Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 832
  • 696
  •   1
Отговори
# 570
  • Belgium

Дилянка
, този пуловер Ninka ли е? Откъде го купи, защото до колкото знам фирмата фалира  Thinking

# 571
Търся си готино шушляково яке с хубава, пухкава яка или качулка за зимата  Laughing Като видни специалисти по пазаруване, Помагайте, моля  Crazy Crazy

Намерих няколко в Ибей, но ги доставят чак от Хонг Конг  Rolling Eyes

Нещо подобно :

Почти същото го гледах на базар"Витоша" в кв.Борово.Цена 89лв.

# 572
  • София

Дилянка
, този пуловер Ninka ли е? Откъде го купи, защото до колкото знам фирмата фалира  Thinking

Да, Нинка е, ама го намерих на пътеките в Младост, явно някакви изостанали случайни бройки.

# 573
  • Belgium
Жалко, аз се надявах да е останал нейде техен магазин.

# 574
  • Все на втория етаж
allba_a, блузката и панталона са ти много хубави. Simple Smile Дилянка, и твоите също, със здраве и лекота да си ги носиш до края на бременността и след това де  Grinning

# 575
Търся си готино шушляково яке с хубава, пухкава яка или качулка за зимата  Laughing Като видни специалисти по пазаруване, Помагайте, моля  Crazy Crazy

Намерих няколко в Ибей, но ги доставят чак от Хонг Конг  Rolling Eyes

Нещо подобно :

Почти същото го гледах на базар"Витоша" в кв.Борово.Цена 89лв.

Аз на витрината на Мис Сиксти преди 2-3 дни мернах почти същото

# 576
  • София-Лагера
Жалко, аз се надявах да е останал нейде техен магазин.
Нинка има на Солунска посока Христо Ботев от дясната страна.
И за офис мацките видях елегантно магазинче Мира Варано май беше.
Има рокли по 42-45лв като за офис.
Харесаха ми ,но не са мой стил.

# 577

Нинка има на Солунска посока Христо Ботев от дясната страна.
И за офис мацките видях елегантно магазинче Мира Варано май беше.
Има рокли по 42-45лв като за офис.
Харесаха ми ,но не са мой стил.
[/quote]

Може ли малко повече инфо за този магазин, за първи път го чувам. Къде точно се намира?

И изобщо дайте идеи за магазини за офис облекла, че скоро се връщам на работа  Tired

# 578
  • София
Lorilicious, tsveti97, Tia_e, благодаря за предложенията Simple Smile) Ще проверя всички предложения:))  bouquet

Цвети, дай моля те някакво приблизително местоположение на този базар Витоша? Къде в Борово е?  Hug Магазинът има ли някакво име? И ако е имало пухчета на качулката, знаеш ли дали бяха синтетични? Embarassed

# 579
Един черен плетен пуловер, към него има и черно тънко полу с дълъг ръкав, но не съм го снимала. Извинявам се и за качеството на тази снимка, но е с телефон. Та пуловера не е кой знае какво, но седи интересно, особено с бяло или някакъв друг цвят полу/боди отдолу Simple Smile
http://delaplata.snimka.bg/other/delaplata.525906.20943879

# 580
# 581

Много са хубави ботите! Heart Eyes
Обожавам велур, но все не си взимам велурени ботуши, защото се скапват от мокрото време. Sad

# 582
Аз зимно време нося предимно велур, естествен, никога не ми се е скапало нещо от мокрото време, снега, дъжда и т.н. Поддържам ги със спрей и четка за велур, нищо повече.

# 583
Аз зимно време нося предимно велур, естествен, никога не ми се е скапало нещо от мокрото време, снега, дъжда и т.н. Поддържам ги със спрей и четка за велур, нищо повече.

Добре, а като се намокрят, не изглежда ли зле? Thinking Една приятелка имаше кафяви велурени ботуши, отпред като се намокреха, ставаха много по-тъмни и изглеждаше доста кофти. Rolling Eyes

# 584
Ами така е, аз ги нося само на сухо, Иначе тези ми боти не са от естествен велур.

Общи условия

Активация на акаунт