Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Ника, не е до дебелината това за седенето, защото и Йо не го владее още   Grinning  Peace. Той също се прегъва напред и се подпира на ръцете. Ето да онагледя http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=31473038&id=1048664514&ref=fbx_album

И на това ще хванат цаката, страшно няма  Laughing Hug

# 136
  • София
Рали, както викам аз - има време, големия се научи да седи без опора точно на 8 месеца.  Laughing Peace
Айде ние тръгваме на разходка, егасимуси и шумното бебе - по цял ден крещи, събуди брат си.  Mr. Green

# 137
  bouquet Благодаря ви, момичета за успокоението!  Hug
Знам си аз, че преувеличавам, но така е като имам много свободно време и харддиска ми е полуизпразнен от жегите.
victorita, Ralipo, Ника, Xcat,  Dallcheto, s.newa- усмихнахте ми деня   bouquet

Да попитам има ли майки, които вече оставят бебоците седнали в количката?
Аз съм чела, че е необходимо детето да седи поне час на спалнята (или друга повърхност) без да умори и тогава да се мести количката. Педката обаче е на друго мнение. Всеки път като ходим на контролен преглед ми напомня за това.

П.П. Палечка се роди 2 700кг. и 47см. в болницата в Тутракан. Секцио заради седалищното разположение и многото увивания на пъпната връв около вратлето.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 18:04 от Benni

# 138
Любезна, нещо съм изтървала поста ти... Blush...Ама браво де, Тин с чудни мерчици...

Деа днес почти не спа...и сега е не кисела, вкиснната, лимонена, оцетена и т.н., ми не намирам думи да опиша...
Отделно захранването върви със символични количества от каквото и да било...Нямам спомен с Константин да съм имала проблеми...Вярно е, че на три месеца вече ядеше пюрета  #Crazy и му взимах от детска кухня храната... Много доволна бях, нямах никакви забележки... Сега, обаче, незнам как е...
Деа не седи без опора, превива се на две и си лапа краката  Mr. Green... Не пълзи, но се предвижва въртейки се към целта...

Бенни, аз все още ползвам кошницата за кола, но поради доскорошното нежелание на малката въобще да бъде в количка. Решила съм през почивните дни да пробвам с летния кош и ако иска да седи, ще седи!

P.S. Пф, заспа, дано поне час поспи, че не ми се мисли к'во щ е е до края на вечерта... fingerscrossed

# 139
Бенни , дорбе дошла  Flutter !

# 140
Да попитам има ли майки, които вече оставят бебоците седнали в количката?
Аз сложих Алекс да седи в количката миналия месец. Предадох се след непрекъснатите му опити да се изправя в коша за новородено. Grinning
Но той си седи съвсем стабилно без опора. Ориентирай се по Йоана - тя ще ти покаже кога е готова. Peace
Между другото, актуализирах мерките на фината дама.  bouquet

Неви, а, дано Дейка отпусне малко сън и на маман, че и тя душа носи! Praynig
Не каза какво направихте с люлката (или аз съм пропуснала). Wink

Аз пък да се похваля. Преди малко стоим с Алекс пред огледалото, аз го държа на хълбок и гледаме отражението. Бърборя му аз, а той се смее и го питам: "Къде е мама?", а наш'то генийче извръща поглед от огледалото, поглежда  ме и се усмихва. Shocked
Обаче, "боц" не ще да направи. hahaha

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 20:45 от Xcat

# 141
  • София
Бени, откак навърши 6 месеца го слагам да седи в количката. То е видно кога иска и кога не - няма как да сбъркаш просто. Когато се размрънка винаги опитвам първо дали иска да лежи, а по принцип като се умори седнал и се килва на една страна.  Peace
Котич, ми кво ли си мисли човека: "Тея хора какви пръсти ми навират в лицето, що не вземат да поговорят човешки с мен?"  Mr. Green И ето, че като го питаш нещо и реагира, боц е тъпотия.  Laughing
Неви, аз на твое място щех да се фърла отдавна - в количка не иска, да яде не иска, да спи не иска, да суче не иска....  Crazy Яки нервички имаш, признавам те!   bouquet Mr. Green

Аз най-накрая купих светеща биба, че с това опипване в тъмното докато я открия тази прозрачната и то детето се разбуди от чакане.  Laughing
П.П. И чак като се прибрах видях, че едното рамо ми е наповръщано.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А ходих до магазина, аптеката, че и до нашите, кой знае за колко изпаднала са ме взели.  Blush

# 142
Крис си посядва от 3 месечен...от 1 седмица може да седи сам,но се клатушка и след минути губи упора и БАМ...добре че слагам възглавници...
От няколко дни казва МАМА(без да разбира естествено к'во е) и днес малко го излових ето тук
http://www.facebook.com/viktoria.ivanova1?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1423282740566

# 143
Да се разпиша и аз най-сетне .... много натоварено е при нас през август .... егасиму всичко живо лъв  Whistling
Старата тема не съм я чела .... да изкоментирам туй дет' си спомням от тази:

Танче, да се оправяш бързичко  Hug пък за Лекси не се притеснявай, много често кърмените бебоци остават единствените здрави в семейството Peace

Бени, добре дошла  Hug Хавата тук е мнооого гот... много си ме кефи нашта темичка ....няма караници, всички сме едни Ентелегентни Heart Eyes, което ми напомня: Що не вземем да се съберем някъде по средата на БГ; пък да се запознаем и междуградско и съквартирантитИ да ги запознаем и полсе ще си плюем по тях Simple Smile

До кухня и тоз път няма да стигам.... достатъчно добра кулинарка съм  Mr. Green Ника, може да ми пратиш мъжа ти, пък аз ще ти пратя Васил, за колкото кажеш Wink
Васил, стои седнал, изправя се почти сам; пълзи като ранен морски пехотинец и само по ръцете ми виси  #Cussing out
аааа и стъпва на пръсти /като момичетата/

Отивам да приспивам голямото диване Crazy

# 144
А пък тук едно прасенце си хапва
http://www.facebook.com/viktoria.ivanova1?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1423283700590

# 145

Танче, да се оправяш бързо! Hug Ако гледаме от положителната страна - поне ще свалиш някое кило.

Рали, в Гърция не върлува тоя чревния вирус, щото не си изхвърлят лайната на плажа. Тук направо ме е страх да влизамв морето, а какво остава да вкарам Митко, да ям, или пък на него да дам да яде и после......

Ние с Бобиша пак сме на вилата, за сега не се знае кога ще се приберем , добре си ни е тук.

Викторита, изгледах ги и двата клипа, голям е сладур!

# 146
Коте, мъжа ми купи някаква люлка, не е тази, която гледахме в нета, но така или иначе, засега Змейка не ще да се люлее в нея  Mr. Green (хич не съм изненадана значиииии)...
Иначе на мама детето спа цели 40 минути  ooooh!, но изкарахме криво-ляво вечерта...

Ника, незнам колко са ми яки нервичките, но когато и каквото докопам да захапя, хич не отбирам (горкото мойто мъж, бабичка или дЯтито голямо  Twisted Evil) Искам да мога да бъда спокойна, ама не ми се отдава засЯ... Crossing Arms Кат' сА замисля, то май затуй сме на сухо в нашта къща  Whistling...

Мяучето нещо ми се губи и Балеринка тоже. Де сте бре дами  мили?

Слънчо, к'во му се ядосваш на Васката, виж го колко много неща може сам почти  Mr. Green...

Пу-пу, Вики, много сладък Крис, забавно ви е с него  Hug! Да го нацелуваш!

Ох, идва тежката част от вечерта, да запрятам ръкави, че да свършвам по-бързо...

П.С. Ооо, Бръмби, рахатясвате без нас, а?  Wink

# 147
ААа, Бръмби, егати кефа, нас Га `ша ни поканиш в тая вила  Grinning, само Бобиша с привилегии  Hug !

Слънчо
, де да беше осъществимо това за срещата, гот би било ...

Неви
, спокойна нощ ти желая ! На Змейка  и кажи ,че съм поръчала да те остави да спиш  Heart Eyes, и утре друг да слага кафето !

# 148
Уффф, Неви, що ли и аз не се изненадвам от Змейка? Grinning
Дет' вика Никича - това твойто просто не ще... каквото и да е. baby_neutral
Живичка и здравичка да ти е, пък ще я вкараш в релси, абсолютно съм сигурна! Laughing
Иначе, Мяуката нали зачезна за 2 седмици някъде. Wink

Вики, аз не можах да видя клипчетата.  Cry
Можеш ли да ги направиш публични, че и аз да се насладя на момента? Grinning
Бръм, завиждам ви с Бобиша, ама хич не добросъвестно.  Joy

P.S.: Абе, хора, има 61 гласували в анкетата. Rolling Eyes
Колко пишем тук? Има-няма 20, а останалите... newsm78

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 22:27 от Xcat

# 149
  • София
Аааа, Бръмбич, браво на вас, да поздравиш БобишаHug
Слънчо, да разменя мъжа ми за бебе? Добре звучи.  Crazy  Laughing
Вики, Крис е страхотен, любимец си ми е той на мен и туй то!  Heart Eyes

Дребното спи от 20.30, големия се спазари да чака баща си, айде дочака го и сега отивам да го гътам да спи.
Ние утре сме на консулт. Ще давам отчет после. Уредих се някак /трудно  Mr. Green/ нашите да вземат Борис, че не ми се иска да виси пред кабинета и лабораторията в това хубаво време без да му давам да гъкне.
Лека ви нощ, мадами!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт