Six month smile?

• 32 768
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
здравейте Simple Smile
мисля и аз да си оправя зъбките и събирам информация Simple Smile Та за 6MonthSmile ... има ли някой със случей на вадане на зъб? Моите са на гъсто :/
И задължително ли е ретейнърите да са фиксирани...

Благодаря предварително и лек ден на всички Simple Smile

Имай предвид, че това с 6 - месечната усмивка е за много леки случаи, този метод не оправя по-сериозни проблеми, другите случаи се лекуват с брекети и продължителност на лечението около 2 години. Най-добре посетете ортодонт.

# 31
Здравейте,
някой знае ли ортодонт в Пловдив, който работи с Six month smile?

# 32
Все още ли ги има само в София?

# 33
Здравейте!
Реших да се включа в темата, тъй като и аз доста време се колебаех дали да се подложа на лечение с този метод. Е, в крайна сметка го направих и не съжалявам! Носих брекетите 6 месеца и сега съм много доволна от резултата! Не се колебайте - заслужава си! Simple Smile

# 34
Здравейте!
Бих искала да Ви попитам каква е цената на прегледите при д-р Радева и цената на самите брекети?

# 35
Първият преглед е безплатен. Цената я пише в сайта "Две челюсти – 2500$ по курса за деня
Една челюст – 1500$ по курса за деня". Ето това е сайта : http://breketibg.com/

# 36
Момичета, длаи биха ми помогнали за коригиране на захапката?

# 37
Дали някой скоро е ходил?

# 38
Аз Simple Smile И сега събирам  парички за да си орпавя един зъб и да си запиша час за отливка   bigdance2
Отказах се от стандартноте брекети след като ми казаха 2 години и да извадя всички мъдреци до 2 месеца.... Аз пак трябва да ги извадя, защото ми пречат, но не е належащо да се случва сега веднага.
Ходих на консултация при тях и мога да кажа, че това беше първата ми консултация в живота, в която не е нужно да задавам въпроси и да им вадя думите с ченгел от устата! Доктора беше много любезен, обясни ми всичко от начало от взимането на отлива, през поставяне на брекети, периода с тях и поставянето на ретайнъри, плащания и ... всичко, абсолютно вскичко! Отдели ми сигурно 30 мин. и отговори на всички въпроси, които ми изникваха. Според мен, ако човека няма големи проблеми със захапката и иска да си оправя фронталните зъби-това е начина.....
И аз съм супер щастлива, от факта, че мога да се възползвам от този тип брекети!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 12:05 от K.Ivanova

# 39
Може ли да споделите повече?   bouquet

# 40
Alleisha, редактирах си горния пост. Виж там Simple Smile

# 41
Благодаря.
Записала съм час за сина ми.
Да видим какво ще се случи при нас и дали са подходящи в случая ни.

# 42
Знам, че трябва да е над 15 години за тези брекети....

# 43
Ще пиша след консултацията ни.
До тогава се надявам да се включат и други с мнения.

# 44
Дано стане, стискам палци!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт