Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 994
  • 696
  •   1
Отговори
# 225

купих си такива маратонки, обаче са черни с бели черти..каква чанта ще им подхожда, искам някоя по-големичка

# 226
  • Все на втория етаж
Елс, потърси си някоя кожена по спортна чанта, тип торба или за през рамо. Според мен във всеки магазин за чанти ще се намери нещо подходящо.

# 227
Еlssssss, хубави, семпли класически адидаски.  Heart Eyes Защо не пробваш с някоя от техните чанти, които са напускали сега? Особено едни големи, като от промазка, в много тъмно синьо, почти черно. Верно, че малко все се оливат в цените на шушляковите си чанти, но пък са си подходящи и за маратонка, и за друга по-ежедневна обувка.

# 228
# 229
Много хубави обувки и диадема.Дънките до Бг ли поръча доставка или английски адрес?

# 230
# 231
  • Belgium
Мимозке, мерси, поръчах ги на адреса на една приятелка в Англия  Laughing

Juiciness на Miss Sixty са  Laughing

# 232
Мда и аз така правя,ама викам да не са пуснали прИмоция евтина доставка до Бг  Simple Smile

# 233
  • Belgium
Според мен скоро ще я заредят новата колекция и в магазините в България. Вече на какви цени ще е, идея нямам.

# 234
Маци честито  Flutter , ботите са страхотни. Crazy Heart Eyes

# 235
Мимозке, мерси, поръчах ги на адреса на една приятелка в Англия  Laughing

Juiciness на Miss Sixty са  Laughing

Аа, това са новите, мерси! Grinning

# 236
Mimozata,страхотни придобивки както винаги Heart Eyes
Може ли на лични адресчето на магазина във Варна,че ще имам ходене натам след около 1 месец.Благодаря  bouquet

# 237
Цените на Мис Сииксти тука, са същите като в сайта. Там цената опримерно е в евро, умножавате по 2 и готово.

# 238
Аз ли нещо съм се заблудила  Thinking , но това, което виждам в сайта на Miss Sixty, го виждам и в магазина. Не че всичко, но поне що се отнася до денима, новата колекция си е и тук. Търсех конкретен модел от новите им неща, видени в сайта. Не мисля, че има съществено забавяне.

# 239
Аз също не съм виждала някога съществено забавяне. Каквото съм търсила, винаги съм го намирала в магазина. Ако няма, питам, в повечето случаи се оказва, че го е имало, но е свършило, но ако желая ми поръчват.

Общи условия

Активация на акаунт