Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 820
  • 696
  •   1
Отговори
# 645
Тиа страхотни обувки особено последните,жилетката и орхидеята  Peace

# 646
Къде? Вчера бях там и никакво такова елече не видях, но явно не съм гледала добре.  Thinking
Иначе съм влюбена във фибите и лентите и роклите и в обувките на Тиа (и в нея се влюбвам всеки път като видя нещо)  Heart Eyes

# 647
  • На черешатааа
Къде? Вчера бях там и никакво такова елече не видях, но явно не съм гледала добре.  Thinking
Иначе съм влюбена във фибите и лентите и роклите и в обувките на Тиа (и в нея се влюбвам всеки път като видя нещо)  Heart Eyes

В магазин Dresses    или нещо подобно до KFC  се намира

# 648
Аааааа е него го пропуснах (за сметка на КФС)  Embarassed

# 649
Момичета, страхотни придобивки!! Simple Smile) Но в нещата на Тиа съм влюбена .. Simple Smile) Ако може да споделиш от къде е черната рокля с дългите ръкави :S Уникална е! Simple Smile

# 650
Тиа,страхотни неща. Hug
Аз искам да питам последните дав чифта обувки откъде са? Blush

# 651
Tиа както винаги невероятни неща.Искам да те питам обувките с панделката колко са високи?Много им се чудих и исках червените и не посмях да ги взема,защото ми се сториха височки.

# 652
В детската Зара има много хубави дрехи и обувки за момиченца  Heart Eyes

Така си мечтая за тая бебешка Zara ..Харесала съм на малката яке и долница за зимата и още куп неща от нета,а наблизо нямаме Zara,само в София-на 300 км. от къщи... #Cussing out #Cussing out #Cussing outСамо се въздържам от дрешки да купувам с надеждата,че ще ми се отвори път до там... Crazy Crazy

От къде си?Зара има и във Варна!Аз взех на децата страхотни неща! Peace

# 653
Благодаря ви Hug

Мелиса, тези с панделката са от Miss Selfridge, а другите са BEBE - от щатския ибей ги взех Peace
whataboutme, високи са и не са от най-удобните.Мислех, че понеже са с платформа и дебел ток, ще са удобни,но не са Peace Peace

# 654
  • Belgium
Тиа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе красота, нямаш едно нещо, което да не е готино  Grinning

Искам да дойда и да се гмурна в гардероба ти  Whistling

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 11:32 от Лу

# 655
  • Lost in a fairytale ...
Тиа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе карсота, нямаш едно нещо, което да не е готино  Grinning

Искам да дойда и да се гмурна в гардероба ти  Whistling

И аз , и аз  Mr. Green
Ще съм като дете в сладкарница  Laughing

# 656
Здравейте,извинявам се,че нахлувам така в темата,но нямам време да обикалям по магазините много,показвате страхотни неща,възхищавам се на всяка ваша покупка,имам един спешен въпрос,виждали ли сте подобно палтенце,да е черно и не по-дълго от дължината показана на снимката,и мислите ли,че ще се носят и тази зима?Благодаря ви за отговорите
 Hug

http://elegantna.net/images/IMGP4119.JPG

# 657
   Тиа , както винаги наслада за окото  Crazy

Аз и тук да се похваля ... просто е страхотен http://media.snimka.bg/7379/021014056.jpg , моя е черен  Heart Eyes

# 658
Tia, Tia.....нямаш сърце и жал....от една страна тези красоти, които карат хората да искат да ти налазват гардероба безочливо, от друга тези крака, които просто са за санкциониране от полицията на простосмъртните с целулитени бухти за крака.... Crossing Arms Безобразна си....

Ава, много готино елече. Дано си изкопаеш едно такова, че и по- хубаво! Ама се чудех- кога го носиш това чудо- топло е за по- топлите дни с тънко нещо отдолу, пък е малко за големия кучи студ....Харесвала съм си разни такива, ама все тези мисли ме възпират от покупката  Thinking

# 659
Здравейте,извинявам се,че нахлувам така в темата,но нямам време да обикалям по магазините много,показвате страхотни неща,възхищавам се на всяка ваша покупка,имам един спешен въпрос,виждали ли сте подобно палтенце,да е черно и не по-дълго от дължината показана на снимката,и мислите ли,че ще се носят и тази зима?Благодаря ви за отговорите
 Hug

http://elegantna.net/images/IMGP4119.JPG

МИналата година си взех едно такова подобно от Графа, магазинът май се казваше Traky. Намалено беше на 60 лв, не помня от колко.
Ако искаш мога да кача снимки.

Общи условия

Активация на акаунт