страх от доктори

• 4 297
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да си го кажем направо , че подозираме Драганов в такава изцепка, а? Simple Smile щото аз за друг софийски ортопед с такава слава, май не се сещам...

(и въпреки начинът му на общуване, аз съм от доволните от него).

# 46
  • София
Гореспоменатият доктор притежава особено чувство за хумор.
Не бих се учудила, ако е спретнал театро в собствен стил всъщност.

Иначе и аз съм от доволните.

# 47
  • София
мда именно заради...особенното му чувство за хумор от доста е и нехаресван....на мен пък това ми допадна...и все пак това с кърменето си е направо изцепка....от когото и да идва Simple Smile

# 48
 Аз подозирам варненски ортопед, въпреки, че Мишенцето не е споменала в София или Варна са ходили на преглед.

# 49
  • Видин
Въпросният ортопед е варненски лекар  Peace

# 50
  • София
момичета,

става въпрос за варненски ортопед, не е д-р Драганов  Naughty

# 51
  • София
их, изпонабедих доктора...извинявам се тогава... Peace Peace Peace но като каза двама препоръчвани и т.н.... си помислих за София...и т.н.

# 52
  • София
Аз пък се заблудих понеже не носел престилка  Mr. Green
Както е и да е.
Явно за съсловието са присъщи понякога странните коментари.

# 53
  • София
их, изпонабедих доктора...извинявам се тогава... Peace Peace Peace но като каза двама препоръчвани и т.н.... си помислих за София...и т.н.

не, не за Варна от препоръчваните. Мислех, че съм го спомела в първия пост, извинявам се. Бях много ядосана и притиснена. Лятото сме във Варна на море и тук се случи инцидента с пръстчето  Confused

# 54
Missence, как е малчо сега?  Hug
Иначе и аз бях решила, че за СФ иде реч и също бях заподозряла Драганов  Mr. Green - заради цапнатата му уста  Mr. Green

# 55
  • София
Missence, как е малчо сега?  Hug
Иначе и аз бях решила, че за СФ иде реч и също бях заподозряла Драганов  Mr. Green - заради цапнатата му уста  Mr. Green

чувствително по-добре, все още обяснява за крачето си, но все по-рядко, дано забрави скоро  Praynig

# 56
Дано скоро да забрави, наистина. Все пак е мъничък още и надали ще се тормози дълго време за това  Hug

# 57
  • София
Дано скоро да забрави, наистина. Все пак е мъничък още и надали ще се тормози дълго време за това  Hug

Praynig

# 58
Направо съм втрещена от реакцията на лекаря  Crazy Как не го е срам  Shocked

Че те сигурно 90% от децата на тази възраст се държат така при преглед. Във всеки случай моите 2 бр. са така  Mr. Green Голямата вече не, естествено, ама няма та ти казвам какво правеше като видеше доктор, независимо дали е нашата или някой непознат. Като стана на 1г. педиатърката ни каза направо да спираме с консултациите за мерки и теглилки, че да не му причиняваме на детето, а и на тях този стрес, а като ни видеха на вратата и отстъпваха назад с думите "олелеее, Никол пристига"  Laughing Но евала на жената за търпението.Никога не си е позволила да се възмути или ядоса. А щерката започваше да реве още като стъпим на тротоара, който водеше към болницата. При това никога не и е правено нещо по-различно от обичаен преглед или ваксина.Т.е. не е имало провокираща стресова ситуация. Но и аз като теб още помня как се възмутих от един доктор в Ахтопол.Тогава каката беше на 1г,4м. и нещо се разболя. Такива писъци и истерия бяха, държахме я двамата с баща и и доктора и така и не успя да и види гърлото.Накара ни се на нас, че през цялата си практика с деца( явно дългогодишна), не му се било случвало такова нещо и ни изкара нас виновни. Много се ядосах тогава.
Сега май и с малката се поучава същото.До към 1 г. не ревеше, ама кво ли разбира тогава. След това изведнъж започна с истериите и то само от преслушване. Вкопчва се в мен милото и просто си личи колко го е страх. През юни ни се наложи няколко пъти да ходим на лекар, беше страшно просто.Бяхме и на УНГ, там даже повърна в кабинета, като и намазаха гърлото с Гранофурин  Crazy Обаче човекът се държа мъжки  Mr. Green, успя пак да я намаже, запази спокойствие и даже не даде на мъжът ми да почисти. Всичко си е до човек просто. Даже не толкова и до подход понякога, защото в нашия случай и добър подход пак не помага. За протокола - още я кърмя малката, явно за това е толкова лигава  Crazy  Mr. Green  По думите на този идиот трябва и двете ми деца да са за психиатър, а и аз също, че ги кърмя толкова дълго. Ненормалници всякакви. Не се шашкай, това си е напълно нормална детска реакция, просто е период, който ще отмине.

# 59
  • София
Цитат
Не се шашкай, това си е напълно нормална детска реакция, просто е период, който ще отмине.

поне се успокоих, че не е само моето таака, той едва ли не ме изкара некадърна майка  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт