Лакове за нокти - тема 10

• 46 141
  • 700
  •   1
Отговори
# 60
това на Scholl  не беше ли само за педикюр или се бъркам ?

# 61
  • Belgium
Комплект 3 в 1 за здрави и блестящи нокти на Scholl помага за предотвратяване и елиминиране на проблемите, дължащи се на лак или потъмняването на ноктите.

Съдържа 3 компонента – пила, подхранващ гел, ултравиолетов защитен гланц за блясък.

Това е само за ноктите на краката  Peace

# 62
Това е от днес на miss sporty
http://storage3.album.bg/5df/s6300195_efd99_24683673.jpg
http://storage3.album.bg/1f4/s6300194_79ddc_24683672.jpg - на тази снимка цветът е по-реален.

# 63
  • София
Моите също са от Ибей, поръчах в четвъртък, днес бяха в пощата... обичам го този търговец... Mr. Green
Признай си без бой кой е той!  Wink Heart Eyes

Mr. Green beautyzone2007  Peace

# 64
  • Варна
Ах, даааа, така си и мислех  Party
Досега се удържах да не поръчам "новото черно" ама ... ако постнете още една снимка и ще го купя  ooooh!
А  и това тъмносиньо е супер  Crazy

# 65
Благодаря момичета ; страхотни приятелки сте!!! newsm51
Знаех че ще ми помогнете.
За сега ще пробвам с лимон малко да ги натъркам и ще видя какво ще стане защото в момента нямам друго а не мога да изляза че дребното спи. Laughing
Мен не ме притеснява толкова това оцветяване както писах ;гледам да съм все с лак обаче ми стана много чудно как така се получи при положение че от няколко месеца ползвам основата на ОПИ и Севантийн (е вярно той е нов и го мацвам за първи път) newsm78.

# 66
  • София
Мариша, не че те подстрекавам, обаче тоя търговец е супер - аз поръчвам само от него, от други - само ако въпросният лак го няма при него...
До сега най-дългия срок, за който са пристигали е бил 9 календарни дни, като броим деня на поръчка и деня на доставка.

А и тези двата лака са... Heart Eyes На картинка поне, че на живо синьото не съм го виждала...

При него има и новата колекция Vintage Vixen на China Glaze, редно е да забода нещо и от нея следващия път... Blush

# 67
Хайде сега и линк дайте към него, че след толкова хвалби. HugНещо не можах да го намеря, въпреки че аз купувам Опи само от магазин. Не вярвам на цветовете в нета и не ми се рискува.

# 68
# 69
  • Belgium
Малко красоти  Grinning

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 17:24 от bubanka

# 70
Мерси.  bouquet Ооо те са  в Америка, а аз търся в английския.
Лу, готини неща пак показваш.

# 71
  • Варна
Мариша, не че те подстрекавам, обаче тоя търговец е супер - аз поръчвам само от него, от други - само ако въпросният лак го няма при него...

Даааа, и аз от него поръчвам, просто исках да направя сверка дали става въпрос за същия  Heart Eyes
ми ..кво сега ... да поръчвам ли  ooooh!
Вече изгубих бройката на лаковете, които чакам  Tired

# 72
Да ви питам аз, имате ли проблем с нанасянето на лаковете на Орли, или грешката е при мен? Имам два и нещо не се справям добре с тях, пък цветовете са им страхотни.

# 73
Ще ми препоръчате ли някои коралови лакове или пък червени , не искам да са скъпи. Ако може и снимка с лака на ноктите да сложите.  Praynig

# 74
За мен хубави коралови от по-евтинките са на Флормар 377 и на Катерин Арли 929, като вторият е леко розовеещ.Снимки има някъде из темите и на двата. Wink Иначе и Гош имат хубаво коралово - Hot coral

Общи условия

Активация на акаунт