Подсъзнанието може всичко 28 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 523
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
zaiko като  си пожелаваш разни неща и те се сбъдват,  това те радва!

Щом можеш това, опитай с по малки стъпки, не направо - връзка . Първо си кажи , че ще ходиш на срещи и все някой ще е по интересен от другите. Не се ограничавай така с "край това е последното". И като започнат да се проявяват желанията ще си по уверена и няма да привличаш липса! Hug

# 376
Записвам се и аз в темата. Много позитивна енергия се е насъбрала тук. Няма как да успея да пиша за всичко, но и аз съм съгласна с eldivine, въпреки че знам колко е трудно да се пренастрои човек, когато обстоятелствата не са благоприятни. И аз все още имам проблеми с това. А това което zaiko е писала потвърждава написаното из книгите - да не се привързваме към желанията си и тогава те се сбъдват. zaiko, явно не си била толкова привързана към това да получиш пари, затова и ги получаваш с лекота, когато мислиш в тази насока. Понеже искаш много да имаш връзка, самото ти желание да я постигнеш играе ролята на спирачка в случая.

Пусни. Обмисли добре какво и защо искаш и го пусни. Не искай, не очаквай, не настоявай, не се вкопчвай. При мен най-съкровеното желание се получи точно така. И вярвай, вярвай с цялото си същество, че ти заслужаваш най-доброто. Не някое конкретно ограничаващо нещо, а най-доброто и най-подходящото за тебе лично. Защото в повечето случаи зад ъгъла ни очаква нещо, което дори не сме и мечтали. С мен се случи така. Пожелавам ти да си много и изцяло щастлива!!!! Прегръщам те!

Рози и рози го е казала прекрасно!   Peace

# 377
  • Universe
Ако имате близки с алкохолни проблеми - тук има "Голямата книга на анонимните алкохолици":
- в аудио-формат на български  - http://dox.abv.bg/files/listtree;
- и в електронен вариант -http://www.aa-bg.dir.bg/_wm/files/item.php?did=121667&df=708&dflid=3 /Паролата за теглене е aa-bg/;

Стратегията може да се приложи и при други зависимости - наркотици, цигари, килограми....

Ето как изглеждат 12-те Стъпки на Анонимни Преяждащи  Peace - http://together-ed.org/viewtopic.php?t=1269

# 378
При мен нещо не се получават нещата. Единствено привличам пари.
Къде ли ми е грешката, уж бях оптимист, а ....
Към хубавите съвети,които са ти дали момичетата ще добавя само,че трябва да бъдеш благодарна за това което получаваш-искренно и от сърце да благодариш.Помисли си,ако ти подариш нещо и човекът ти е благодарен иска ти се да продължаваш с подаръците,но ако подаръкът ти се приеме така между другото, пренебрежително, едва ли ще го повториш.Благодарността за нещата, които имаш и които получаваш ще привлече към теб и други неща за които да бъдеш благодарна. Peace

# 379
Никога не ти се дава мечта, без да ти се дава шанс да я осъществиш. РИЧАРД БАХ

# 380
  • Universe
http://arka.bulboard.com/vt244.html#p6784

" Имало едно време едно малко градче. То се състояло от 4 отделни квартала.

Първият квартал се казвал "ДА, ОБАЧЕ"... Хората, живеещи в него винаги смятали, че знаят кое как трябва да се направи. Но като дойдел моментът да го свършат, всеки път отговаряли с "Да, обаче...". И все си намирали някакво оправдание, за да не го направят. Отговорът им винаги бил грешен, а те били ненадминати в това да прехвърлят вината за случващото се върху другите...

Вторият квартал се казвал "ЩЕ ГО НАПРАВЯ"... Хората, живеещи в него, знаели кога, какво трябва да правят. Подготвяли се за това стъпка по стъпка, обмисляли дълго своите действия. Но когато най-накрая се решавали да действат разбирали, че вече са пропуснали своя шанс. И тогава започвали да се вайкат и да си обещават, че следващия път ще бъдат по-решителни и по-смели. Ала все го отлагали. Дори решението да не отлагат повече живота си, го отлагали за друг път...

Третият квартал се наричал "ЕХ, АКО"... Неговите жители имали много силно развити възприятия за живота. Те винаги знаели, кое е най-правилното и удачното в дадена ситуация и как трябва да се постъпи. Но... това ставало едва когато вече всичко било свършено и било прекалено късно за каквото и да е. Чак челата им били разранени да си блъскат главите в стената във вайкане и съжаления за отминали неща и пропуснати възможности...

В най-раззеленената част на града, където били най-красивите къщи и най-цветните градини, се намирал четвъртия квартал. Той носел името "ДОБРЕ, ЧЕ ГО НАПРАВИХ!"

Когато излизали на разходка из града и минавали през този квартал, хората от "ЕХ, АКО" винаги гледали с възхищение на всичко наоколо.

Тези от "ЩЕ ГО НАПРАВЯ" също искали да отидат до там, да се поразходят и да разгледат, но все не успявали да намерят време и възможност за това.

А живеещите в "ДА, ОБАЧЕ", вместо да се радват на всичко красиво в тази част на града, все мърморели и намирали от какво да се оплачат. Или сенките на дърветата не им били достатъчно широки или гъсти, или слънцето трябвало да изгрява по-рано, и други подобни...

Но и жителите на "ДОБРЕ, ЧЕ ГО НАПРАВИХ" също си имали свой недостатък:

В техния мозък бил блокиран Центърът за Генериране на Оправдания! По тази причина мястото, където те живеели, винаги изглеждало красиво, подредено, спокойно. И Животът за тях бил истинско удоволствие...

Какво ли би било, ако всички се пренесем в квартала "ДОБРЕ, ЧЕ ГО НАПРАВИХ" и да поживеем поне известно време там?"

Автор - C. Dundar

от: http://www.pozitivnoto.info/

# 381
Ех, Лени....  Hug

Момичета, тази темичка определено е кварталът "ДОБРЕ, ЧЕ ГО НАПРАВИХ".... Днес се зачетох тук там из другите. Бях забравила колко негативизъм събуждат две три думи дори сякаш от нищото понякога .... И какви грубости се срещат из речника на уж нормални човешки (и то дамски...) същества.

# 382
Момичета, тази темичка определено е кварталът "ДОБРЕ, ЧЕ ГО НАПРАВИХ".... Днес се зачетох тук там из другите. Бях забравила колко негативизъм събуждат две три думи дори сякаш от нищото понякога .... И какви грубости се срещат из речника на уж нормални човешки (и то дамски...) същества.
И аз си го мислих това, наскоро!  Simple Smile

# 383
  • Universe
tanya24, Two Hearts Two Hearts Two Hearts на патерици

# 384
tanya24 и всички рожденници със закъснение , но от сърце ви желая Two Hearts Flowers Four Leaf Clover newsm10

Лени, благодаря за притчите.  bouquet Мога само да добавя към притчата за кварталите една мисъл на Михаил Горбачов-  най голямата грешка е страхът да не сгрешиш!

една медитацийка, която ми хареса.
как да развием интуицията си

Усмихнат ден ви желая!  Grinning

# 385
Добро утро, прекрасни! Hug
Аз съм под магията на "Разговори с Бога" - чудесна книга, която ме откри благодарение на вас   bouquet

# 386
Добро ви утро, чудесни хора. Моят ден започна преди доста часове с една достойна порция смях и сега предавам и на вас прекрасно настроение за деня!!! И до довечера поне едно сбъднато желание на всяка от нас Simple Smile

# 387
Здравейте, искам да ви почерпя, днес имам рожден ден и да ви благодаря, че ви има много ми помагате  HugБлагодаря, че ви има Hug

# 388
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Честит рожден ден ! Сбъдване на всички твои желания!

Този форум помага на много хора , в това се уверих!

Прекрасен ден на всички  newsm51

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 11:25 от feelthef

# 389

Мечтание
Честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт