Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 315
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
ДД!

Отбивам се само да се оплача, че съм болна. Имах кошмарна нощ- повръщане, диария...  Sick Днес ходих на лекар, изписа ми един куп хапчета, прахчета, ампулки и чудеса. Ники и Алекса също вземат превантивно Биогая. Малко ми е притеснено за Лекси, да не се зарази, че нямахме парички да й сложим Ротарикс-а миналия месец. Sad Дано да му се размине на детенцето! Вярвам, че няма да се зарази и тя! Слава Богу повръщането спря, но ми е още много отпаднало, обезводнила съм се, крайниците ми тръпнат и са като кашкавал.

Хубав ден ви желая!

# 121
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здрасти на бандата.
У наше село направиха нов магазин на dm.
Някой ползвал ли е техни бебешки храни ли козметика за бебе. Бебешката марка се казва babylove.
Какви са отзивите?

# 122
Привет,аз готвя на поразия че 2 дни съм на работа  Sad
Таничка,мила-бързо да се оправяш...,а защо чакаш да си купиш ваксината за Алекса,не е ли безплатна...
На мен кърмата доста ми намаля,че поотсланбнах,а и Крис не иска да пие много мляко.Знаете ли колко като количество трябва да приемат на тая възраст-дали не беше към 500 мл.Той едва ли приема толкова...Пак започна и посред нощ да се буди и е с лека Т...да го видим к'во ще излезе...уж 1 зъб изби...да не би и друг да го мъчи  newsm78
Пак не мога да прочета всичко,така че сори...понеделник повече от мен ....Бай..

# 123
Вики, Ротарикс не е включена в имунизационния календар и не е безплатна.  Sad Дано Криско да не се влошава и да се оправя бързичко! Дано да е зъбче! Пък за количеството мляко идея си нямам... И аз сега се притеснявам да не ми намалее кърмата, че като не ми е добре не ми се яде, а и не мога да ям всичко. хапвам солети и варени картофи само...
Сиянка, много готЯна прическа!  Wink Павли е супер!  Heart Eyes
Стели, честито захранване на Стасчето!
Браво на дечицата с хубави мерки!

За кухнята- иска ми се да се запишем, но няма да ни много е удобно, че не е у наше село, а в града. Ще обсъдим пак въпроса с мъжо, но ме съмнява... Ако все пак Ники някога почне работа, няма да има кой да ми взема манджата.

Янче, ти да не си в Кайсиева?  Laughing Че там е същата работа... Видях, като бяхме миналата седмица във Варна, там отседнахме у едни приятели, та ми направи впечатление.
Роси, браво за ремонта! Давайте в същия дух!  Wink

# 124
Здравейте, момичета!
Приемате ли нови попълнения към списващите?
Чета ви още от бременността, но все не се решавах да пиша. Хубаво е да има с кой да обмениш опит по теми, които вълнуват и другите.
Повечето ми приятелки са неомъжени и им е скучно да говорим за Палечка, а аз сякаш не мога да мисля за друго  Embarassed.
Писали сте за храненето. Аз не кърмя от 4-ти месец и сега освен АМ давам плодово и зеленчуково пюре, както и каша.
Не знам дали е нормално, но моето дете още не се обръща на никъде. Под наклон на матрака се завърта, но с моя помощ.
Прословутия "боц" също ми отказва. А пълзенето е мисия невъзможна. Движи се по гръб, като си повдига дупето , но едва ли може да мине за бебешко придвижване.
Тя беше седалищно бебе и ходихме при д-р Алексиев (така ли се казваше) от Горна Баня да я види на ехограф. Каза, че костите й са започнали да калцират и не е необходимо да я гледа пак в 6-тия месец. Аз обаче, като всяка уважаваща себе си майка, съм притеснена.

П.П. Бебка се казва Йоана и е родена на 28.01.2010 год. с термин 14.02.

# 125
Уф, Танче, да се оправяш бързо  Hug. И аз вярвам, че Алекса няма да прихване Flowers Four Leaf Clover...

Вики, виж тази статия:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=65156.0
И дано нищо му няма на Крис...

Добре дошла Бенни  welcome!

Нарцис, нищо незнам за тази марка...

# 126
  • София
Танче, бързо оздравяване!  Hug
Вики, ми там някъде - поне два пъти млечно хранене на ден, на тази възраст изяждат около 180-200 мл., та значи наистина около 500 мл. мляко на ден трябва да поемат. Борис посмъртно не приемаше толкова, това за твое успокоение да ти кажа.  Hug
Нарцис, не съм влизала в такъв магазин, какви са цените на пюретата?
Любезна, браво на Тин за мерките.  Hug
Радвам се, че си открила чеПката, сега те чака голямото чеПкане вероятно - едва го навивам да напусне банята заради пустото му миенье на зъби.  Mr. Green
И подличко да вметна, че ако почакаш още за тест, сигурно ще го усетиш как сладко ритка.  Laughing
Абе майките ни да не са роднини нещо, и моята честичко бива засичана на необичайни места.  Thinking Crazy

Benni, добре дошла при нас, дет се вика крайно време ти беше!  Laughing Hug
Няма да се притесняваш, повечко масажи и гимнастика поне веднъж дневно и госпожицата ще се затъркаля така, че няма да посмееш за секунда да я оставиш!  Crazy Моят син също не пълзи и си мисля, че е далеч от туй умение, големия пропълзя на 9 месеца, та сега не очаквам друго.
Боц няма и да го уча, има си баби за тая сложна работа.  Mr. Green
Иначе е нормално да се притесняваш, аз водих големия наскоро на ортопед, че ми се виждаше дюстабан, че стъпва накриво и че не може да тича - на 3г.8м.  Embarassed Е, нищо от това не се оказа вярно, да не говорим, че баш след прегледа започна да тича като дива коза.  Embarassed

# 127
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Ника, цените на пюретата са обичайни. Но по повод откриването тук има 15% намаление, а то добре се усеща. Такива магазини има  в моловете. Аз в Бургас съм пазарила. Ето за коя марка иде реч: http://www.dm-drogeriemarkt.bg/.

# 128
  • До Балкана
Танче, бързо да оздравяваш, а Лекси изобщо да не я прихваща, тя е геройче!
Вики и на Крис стискам палци да не се разболява! Hug
Бени, добре дошла! Laughing
Нарцис, пробвала съм пюретата на ДМ и съм доволна, а най-важното и Бо остана доволен. Вкусничко е и са немски,състава им е контролиран и четох предварително преди да му дам, не сме имали проблем. Все пак Бо си обича най-много Бебевита.  Mr. Green

# 129
Оххх, тия вируси.... Танче бързо да закрепваш, а Лекси ще устиска фронта , сигурна съм !

Неви , права си , оризова каша хапна . Всичко е по план, както каза Никича, първият ден от 75те мина  Mr. Green !

Бравос на младежите върнали се от консулт ! ЧуНни мерки  Heart Eyes!

Сияна, браво на Павли  Flutter !

Стас , като шест месечен, захранен малчуган, днес овладя седенето без подпора ! Почти успя да се изправи от пълно легнало положение, с което ми изправи косата , защото не беше вързан  Embarassed !
От около седмица пък се изправя в "кофата".....Тя ми се струваше относително безопасно място , а и ми беше супер удобна,  защото не трябваше да го държа ! Сега ще поръчвам другата вана, дано да е толкова добро попадение като Туми ТуБ !
Тия дни ще свалям нивото на кошарника ( горкият ми кръст  Crazy ), както каза Ника, промяната в двигателните способности става за дни  Wink !

Роси , намаления в ЛаРедут минаха !

# 130
Newa,Nika,мерси за бързите отговори.Иначе Крис пие много вода-просто от няколко дни сякаш няма добър апетит...
Танче,ти каза че вземаш много лекарства-виж дали са допустими при кърмене-знам как се чувставш като кашкавал...и аз оня ден бях почти на същото дередже.
Бени  welcome welcome Нес е притеснявай,и моя Крис за пръв път се обърнаЛ преди седмица-аз дори не съм го видяла...Иначе се движи по описания от теб начин...по гръб и подмята дупе на горе и се избутва  Laughing ...като червейче...Но е много подвижен и вече не се притеснявам.В началото ревеше като го обърнех по корем,но сега му слагам една продълговата като цилиндър вузглавница и стои така по 30 мин. и си играе-даже се завърта както е по корем на различни страни....

# 131
Тани, оправяй се бързо и вярвам, че Али няма да се зарази!  Hug Много са ужасни тези летни вируси! Не знам, но винаги като ходя на море и прихващам нещо такова, което ме държи седмица и нещо...Странно защо в Гърция, например, това не ми се случва никога  Twisted Evil.

Далче, Любезна, браво за мерките на юнаците Бо и Тин!

Аз занесох и урината днес за изследване. То било фасулско взимането й  Grinning. Залепих колекторчето, казах му 2 пъти "Пишшш, пишшш" и мисията бе изпълнена  Mr. Green.
Майка ми дойде и го изведе през това време Йони в парка, после аз го поех и 4 часа чудна разходка му направихме. След час излизаме пак  Peace.

Нарцис, чувам, че купуват храните им други майки и са доволни, но аз не съм взимала и не смея да ги хваля...
Вики, Йони пие сутрин и вечер по 180 мл мляко  Peace.
Браво на Стас!
Браво и на Павли!

Бени, добре дошла най-сетне и официално!  Mr. Green Йони си има адашка  Heart Eyes!

# 132
  • София
А да, Стар ми напомни какво друго не може Кашкаваления - не може да се крепи седнал без опора.  Laughing Толкова дебело дете се сгъва буквално на две - неворятно, но факт!  hahaha Най-добре си стои седнал в талигата.
Оф, събуди се, спа само 2,5 часа, ся ще трябва хипер-тихо да го забавлявам, че пък големия спи.  Tired

# 133
Бени, welcome
Добавих те на първа страница. Сподели и мерки при раждането на Йоана, ако искаш.

Болните да се оправят!  Praynig

# 134
  • До Балкана
И моя шишо не седи седнал без опора. Ако го пусна просто ляга напред и имам чувството че носа му ще опре палците му  Mr. Green Толкова е ангажиран да е по корем и да се мъчи да се влачи, че като го сложа седнал и веднага се изчеква на някакава друга посока.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт