Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 317
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Заспа и моето диваненце Simple Smile
Таничка да се оправяш бързо мила Praynig Стискам палци Алечка и Ники да не се  разболяват!
Бени добре си ни дошла! Hug
Вики голям сладур си имаш Heart Eyes
Неви наистина трябва да си спретнем една Казанлъшка среща,ей само три сме а не може да се организираме.
Дейка дано поспи,че и ти покрай нея!

Аз занесох резултатите на док,каза,че хемоглобина бил на долна граница,но все пак в норма(108),а лимфоцитите сигурно били повишени заради зъбките.
Рали и на Сиси фонтанелата и е голяма,всъщност дори си е същата откак се е родила,не намалява въобще.
Каква марка пил.месо купувате за пюретата,на мен ми споменаха за Амета,че нали ще започваме тези дни месо.Въпреки,че мисля утре да въведа глутен,а месото да поизчака малко.

# 151
Благодаря ви за подкрепата момичета!  Hug Всички покрай мен са болни- мам, леля, свекъра... Дано другите устискат, особено бубка. Praynig
Вики, Криско е просто номер 1! Невероятен сладурко!  Heart Eyes
Бенни, добре дошла в отбора!  welcome Попълнения приемаме по всяко време.  Wink

Преди малко поръчах на Лекси рокличка за сватбите от "Бебчо". Дано да се окаже по мярка! Това ми е първата поръчка по интернет: http://bebcho.bg/bg/details.php?id=2216 . Адашче, мерси, че ме светна, че в "Бебчо" има такива ролкички!  Hug

Бръм, вече изповръщах 2 кг (с извинение  Sick ) .

Сега си лягам да почивам...

Ааа, забравих да ви кажа, че онзи ден си пуснах едно CV за работа, ей така, от любопитство, и днес ме поканиха на интервю. Ще отида утре, но изобщо не мисля вариант да оставям Лекси толкова малка...

Лека нощ!

# 152
Благодаря момичета за хубавите думи...  Heart Eyes ,както казах Крис от ЗОР проговори  hahaha
Коте,незнам къде да кача клипчетата,за да ги видиш и ти(малко съм компютърно неграмотна  Embarassed ) ,ако ми подскажеш къде с голямо удоволствие....
Танче,човек никога не знае откъде ще му се усмихне късмета-така че пробвай с интервюто,че без пари човек се скапва от всякъде...и психически и физически.Хайде оправяй се вече от летния вирус и други гадости да не те застигат вече...Роклята е много сладка...представям си малката принцеска в нея...да не засенчите булката  Laughing
А пък Нева сме те признали за герой с тая малка Дейка-Змейка.Дето казва мъжа ми''Хубавите неща стават бавно и трудно'',ще видиш какво ангелче ще стане...

# 153
Вики, можеш да опиташ да промениш опциите на клипа да е видим за всички, т.е. "публичен", а не само за регистрирани.
Предполагам, че принципът е същият като при албумите - ако са публични, и нерегистрирани могат да ги разглеждат. Hug

# 154
Много сте мили, момичета.   bouquet
Не очаквах такова сърдечно посрещане.
Едва се престраших да пиша в темата, а сега не мога да спра. Жена, к'во да я праЙш Embarassed
За количката май й е време вече. Ще се пробваме в понеделник, защото почивните дни ще ходим на другия край на Бг при моя тати.
s.newa чета те от началото на отчетните и честичко ти се възхищавам на духа и чувството за хумор в екстремни ситуации. Ти си герой с това опърничаво и толкова сладко момиче.
Аз имам по- скоро мързеливо чаве. Спи почти по цяла нощ, но през деня има само две придремвания за по 20 минути и толкоз. Да не вземе майка му много да се разглези  Crazy
Xcat Алекс е уникален, малък и знае на кой да се подмазва. Аз не съм толкова сигурна, че е случайно. Утре сутринта първата ми работа е да застанем с Йони пред огледалото. Дали ще помогне, ако нося шише с мляко в мен?  Laughing
Ника Когато прочетох, че ще търсиш светеща биба реших, че се шегуваш.  Crazy Честита ви придобивка, да си я ползвате сънени.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 23:21 от Benni

# 155
Xcat Алекс е уникален, малък и знае на кой да се подмазва. Аз не съм толкова сигурна, че е случайно. Утре сутринта първата ми работа е да застанем с Йони пред огледалото. Дали ще помогне, ако нося шише с мляко в мен?  Laughing
Може да помогне, кой знае? hahaha
Опитай, но да не забравиш да докладваш резултата после!  bouquet

# 156
Коте,пратих ти съобщение на лични...

# 157
Коте,пратих ти съобщение на лични...
Hug Heart Eyes Hug

# 158
Ей,преди да заспя да споделя 1 супер интересна играчка...по-скоро е за майките....засега я има само в Щатите-на Фишер прайс
http://www.youtube.com/watch?v=yjCuf80Ubvg&feature=related

# 159
Много е сладурска! Joy

# 160
Момичета  Hug, спокойна нощ ви желая  Heart Eyes!

# 161
Хайде, и аз отлитам! wavey
Лека и безаварийна! Hug

# 162
Неви, снахичката ни да я гледаш с много обич и нежност, че аз Марто от сега го тренирам само да й гука и да й се усмихва. КаТ нИ ще да са люлее, няма да се люлее  Stop снаха ми е с характер, не е лукова глава  Crossing Arms
Бени, добре дошли   bouquet
Коте, тУЙ да видиш, чИтЪт пък не пишат  Crossing Arms
Сиянка, Павката ми скри топката просто  #Crazy да ти е жив и здрав, и Иренката разбира се  Hug
Забравих какво още
ХЕМОГЛОБИНА, сега е периодът, през който човекът има най-ниско ниво на хемоглобина през живота си, тъй че няма място за притеснение.  Wink
Аз чистих, правих салати, Мио прави скара, напихме съседите, спорихме на вечната тема лИбоФтЪ между мъжа и жената, химия и инстинкт или нещо повече Crazy Ма другите спорещи от два часа спят , а аз преспивам ту едното, ту другото  Close
Мио ще ме води на Боровец с преспиване утре, но с деца, но и запазил две отделни стаи  Crazy то не може и да те изненада като хората бееее  ooooh!  Та направо ми иде да ги пратя сам, сега ще събирам багаж за 4-ма за една нощувка  Tired

# 163
Добро утро, дами! Heart Eyes

Кафенце, закуска и притурка:

Любезна, не го бий мъжа ти - пътят към ада е осеян с добри намерения! Joy
А ти легни да се наспиш! Wink

Слънчев ден на всички!  bouquet

# 164
Добрютру...

Момичета, как борите хремата у малчовците?

На моята калпазанка й хърка носа от тази нощ  Cry...

Общи условия

Активация на акаунт