •   1
Отговори
# 810
Гретхен, Алисиана  Давайте момичета, давайте смело. Имате моята положителна енергия  и палци  Hug   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed hug smile3525 newsm51 newsm68
 И съвсем скоро да споделите положителни!!! резолтати baby_neutral

# 811
Здравейте момичета!Отдавна не съм писала но това е защото при мен нещата се развиха много бързо.След като избрах къде да се оперирам-Варна трябваш да изчакам докато лекаря се върне от отпуска.Доц.Явор Корновски ме прегледа и успокои че завишението на туморния маркер не е  толкова страшно кистата е с размерите които са установени и ще ме приеме на 22.08 а ще ме оперира на 25.08.Поуспокоена и примирена че ще е операция по класическия начин се прибрах в дома на майка ми/а тя и милото бяха много по шашнати от мен/На 25 рано сутринта вече крачех до нетърпеливо да ме свалят в операционна.Доцента каза че не очаква изненади  и аз напълно му се доверих.Има защо-освен кистата която е била сраснала с чревни брими той е открил и премахнал 2 миомни възела.Десният яйчник и тръбата също са премахнати защото е имало и хидросалпинкс.Отляво всичко е наред и мога да действам по задачата бебе но след 2 месеца за да се възстанови матката.Момичета няма думи с които да изразя благодарността си от професионализма на  лекаря.Дълбок поклон и милион благодарности.Само искам да кажа че станах още на следващия ден ходех по коридора изправена а катетъра и дрена свалиха съответно на 2-я и 3-я ден от операцията.На 29.08-петия ден от операцията ме изписаха.

# 812
  • София
Записвам се и аз при вас, правим опити, безуспешни засега, ще се обадя да се запиша при Стаменов, пък ако стане преди това още по-добре  Wink

# 813
  • В градината...
Mishell66, поздравления за проявения героизъм. Господ ще те възнагради след страданията!

# 814
Ох,едни черни мисли са ме налегнали днес...май се преуморих,доста работа имаше и нещо усмивката ми я няма...А за добри новини ще трябва да изчакам малко. Прегръщам ви,момичета Hug

# 815
Гретхен, миличка , недей така, всички имаме такива моменти, не се замисляй много, усмихни се отново и продължавай с положителни мисли напред! Може пък този месец да е нашият  Praynig  baby_neutral
Прегръщам те Hug

# 816
Гретхен, ние сме с теб , не се давай на "тъмната странна"   Naughty Flutter  Hug

Момичета само да споделя, на мен ми закъснява вече трети ден.Направиш си тест "Престо" и е отрицателен. Close  Последните няколко месеца цикъла ми беше много слаб ( минимално количество )
още не съм ходила на лекар... Дали нямам някоя киста.
   Моя приятелка я оперираха миналата седмица ,премахнаха и киста колкото портокал ... Ужас!!!
   Ще изчакам още няколко дена и ще отида на лекар. Много ме е страх newsm78 Sick Cry
      Не знам какво да правя  Shocked

# 817
  • В градината...
Не му е мястото тук, но сънувах много странен сън снощи, от който се събудих. Бях бременна, пред раждане. Беше много страшно. По едно време нещо ме намокри - викам си - изтекоха ми водите /незнам как се чувства жена в такова състояние/. Отидох да проверя до тоалетната и нещо ми беше намокрило краката, като бяха станали едни такива гладки от течността, не като от вода, а от някакво гладко нещо. Имаше и мъничко кръв. Майка ми ме пита дали са гледали бебето дали се е обърнало надолу, аз й казах - не, само тоновете му проследиха на някакъв старинен апарат от 100 години. Тя каза - няма какво да гледаме на монитор, явно ще раждаш. Извика ме в банята, накара ме да клекна и извади един бръснач - да ме пори, като тръгне да излиза бебето. С подръчни средства, какво да се прави. Страх не страх - клекнах. Бях ужасена. Ужасена съм от ражданията от 25 години насам и явно не мога да си преодолея страха. Дали това не ми дава подсъзнателно да забременея. Спомням си, че много се изплаших- ами това бебе напира отвътре, ами ако не оживее, ако не се справя... Даже мислено си казах - кой ден сме днес - 13-ти октомври, е нищо, Божи ден.

# 818
Не му е мястото тук, но сънувах много странен сън снощи, от който се събудих. Бях бременна, пред раждане. Беше много страшно. По едно време нещо ме намокри - викам си - изтекоха ми водите /незнам как се чувства жена в такова състояние/. Отидох да проверя до тоалетната и нещо ми беше намокрило краката, като бяха станали едни такива гладки от течността, не като от вода, а от някакво гладко нещо. Имаше и мъничко кръв. Майка ми ме пита дали са гледали бебето дали се е обърнало надолу, аз й казах - не, само тоновете му проследиха на някакъв старинен апарат от 100 години. Тя каза - няма какво да гледаме на монитор, явно ще раждаш. Извика ме в банята, накара ме да клекна и извади един бръснач - да ме пори, като тръгне да излиза бебето. С подръчни средства, какво да се прави. Страх не страх - клекнах. Бях ужасена. Ужасена съм от ражданията от 25 години насам и явно не мога да си преодолея страха. Дали това не ми дава подсъзнателно да забременея. Спомням си, че много се изплаших- ами това бебе напира отвътре, ами ако не оживее, ако не се справя... Даже мислено си казах - кой ден сме днес - 13-ти октомври, е нищо, Божи ден.

Перуника, това сигурно много те е уплашило !!! #Crazy Rolling Eyes Мен поне, би ме ..., но то може и да е за хубаво. Simple Smile  Ако ти е любопитно какво означава съня ти виж тук   :    http://ezine.bg/l-6261-%D0%A0%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B … D0%B5%D0%B1%D0%B5 Peace  bouquet

# 819
  • В градината...
KYKostova, дано си права  - никога не съм сънувала такова нещо - толкова реално и близко. А сънят ми не е може би чак толкова страшен - майка ми е неонатолог и присъства на проблемни раждания. Та затова й се доверих, при липса на акушери и гинеколози Simple Smile

# 820
На всички безкрайно благодаря за подкрепата- прекрасни сте Grinning Днес вече съм добре, явно вчера си е бил такъв деня...
KYKostova , хайде сега аз да ти кажа- не ги мисли най- лошите неща. По- добре отиди на лекар,за да се успокоиш,че всичко е ок. Или просто още малко изчакай, направи още един тест,хапни една торта или шоколадче Grinning Прегръщам те силно и пиши какво се случва с теб тия дни Hug

# 821

Много сериозни подробности помниш от съня! Незнам какво значи, но усещането за страх след някой сън ми е познато. Все пак е било само сън Hug Прегърната!

# 822
Благодаря ти Гретхен, ще го направя . Ще изчакам още ден -два за да рзбера дали все пак няма да ми дойде. ooooh!  .
  Преди няколко месецами закъсня с 6 дена ,но си ми дойде след това с пълна сила ...  та ще изчак 2-3 дена и после ще послушам съвета ти и ще отида на лекар  Mr. Green Дано всичко да е наред  Rolling Eyes
  Прегръщам ви всички , момичета трябва да се държим  Whistling , че иначе лошо   Naughty Joy Joy Joy      bouquet

# 823
perunika, ей сега пак прочетох съня ти и ми направи впечатление тази дата- 13 октомври. Сънува датата ли? Това е интересно? Имаш ли някакви планове за тази дата, което е след по- малко от месец? И може би така подсъзнанието ти се настройва за нещо важно? Прегръщам те Hug

# 824
  • В градината...
Гретхен Закмайер, нямам планове за 13-ти октомври. Но на тази дата почина баба ми, може би затова в съня си казах - ух, 13-ти октомври, е нищо, Божи ден. Един вид, нищо, че тогава е починала, нов човек пък се ражда.

Общи условия

Активация на акаунт