Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 843
  • 696
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Търся си готино шушляково яке с хубава, пухкава яка или качулка за зимата  Laughing Като видни специалисти по пазаруване, Помагайте, моля  Crazy Crazy

Намерих няколко в Ибей, но ги доставят чак от Хонг Конг  Rolling Eyes

Нещо подобно :

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 11:05 от illy`

# 556
  • София
Да ти кажа честно там почти нищо никога няма. Част от магазините вече затвориха и се изнасят на по-дбра дестинация.

Не си изпуснала кой знае какво  Laughing

Аз защото прочетох,че имат неща на Only,а имам няколко чифта дънки на тази марка,които са ми супер удобни и за разлика от други като ги изпера на стават на парцал #2gunfire

# 557
Лу имаше предвид, че като цяло в аутлета няма нищо. Наистинага магазините там изпозатваряха.
Камерънс има и в аутлета до Техномаркет, но сигурно и той ще ти е далеч.
Имат още един магазин на Витошка:

Работно време:
Понеделник-Петък:    10:00-20:00
Събота:    11:00-20:00
Неделя:    12:00-18:00

Пише, че ще се местят на Солунска.  Simple Smile

illy`, подобен на този модел видях в Reserved в Сердика. Май нямаше пухче, обаче, но пък стоеше много добре.
Още един подобен модел ми се върти из главата, в Пийк & Клопенбург, само че беше по-късо.

# 558
  • София

illy`, подобен на този модел видях в Reserved в Сердика. Май нямаше пухче, обаче, но пък стоеше много добре.
Още един подобен модел ми се върти из главата, в Пийк & Клопенбург, само че беше по-късо.

Мерси, това пише, че е на moncler...чета в интернет някакви неща и май се шият в БГ и Румъния на ишлеме  Rolling Eyes Ще издирвам.

# 559
  • София
В Принцес Аутлет Център понякога водя детето има много игри, батути и т.н, та за туй го знам този магазин. Освен него нищо не гледам в този "мол". Истина е че всички се изнесоха, преди и Риплей зяпах...ама вече ги няма. На Солунска имат магазин поне от година.....доколкото знам, ходила съм няколко пъти. Зареждат много сладки детски неща - предимно момичешки. Аз харесвам магазините им, намират се много интересни парцалки. Имам якета от там, чанти, обувки, харесвам и цените им  Mr. Green Не знаех че затварят този на Витошка  newsm78. Миналата зима в този на Солунска намерих най-красивите чизми /както ММ ги нарича ботуши за езда/  Mr. Green и цената им беше  Shocked примерно 40-50 лева. Нямаше моят номер ест.  Crossing Arms

# 560
  • София
Здравейте,аз наскоро си купих от този магазин за който говорите в Принцес аутлет,зимно яке на Макс Мара.Не знам дали е оригинално,струва 140 лв. и е със чудесна лисича яка,оранжево на цвят.Иначе от там преди съм си взимала сако на Веро Мода,страхотен модел за 40 лв.Има интересни неща и цените не са лоши. Party

# 561
# 562

и аз миналата година си търсих такова само, че палто с такава качулка ,нааерих едно пълен боклук се оказа, Пристигна и качулката от лисица с 5 косъма на нея .  Crossing Arms Това което си показала не е  ли на tulleh.  Thinking Oф мойто беше от китай и да ти кажа си е риск, какво може да пристигне  Confused Обикновенно на снимките са едно в действителност друго,внимавай, искай и реални снимки..ето какво поръчах а да ен ти казвам какво дойде  Laughing

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 12:53 от ♥VIKI♥

# 563
  • София

Мерси, това пише, че е на moncler...чета в интернет някакви неща и май се шият в БГ и Румъния на ишлеме  Rolling Eyes Ще издирвам.

страхотно е якенцето,и аз си търся точно такова,по-възможност черно ,ако намериш нещо ,моля те да споделиш   bouquet

# 564

Оригинално такова яке е над 1000 е  Grinning Не ес лъжи от Китай да си поръчваш,пари хвърлени на вятъра ще бъдат.Както на Вики.

# 565
  • София
Мерси за отговорите Simple Smile И аз им нямам вяра на тези китайци  Laughing

Мимозка, то Монклер, че са много скъпички знам... а тези места, на които са се шиели в Благоевград са разбити от МВР- не правели ишлеме, а просто нелегално шиели и разпространявали  Laughing

Ще търся..дано извадя късмет.. Grinning Ако мернете нещо хубаво, свиркайте, моля Hug

Оригинално такова яке е над 1000 е  Grinning Не ес лъжи от Китай да си поръчваш,пари хвърлени на вятъра ще бъдат.Както на Вики.

# 566
  • София
Нови есенни бремелински придобивки от мен!
Дънки:
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.20936494.big
Туники:
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.20936497.big
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.20936498.big
Пуловер памучен:
http://dilianavk.snimka.bg/other/shopping-maniac.273183.20936505.big
Гумени ботушки /малко намацани/:
http://dilianavk.snimka.bg/other/obuvki.377986.20936245.big

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 14:14 от Дилянка

# 567

На lepidopteria,пухенката е подобна-доколкото разбрах е от Манго Peace