Подсъзнанието може всичко 28 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 701
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, искам да ви почерпя, днес имам рожден ден и да ви благодаря, че ви има много ми помагате  HugБлагодаря, че ви има Hug

Честит Рожден Ден!
С най- добри пожелания от сърце!  Hug

# 391
# 392
  • Ст.Загора
И от мен  nbirthday nbirthday
Много изпълнени желания за Мечтание

# 393
  • Добрич
Поздравявам всички днешни и скорошни рожденници!

Нека имат много сбъднати желания и нека намерят отговорите на въпросите, които ги вълнуват.

Искам да ви попитам, някой мисли ли да посещава курса по ТЕС за начинаещи, който ще бъде на 4-ти септември във Варна?

# 394
        baloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  baloni

# 395
Здравейте Simple Smile
Първо честит празник на всички и нека късметът ви съпътсва винаги ,да не спирате да усмихвате ,дори когато ви се плаче!
Признавам си ,че не съм изчела подробно всички 27 теми ,но открих че тук има Форум с подбна тематика от два дни и се надявам да наваксам Simple Smile
Въпросът ми е( моля да ми простите ,ако съм го дублирала): Случвало ли ви се е да видите пеперуда и след това да се случи нещо лошо... Един вид(поне при мен) тя е като предупреждение...

# 396
  • Добрич
Izida_Bast, а може би ти очакваш да ти се случи нещо лошо след като видиш пеперуда и Вселената просто реализира мислите ти. Спокойно можеш да решиш следващия път като видиш пеперуда, че тя вещае нещо хубаво. На мен, когато се върна ми върви. Когато се спъна независимо с кой крак приемам, че съм преодоляла някое малко препятствие. Просто така съм решила.

# 397
Мечтание,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  
Izida_Bast,на мен пеперудите ми носят щастие и късмет   bouquetим,  аз така съм решила и при мен е така.Вела е права-изборът е наш.

# 398
  • Costa Rica
Мечтание:

newsm59 nbirthday newsm67

Izida_Bast,на мен пеперудите ми носят щастие и късмет   bouquetим,  аз така съм решила и при мен е така.Вела е права-изборът е наш.
Аз съм така с черните котки и петък 13ти.

# 399
Аз също не съм суеверна. Още повече след като казаха ,че у дома не трябва да гледаме животни ,защото големият син има астма ,а той се заинати(беше на 11) и каза че само черно коте ще му помогне да се оправи и сега това коте(вече котарак) ядосва всички ни ,защото си остана много палав Simple Smile А синчето слава Богу е добре Simple Smile
Та извън лиричното отклонение...
Всичко започна да се случва след като почина баба ,която много обичах и имам чувствато ,че това е знак от нея( не знам точно) да бъда по-внимателна... А според японската митология душата на човек се преражда в пеперуда Simple Smile
И ето нещо ,на което попаднах:
"Дон Хуан казва, че нощната пеперуда е Силата и Знанието. Ако сама дойде при теб  значи ще имаш двубой срещу Силата или някакво тежко изпитание свързано с нея. Разбира се ако не минеш изпитанието умираш,но ако имаш кой да те наставлява ще го минеш или поне няма да умреш ако се провалиш. А наградата си струва..."
П.П. благодаря на всички ,които имат търпението да ме прочетат Simple Smile

# 400
Честит Рожден Ден! Желая ти много сбъднати мечти и късмет във всички начинания.
Момичета имам един въпрос. От този сайт http://artemida.dir.bg/_wm/library/item.php?did=506310&df=567277&dflid=3 видях, че на 24, когато луната е силна се сънуват пророчески сънища. Лягайки си си пожелах да сънувам и да запомня сънят си. Исках да видя дали ще сънувам намисленото от мен желание, да си намеря работа каквато търся? Нищо не помня от съня си само, че стана земетресение, но аз се хванах за нещо и нямаше последствия. Всъщност нямаше никакви разрушения, едиствената ми мисъл беше да се обадя на едното от децата си, за да видя как е. Оказа се, че всичко е наред, нищо друго не помня, но земетресението ме притеснява. Прегледах съновника, но там пише различни неща. Ако може някоя от вас да разтълкува сънят ми ще съм много благодарна.

# 401
Честито и от мен на всички рожденици! С пожелание за много щастие, радост, късмет и сбъдване на мечтите!    bouquet  Hug

# 402
Izida_Bast,  дъщерята  на съпруга ми също има астма, но казаха, че само космати животни не може да се гледат Не смеехме тогава  да рискуваме да вземем коте или куче.  Имаме водна костенурка и златни рибки. Костенурката се гледа по трудно, защото иска много чистене , голям  аквариум, по специална храна,  термометри...докато рибките са по лесни за гледане.  Peace
Аз сега се  бях запалила за още по-голям аквариум, в който исках да си гледам  една фантастично красива риба -Арована/ или драконова рибка още и казват/ , но не американската и братовчедка , а истинската,  азиатската,  която е ярко златисто- червена. Днес ходих да си търся и  се  оказа, че в Европа били забранени... Sad  

# 403
Винце, само да знаеш, че някои храни за рибки влияят алергизиращо и подсилват дихателните недостатъчности.

# 404
  • София
zari_a, не съм спец, но според мен сънят ти дава положителен отговор на въпроса.
Усещането ми обаче е, че осъществяването на желанието няма да стане по начина, по който очакваш или предполагаш. Ще има някакво неочаквано сътресение (промяна), възможно връщане на предишна работа, но на друга позиция или някаква промяна в естеството на професията ти или на дейността. Това може би отначало ще те стресне, но ще е за добро, след като се уталожат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт