Six month smile?

• 32 768
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
В момента съм с тази система, първата седмица беше ужасно усещането но вече свикнах, а и като гледам ефекта само за месец, направо съм удивена. Моята зъболекарка в Дента консулт ми обясни че тази система е приложима за хора с козметични дефекти, а не дълбоки и с захапката и съм супер подходящ случай, тъй като те действат за подреждането на първите 6 ци. Даже спомена че с тези темпове може и за 4 месеца да сме ок и да ми сложи ритайнерите. Радвам се, че изобщо най-накрая предприех тази стъпка и разгеле се реших на 33 год:)

# 46
Поздравления за резултатите и за реяението!
Аз вече ги свалих и съм много доволна от резултата.
Определено си струват мъките и парите Simple Smile
Успех за напред и дано бързо се наредят зъбките!

# 47
Six month smile все още ли се поставят само в София? Някой знае ли ортодонт във Варна, който работи с тях?

# 48
Здравейте! Някой скоро слагал ли си е такива брекети ? Бихте ли споделили дали сте доволни от резултата?

# 49
  • Down south
Дъщеря ми е с такива, става дума за невидими шини Invisalign Teen.
Много съм доволна и тя е много съзнателна в носенето.
След приключването ще трябва да носи retainers.
Единствен недостатък е цената.
Цена на пълен курс  $7000 Sad

# 50
Здравейте, виждам че темата е малко по забравена, моля ако някой има опит с тези брекети six months smile да сподели-доволен ли е, наистина ли ти оправят усмивката за 6 месеца, и кои доктори ги поставят?
благодаря предварително за включилите се Simple Smile

# 51
Аз в момента съм в процес на проучване на системата. Доколкото намерих има две места в София, където се предлага - при д-р Анита Радева и при д-р Кръстина Джамбазова. Доколкото успях да разбера Анита Радева работи по-отдавна и за нея има мнения във форума. За Кръстина Джамбазова нищо не намерих, освен сайта на нейната клиника. Беше пуснала Грабо ваучер за консултация и отидох на такава. Държа се много любезно и ми разясни всичко за системата. Стори ми се ОК, от нея разбрах, че е имала доста пациенти с тази система, но все пак ако някой е минал целия курс на лечение, би било много полезно да сподели впечатления и за нея. Цената и при двете е еднаква. Сега остава просто да реша при коя от двете да си поставя брекетите.

# 52
Здравейте, писах преди около 2 седмици тук във форума и понеже нямаше отзиви и реших направо да се вдигна до София и да отида на консултация при доктор Анита Радева в Дентаарт. Накратко да Ви кажа как мина прегледа-нормалната захапка е горния 3ти зъб да покрива долните 3ти и 4ти зъб-ако това не е така-тези брекети не могат да го коригират. Докторката каза, че тези брекети могат само да наредят зъбите ти един до друг, само че как-като всеки месец ходейки на преглед ти изпиляват всеки един зъб отстрани с диамантени пили. Нали всеки от нас знае как се образуват кариеси-от не здрав и нарушен емайл. Като кажат димантени стружки и ако си някой малко по-неук си казваш ехе кой знае какво ще ми правят. Аз лично това ми беше първата консултация с ортодонт и първоначално не се замислих много и не обърнах внимание на това с изпиляването на всеки един зъб без изключение, но после питайки хора носели брекети ми казват каква е тази глупост да ти пилят зъбите-няма такова нещо. Пиша тук , защото ми се иска да спася много хора да не се подлъгват и да хукват към София като мен- да спеспя и много разходи на хората, понеже аз изчетох всичко тук и имаше добри отзиви за тези бтрекети Six Month Smile, ако само някой беше написал истината и аз никога нямаше да се вдигна до София и да дам сумати пари за път, отделно за няма и 5 мин преглед-хоп 30лв ми взе доктор Радева и така да си пропилея един цял ден.
Хора не се подлъгвайте, прекалено хубаво, не е не хубаво, явно коментарите тук са заучени и нагласени, защото не мога да разбера как ще останеш доволен с изпилени и скъсени и накрая развалени зъби!?
Успех на всички и като допълнение ще кажа, че едни брекети Деймън мисля че са прекрасно решение за хубава усмивка-без пилене на зъби, оправят захапката и не увреждат зъбите.

# 53
Здравейте,
Аз съм ползвала услугите на Дентаарт и за брекетите и за други дентални услуги и не ги препоръчвам. Ако можех да избирам отново бих дала повече пари и бих отишла на друго място. Некачествено обслужване и некачествени резултати.

# 54
Не знам какво точно не ви е харесало в работата на др.Радева,но аз като се обадих за запазване на час(не съм от софия),ми беше разяснено много учтиво и бях предопреден че прегледа е на цена 30лв.
Също така,ми беше казано че ще продължи оклоло 30 мин.,понеже имах повече въпроси при мен прегледа продължи 45 мин и въобще не беше ''претупан''.
   Носих брекети на горна и долна челюст и съм много благодарен на екипа на ''ДЕНТААРТ'', за постигнатите резултати.
   Ако някой е ходил  на зъболекар там знае за какво говоря.

Общи условия

Активация на акаунт