Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Казах "лека нощ", ама да не пропусна да се изкажа - онази на "Графа" отдавна я няма - върнаха я на частни собственици и направиха нещо друго. Twisted Evil
Държавните кухни изобщо не са за подценяване - аз поне рекламации нямам.  Peace

# 106
  • София
Пфу, язък!
На нас с частните е имало засечки - най-много в Джуниър, където веднъж доматената супа представляваше малко кетчуп и една огромна... хартия. Което аз недовидях, естествено и понеже пасатора ми влиза точно в техните купички, чинно си пасирах хартията. Добре, че нещо ми се провлачи, та Борко не си хапна целулоза в повечко.  Sick Десертите им бяха загорели твърде често.
В Ян Бибиян също имаше развалено ядене веднъж, като в тяхна защита мога да кажа, че издирваха клиентите по мобилните за да ги предупредят и в знак на извинение ни даваха един ден безплатна кухня.
На Мама Люси и бяха редички яденетата, може и да се е подобрила.
Да си кажа, че за всички установени нередности и забележки съм звъняла по телефоните на кухните, нищо не им спестявах.  bowuu

Айде, лека и безаварийна!  Flutter Hug

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 00:44 от Ника

# 107
Момичета, добро утро!

Най-разговорливите ще имат нужда от силно кафенце в днешната прекрасна утрин:

# 108
Добрутро  Grinning !

Неви, кафето е чудесно  Flutter, тенкс !

Току що захраних Стас  bowuu, ами не беше възхитен  Whistling, ама няма как !

За Рая взимах известно време храна от кухня ( държавна , по - онова време тук нямаше частни ) . Бях доволна ! Почти нямам забележки ! Пункта беше до нас, много удобно !

Сега не знам, сигурно и Стас ще го запиша ! Има две частни кухни в момента, предимството е , че имат разнос. Пункта на държавна не ми е много близко, ама ми е рано да го мисля .

# 109
  • York
  food010
И Стаско в кюпа на захранените. Е крайно време му беше  smile3534
Предполагам, че ще запиша Анета на кухня, но няма да бързам кой знае колко много. Трябва да проуча и къде в квартала има такава. При нас не се изискват бурканчета, а майките отиват със собствени съдове и пълнят на място.
Новата мания у дома е да се спи по корем  ooooh!

Вече ще изпращя в тоя квартал. Снощи в 1 и 15ч се обаждах на полицията. Пред всеки вход има направени беседки, където излиза половината вход с ракиите и бирите и стои до посред нощите  #Crazy Говорят си, смеят се, деца крещат и т.н.  #2gunfire Сега ще се заема с викането на полиция всеки път щом решат да киснат на ш......е пейки  в близост до спалнята ми Naughty

# 110
  • София
Добро утро Simple Smile

Аз оживявам със съпружеските родители Simple Smile Те са мили хора ама все пак не съм свикнала, но не се оплаквам(много)   Crazy
Да се похваля в4ера сложиха ламинат в едната стая добре стана! Сега боядисваме хола 4е той е голям около 25-26 квадрата и доста има да се бавим, щото ъглите стават бавно с 4етката. Ще оставим едната стя другата, другата баня и мокрото за по нататък, за да съберем пари и да ги направим както трябва. Хубавото е , 4е апартамента е разделен на 2 от коридора и позволява да се ремонтира без да пре4и на другата половина.. ама и аз се изказах де  Rolling Eyes

Ел Радвай се на по4ивката и да не ти пука. Браво за мерките! Не са го измерили като хората! Което мен ме дразни, защото ако някой друг лекар го преглежда ще иска д авиди как расте те по мерките преценяват състоянието на бебето.. ама карай и Марти го мерят така понякога
 Моето бившо гадже, с което ходих 6г и едва ли не се бяхме оженили живее до ужния парк и като го видях с неговата и майка му и ми стана неудобно от жената(майка му), защото за него пет пари не давам, но тя е много добра жена и не върви да да я подмина като турски гробища, та се поскрих да не ме види.

Пухи Браво на Сиянка, оправила се е! Аз забравих да му дам вигантола и по4на малко да се поти, но ще му го дам днес Simple Smile Ама то е такава жега, 4е според мен е по ненормално да не се изпоти! Не се притеснявам за сега. За килата е добре те не наддават толкова много около 300-500 супер е наддала! Да не се впе4атляваш от това, щом наддава е добре. Марти даддаде 500гр, но яде много каша сега като е на пюренца не знам колко, но средният размер е 7750, а Марти е 7.350(беше преди 2 седмици) 69см. Но е по дълъг, мен ако питаш има 70см ама тази така каза и аз не споря!
Нещо съм се разписала тази сутрин..

Ника Слагай малко плодово пюре ама разхлабвщо в оризовата каша и ще я яде, поне така си мисля де, всяко дете е разли4но:)

Сияна  И аз страдам от тази гадна твар цистита, затова и Марти лежа 12дни в неонатологията, защото ме хвана 9ти месеци той прихвана от мен левкоцити, та ти съ4увствам мног е неприятно. Дано Иренка се оправи бързо Hug

Долу под новият ни блок има кухня на Ян Бибиян и съм супер щастлива! 65лв за цял месец, като пораснем ще се възползвам има и за алерги4ни деца, готвят с фризопеп и без телешко, мляко и яйца!

Неви мерсиз а кафето Hug Имам нужда от 2:)
Стар Честито захранане!

После пак ще пиша, 4е никой няма да ми 4ете дългия пост Crazy

# 111
Добро утро!
Неви мерси за кафенцето!
Звездичке честито захранване на Стаси!
Роси аз хич не се притеснявам,че малко е наддала.В тия жеги как да е,а и тя не се спира на едно място Grinning Каша давам два пъти седмично.
Рали в момента Сиската е 7.800кг и 70 см.Тя доки я изкара 8.000кг,но аз махам 200гр за пампито и блузката всеки път.
После ще ходя да и занеса изследването на лекарката,че и взех резултатите от кръвта,според лаборантката са добре,само видях че хемоглобина и е на долната граница 108.
Ника и аз давам каши на Слънчо,банановата наистина е много хубава,чак ме е яд ,че малката изяда всичко и за мен не остава нищо Simple Smile

# 112
Неви, кафенце, мммммм! Heart Eyes
Честито захранване на малчуганите! baby_neutral

# 113
  • София

Чудех се някой знае ли кога са намаленията да речем на NEXT изпуснах ли ги?? Или ларедут?? Бих искала да взема някое яке на Марти и зимни дрешки. Ако някоя от вас е поръ4вала на NEXT с адрес в Англия 4.99 ли е доставката както пише??? Мерси

# 114
  • Варна
Добър ден.

Стели Честито захранване на Стаси. Grinning

Пухи адашката има страхотни мерки.

Аз сега прочетох и се светнах ами Павли не му пуснахме изследвания този месец хем миналата седмица бяхме на консултация и ни сложиха втория Синфлорикс, а Хепатитна доки каза че още нямало. Но защо не ми даде листченцата за изследванията? newsm78 Трябва да и звънна да попитам.

Преди малко качих едно клипче на Павли във фейс как с изправя на колене и подскача тук Grinning

# 115
  • някъде тук
Привет Hug Прибрахме се от консултация Жорката е добре наддал е 400гр и 1 см  така че вече е 8,800 и 71см шишко мамин Laughing Странното е че моята педка продължва да твърди че за родените януари няма Синфлорикс  Rolling Eyes

Нашето захранване върви добре ,Жорко не отказва и домашните ми бъркочи и купешките пюрета Laughing От месата съм дала пуешко,заешко и пилешко ,като заешкото е домашно и най често му правя с него пюрета скъсва се да го яде Peace Кашите също ги обича взимам предимно на Хип, има една лека нощ я водят с овес и ябълка мммм.... много вкусна,а оризовата и аз я давам със сливи или круши става екстра Peace

# 116
Сиянче, Павли е чудесен! Много е напред с мат'рЯла  Hug!

Стар, честито захранване на Стас. Ако не се лъжа, е захранен с оризова каша, нали? Май доста бебчета не са възхитени от вкуса й... Захранването по план ли беше Mr. Green?

Сашкова, много е гот да си ремонтираш новото жилище... И ние обмисляме да сменяме апартаманет с друг, но... засега е трудно постижимо...времето Ш' покаже...

Пухче, пИрфектна е Сисето, целувки от нас... Трябва наистина да си спретнем една Казанлъшка срещичка  newsm78...

Хм, какво да сготвя днес и идея си неАм...
Останала е само една супичка у Ладилника, та се помотвам и помайвам...

P.S. Бела, Жорката е с чудни мерчици и той, браво... Hug

# 117
  • До Балкана
Привет!
И ние бяхме на консултация днес - + 280 гр (8,580) +1 см (68). Бихме само Синфлорикса, че педи не иска да рискува в жегата. За пръв път му дадох превантивно Нурофен да го видим ще ми прави ли номера като предишните пъти  newsm78 с Панадола  Praynig
Честито захранване на Стас  Grinning
И Бо не харесва оризовата каша на Нестле, ама кой го пита  Twisted Evil Маскирам и аз с любимите му банан или праскова и стой та гледай!
Абе туй дете от 3 дена си разглежда ръцете все едно експонат гледа. Върти ги, раздвижва ги, докосва се бавно по лицето, после другата, много ми е мил и забавен  Heart Eyes
А за реброто да ви кажа, педи потвърди, че е щръкнало повече от другото, но ще го набюдаваме да видим за какво иде реч. Каза да не му се впечатлявам много.
Хайде спорен ден на всички!  bouquet

# 118
  • София
ДД!  Grinning
Честити мерки на всички прекрасници, консултирани днес!  Hug
Сиянче, много си хубава с новата прическа,бързо оздравяване на теб, а Павли е доста напред с материала! Да го нагушкаш този красавец!  Heart Eyes
Стар, честито ви захранване, или честит ти първи ден от 75-те!  Laughing
СашковаHug изчетох те душа. Айде леко довършване на апартамента!  Crazy
Неви, у нас има "готвено" таратор и луканка.  Blush
Мъжо и аз не знам как, но си яде като пич миш-маша и даже сутринта мърдаше, ей, кат хлебарка е - нищо не мож го умори.  Mr. Green

# 119
Момичета, оживях  Tired
Днес бяхме на лекар (връчих Динка на съседите Embarassed), Сложихме хепатитната ваксина, мерките ни са 8060/68  bowuu
Збравих да си купя тест, но тези дни ще водя Тински на изследвания, та тогава... Аз докато се наканя, май ще се озъбя с цикъл..... Mr. Green
Четох ви , всички и подробно, но след два дни влачене трябва да скачам на парцала и да излъскам домакинствУтУ  Crazy
Сънита, предлагам на разменни начала да съберем съквартирантитИ заедно, ти гледай каквото си щеш, аз шА си дремя  Wink
П.С. Намерих майка си на люлинската Била  Shocked сЯ се дноесе с мен тук в Пасарелско и пуфти на терасата...

О, Никич, задраскай мА от списъка на чакащите мигащи чеПки, намерих - отстрелях, довечера ш'са пробва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт