Лакове за нокти - тема 10

• 47 352
  • 700
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде тук
Здравейте, искам да ви питам дали някой е ползвал матовия топ лак на Орли и имате ли отзиви за него

# 211
Моята придобивка от вчера OPI Feelin` Hot Hot Hot .  Разкошно розово

# 212
  • София
Не, не,не. Тъпият ми лак пак стана на балончета! Няма пък да го трия, само да си го хабя! Уф, има ли някакво спасение от това, виждам, че не само на мен ми се случва.

Аз се лакирам само вечер към 22.00 и до сега балончета не са ми се получавали. Според мен е от жегите. Peace

# 213
Потърсих на Манхатън от новата колекция за снимки в интернет, но намерих само това:

http://www.frau-shopping.de/wp-content/uploads/2010/08/manhattan … our_nails_77T.jpg

От това, което виждам, сякаш старата е по-хубава.

Вие виждали ли сте вече тази в България?
като се загледах снимката установих, че сякаш са искали да покажат ефекта на този топ по средата върху двата цвята, не знам за вас, но на мен повече ми харесва без топ...

# 214
Да това е ефекта от топ лака.И на мен ми харесва без топ

# 215

Лаковете на Флормар към 1,80 или 2,80 бяха? Че ми трябав цената им, а не си спомням.

1.80 вчера си взех- уж не го имах, но като си го сложих като повечето ми оранжеви е  #Cussing out. И аз докато не си уцеля някои цвят  имам сумати излишни в една гама- розова и оранжева.
Снимах как ми стои на краката:
http://viora.snimka.bg/other/lakove.526977.20193713

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 15:15 от orhideq

# 216
  • София
Не, не,не. Тъпият ми лак пак стана на балончета! Няма пък да го трия, само да си го хабя! Уф, има ли някакво спасение от това, виждам, че не само на мен ми се случва.

Аз се лакирам само вечер към 22.00 и до сега балончета не са ми се получавали. Според мен е от жегите. Peace

на мен ми се получават пък и тогава...
причините явно са комплексни...

аз като се преналакирах днес сутринта балончета имам само на един пръст дето без да искам мацнах малко повече в първия пласт лак дето е точно над базата. и те са точно там където го направих малко по - дебел... newsm78

Моята придобивка от вчера OPI Feelin` Hot Hot Hot .  Разкошно розово

това наистина е разкошноооооо!!!!!   bouquet

# 217

балончетата се получават ,защото тръскаш лака нляво и надясно...не трябва!...тръска се като го хванеш така ,че капачката да е между палеца и средния пръст ...движенито на разбъркване е нагоре и надолу

# 218

балончетата се получават ,защото тръскаш лака нляво и надясно...не трябва!...тръска се като го хванеш така ,че капачката да е между палеца и средния пръст ...движенито на разбъркване е нагоре и надолу
Не е от разбиването на лака

# 219
И мен ме дразнят тия балончета, на краката не ми стават, но на ръцете  #2gunfire................А се лакирам вечерно време, като заспи малката. Имам чувството, че ми стават когато слагам цялата гама продукти- гел, лак 2 пъти и топ лак.

# 220
  • Бургас
Познайте кой си има вече две муудчета Сори, синьо Лови, ама ей сега ще те трийна - нищо че си от вчера Twisted Evil

# 221
  • Belgium
Познайте кой си има вече две муудчета Сори, синьо Лови, ама ей сега ще те трийна - нищо че си от вчера Twisted Evil

И ти ли?  Crazy

Аз моя ще го мацам чак след морето  Laughing

Кои докопа?  Flutter

# 222
  • Бургас
Peaceful/Confident и Calm/Wild  Crazy Ма мно'У е бърз тоз продавач - ейййй Mr. Green

# 223
  • Belgium
Моя е  Awesome - Silly  Crazy

# 224
  • Бургас
И той е готски - след морето да пуснеш едно фотце викам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт