Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 318
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!  Heart Eyes

Неви, досега Йони е имал хрема 2, 3 пъти и винаги съм го оправяла с пръскане на физ.разтвор, издърпване на секретите с помпичка и по 1 ампула от 2 мл Вит.Ц сутрин на гладно 7 дни. Дано й мине бързо на сладурката  Hug!

# 166
Добро утро!
Любезна, тя идеята му сигурно една стая за децата и една за вас да се усамотите  Laughing

Бени, добре дошла!
Танче, да се оправяш бързо. Не се притеснявай за Алекса, тя тъкмо ще получи антитела от теб за вирусчето.
Вики, Крис е голям сладур!

Ника, каква ви е светещата биба - нашата свети първите 2-3 часа само.
Приятен ден на всички!

# 167
ДУ, ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ   bouquet   bouquet   bouquet
Неви, съжалявам,че снахичката се сополиви. Някой майчета капаха вит.ЦЕ,ри това с успех, а на прима виста физеологичен разтвор или морска вода. Иначе ако продължи виброцил или коларгол(ако има къде да ти забъркат)... Ако не прилича на вирус или настинка,т.е. мислиш,че са зъбки , може даваш и нещо антиалергично... Sad Стягай я Дейка...
И Радина цяла нощ беше супер топла, супер кисела и е със запушен нос - последен кътник Tired
Кога подяволите ще поспя  Tired
Добро утро!
Любезна, тя идеята му сигурно една стая за децата и една за вас да се усамотите  :lol
Crazy Била той с Радина (ЩЕ Я ОБЛИЧА ЗА ПЪРВИ ПЪТ), аз с Мартин, той отива на изследвания там, а нас ще ни влачи, защото ме е шубе от горските бандити  Crazy Ма аз се зарадвах - два дни без чистене, готвене и пране, както и възможност да си пощракам малко с фотоапарата...
Коте, разкошшшш Hug

# 168
  • София
ДУ!  Grinning
Любезна, приятно ви прекарване на Боровец!  Hug Миото ще се справи пирфектно с обличането, само трябва да му подготвиш всичко в реда на обличане и да ги оставиш на видно място. Поне моя мъж така се справя криво-ляво.  bowuu hahaha
Да избива и последния кътрик и да си починете поне с Радинините зъби!  Peace
Ех, гора, Едене и спокойствие, искам и аз /ми дигни си задника като искаш, де, ми нашепва вътрешния глас - единият ми брат живее там/ Laughing
Бени, не се майтапя - светеща им е дръжката, силно казано, щот май повече се межделее там нещо, ама в сравнение с прозрачната си е направо рай.  Laughing
Съни76, авентска биба, той принца други не ще.

Неви, нещо и моите тези дни се опитваха да се сополяват - по 2 мл. вит. С в устата веднъж дневно, 5 дни им давах.  Peace Отделно си пръскам в носа нещо от типа на Стеримар/Маример така или иначе всеки ден. Днес вече не хъркотят.  Peace

Моя човек спа като бебе тази нощ - от 20.30 до 8 сутринта.  Crazy Нито веднъж не съм ставала, доволна съм.
Бяхме на консулт, сложиха му трети Пентаксим и втори Синфлорикс. Пентаксима както винаги не разбра, че му го бият, на Синфлорикса имаше еднократен писък, но не рева.
Имаше Хепатитна при педката, ама дружно решихме, че ще му стане силен коктейла и го оставихме за другия месец /радвам се/.
За пишката каза да го заведа другата седмица. Кръв му взеха без драми, от вкъщи го измих, лепнах му колектора и събрахме и урина.
Размерите на 6 месеца - 10 кг. и 72 см. /+600, +3 см/  Crazy Гърди и глава по 44 см.
Каза да не сменям млякото от гл. точка да не експериментирам с дете, което няма никакви проблеми и зорлем да се опитвам да му ги създавам - нито кожни проблеми, нормален стомах, няма запек и т.н.

# 169
И аз за витамин С се сетих... но маймунчето вдигна и  Т почти 38...Ей няма спокойствие...
Ще я заведем на лекар, пък тогава ще мислим какво и как. За жалост педката е в отпуск, че и извън града и няма кой да я проследи освен в частната, пък там си е доста солено...

дано не е нищо сериозно...

Любезна, отивай да си почиваш на Боровец и заради нас  Hug

Ника, Макси е дете мечта за всяка форОмска мама   Wink Peace

Рали  Hug..

Коте, мерсаж за ободрителните храни, напитки и притурчица  Mr. Green

Отивам да подвия опашка...

# 170
Никич, голяяям юнак си имаш! Grinning
Неви, дано се размине бързо и без усложнения! Praynig

# 171
  • София
Ей, Неви, пак ли?  Sad Дано не е нищо сериозно.  Hug Hug Hug

Сега се сетих - преглежда го педката и ме пита какво може /пълзене, въртене и т.н./ и аз обяснявам и и казвам, че още не може да си стигне палците за да ги яде - в същия момент нашия съвсем спокойно си хваща левия крак и го навира целия в устата.  Blush  Laughing Там повивалника им е твърдичък и явно му беше удобен за това упражнение.  Laughing Та вече и това го може....  Laughing
Ох, това столчета за хранене си е голям рахат, бях забравила какъв чуден бебешки затвор е. Айде отивам, че човека се събуди.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 11:30 от Ника

# 172
Добър ден!От доста време не съм писала...все се каня и никога не остава време.
За анкетата гласувах до 9ти месец...ама да видим Rolling Eyes
Мерките ни послединя път бяха 6415 г и 62 см ама това беше преди месец ...този ще пропуснем защото докторката е отпуска.
Нашия хемоглубин също не е висок 109.
Иначе се върти ...не пълзи само по гръб се придвижва..и още не може да сяда стабилно което доста ме притеснява вече Sad
Някоя мама ама забравих коя каза че щели да се местят в Княжево(аз съм от там по прицип.но живея в Бургас вече)Иначе  gerginka80 живее там.
Иначе какво друго с захранването сме до месни пюрета,още не съм въвела жълтък...твърде е топло според мен..макар че има от къде да взимаме пресни яйца.
Ваксините сме ги сложили без хепатитната нея другия месец.
Това е от мен май за сега ...по късно съм на фитенес newsm39
Трябва да ги свалям излишните килограми Tired

# 173
ДД!
Неви дано се оправя бързо душичката сладка Praynig
Танче ти как си?
Ники браво на юнака за перфектните мерки!Честито ново умение!
Любезнаприятно изкарване!Дано избива лесно зъбчето на радина!
Понякога замествам на Сияна ядене с Нан1,чудя се дали вече да не и взема Нан2 newsm78 нали е за след 6 месеца?

# 174
Пух, вземи NAN 2 - състава му е съобразен с възрастта.  Hug
Аз държах един неотворен NAN 1, но помолих да ми го сменят за NAN 2 (така си стои, за всеки случай).
Ледената, приятен фитнес. Wink

# 175
  • София
Пухче,  Hug като ти свърши кутията вече трябва да и взимаш двойка.  Peace Състава им е различен, съотношенията м/у веществата също и двойките отговарят на нуждите на по-големите дечица.

# 176
  • Бургас
Пф,нямам време да чета ,заради посещението на свеки.....  ooooh! smile3517

Видях само ,че Дейка е болничка,Неви дано не е нещо сериозно.

Ника,честита 10-тка (килца ) на Макси ( и това успях да видя в подписа ти).

Диманка днес се запозна с вкуса на пуешкото,така пюре не й се беше ослаждало.  Mr. Green

# 177
  • София
 newsm53
Стискам и аз палци на Дейката да не вземе да се разболее сега!  Praynig

Ника, браво на момчето! Ама той и много дълъг Макси, бе!  Shocked

Любезна, спокоен уикенд на Боровец!  Peace

Вики, много готин твоя Криско! Страхотни клипчета  Heart Eyes

Аз съм на ръба на изтрещяването (май както винаги  Tired ). Диди е безкрайно крива вчера и днес (за разлика от нормалната си кривотия обикновено), не може да заспи за повече от 15-20 минути, а през останалото време мрънка. Но пък не ще да яде, т.е. хапва си детето, но се наяжда за 5 минути и това е. Ииии целодневно е едно мрънкане...  ooooh! Чудя се вече какво да я правя.  newsm78 Днес гледам и тя се опитва да се сополеви, ама пръскам там с физиологичен разтвор. Иначе си хапва плодовите пюренца с кеф, вчера я запознах и с оризовата каша (добавих малко пюре от слива), всичко се приема сравнително охотно.  feeding

Утре нашите идват, в неделя съм на сватба, а понеделник с Диди и нашите отпрашваме към Силистра. Консултацията за шестте месеца се отлага за когато се върнем - мерките и теглилките ще ги пропуснем, голяма работа.  Flutter

# 178
  • София
Юхуу, ми той просто си е... голям. Вече ми е смешно като ме питат колко е голям и отговоря - на 6 месеца. Гледат ме от така  #Crazy до така  Shocked а бабите, о милите баби /наши и непознати/ са луди по него - нали са учени, че идеалното бебе е дебелото такова.  Crazy hahaha
Съни, ама харесва ли го пуешкото или не, че с тоз зелен емотикон не съм сигурна как да те разбирам.  Laughing Hug

Да ви кажа засега /пу-пу/ май приема най-леко ваксините от всичките пъти. Започвам да си мисля, че е от стройната ми организация тази сутрин - носех Панадола с мен и му дадох 5 мл. буквално веднага щом излезнахме от кабинета. Сега пак му дадох, за всеки случай, но като цяло го гледам, че е читав и не е вдигал Т. Освен това и заради хъркотенето му давах и вит. С последните 5 дни, та може и от него да е по-кротка реакцията.  Rolling Eyes

# 179
  • До Балкана
Е, браво на Макс  Heart Eyes Голямо момчето и послушно, все така да е!
Дейка да оздравява бързичко!
Любезна, приятна ти отмора на Боровец, дано наистина си отпочинеш!
Браво на Диманка, пада си по месцето, да и е сладко! Hug
Мамите на по-големи дечица, напоследък Бо иска задължително да е качен върху обиколниците и заспива все качен на някъде http://www.facebook.com/album.php?aid=69296&id=1454551580&saved#!/photo.php?pid=1432869&id=1454551580&ref=fbx_album дали си иска възглавница. Аз ще го пробвам, но дали според вас е твърде рано? newsm78
Да се допълня и аз за ваксините - за пръв път нямаше изпълнения и Т. Незнам дали е заради Нурофена и заради това, че и аз го дадох щом се прибрахме или защото беше само Синфлорикса, но така да е вече! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт