Лакове за нокти - тема 10

• 46 171
  • 700
  •   1
Отговори
# 75
И от мен един глас за този търговец. Peace

# 76
  • София
За мен хубави коралови от по-евтинките са на Флормар 377 и на Катерин Арли 929, като вторият е леко розовеещ.Снимки има някъде из темите и на двата. Wink Иначе и Гош имат хубаво коралово - Hot coral

На Катерин Арли 917 също не е лошо коралово.С 377 на флормар са почти еднакви като нюанс,но този на флормар е доста по-плътен цвят Heart Eyes

# 77
  • София
Ох, Лу, това второто е супер... Blush

ми ..кво сега ... да поръчвам ли  ooooh!

Явно имаме едни и същи терзания... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Hug

# 78
  • USA, Steak State
Лу играла си да ги броиш, а? Шматка!  Heart Eyes Иначе не съм пробвала още Мууд лаковете, че гледам да не се лакирам известно време.. Въпреки това снощи се лакирах за концерта на който съм тази вечер.. Нямаше как да не поработя над метълския си Outfit.  Mr. Green Вамп маникюр

маякуб Аз цвета го определям като онези Египетски буболечки Скарабейи.. Точно такива отенъци има. Купуван е от Бг, така че ще го намериш, не е нещо лимитирано и т.н. НО за да се получи плътен цвят трябва поне 2 слоя, трайноста му не е много голяма.

Noir
  Този кадифения на Зоя е убиец!

Бубка, много добре се еполучило този нокът, който си направила с черно и със ГР скейл ефект. Аз точно с този цвят още не съм се сдбобила, че сте ги изпокупили из цяла София, та се налага приятелката да ми ги поръчва от нета, че аз нямам как да си поръчам. Иначе и аз този Мууд го исках много, но го нямаше в магазина и онлайн не мога да го намеря.. Ще проверя тия дни пак в магазина дали са заредили.

Mirellka
Точно поради тази и още няколко причини си държа ноктите девствени тия дни.

# 79
  • Варна
Послушах подписа ти  ooooh! ooooh! ooooh!
Повече няма да влизам в тая тема  Crossing Arms

# 80
Ще ми препоръчате ли някои коралови лакове или пък червени , не искам да са скъпи. Ако може и снимка с лака на ноктите да сложите.  Praynig
Мога да ти предложа ето това коралово на Пърфект /снимките са линкове/:

На нокти не мога да го покажа, тъй като съм с друг лак, но на втората се опитах да го снимам възможно най-близо. Ползвам го повече от година, не е мръднал; никога не съм го разреждала; съхне бързо. За жалост, номерчето му се е изтрило и разчитам само първата цифра - 8; после 7 ли е, 9 ли /по-скоро да/... не знам. Rolling Eyes На самото шише има гравирано 54, но едва ли е номерът.

П.П. Що така никъде в нета не мога да открия палитра на Пърфект?

# 81
  • Belgium

Повече няма да влизам в тая тема  Crossing Arms

Аз не знам кой ме подстрекаваше на лични за разни лакове  Whistling

TheBlackWidow броих ги да, знам че съм куку  Blush

Офф топик: на какъв концерт си довечера?  Flutter

# 82
  • София
Послушах подписа ти  ooooh! ooooh! ooooh!
Повече няма да влизам в тая тема  Crossing Arms

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Луда жена.... Hug

Кажи сега какво поръча...?

# 83
  • USA, Steak State
Лу На една моя стара любов Disturbed. И знаеш ли кое е най- тъпото. Имам още 2 Вип билета за ложа, седящи места и нямам на кого да ги дам.   Mr. Green

И за да не е офф, точно това приемам аз за класическо червено, което е сега на единия ми нокът. Лака е на Пърфект. Нали в миналата тема се беше споменало, че малиновото и класическото червено за всеки е различен цвят. Т.е.... да де.. разбрахте ме. Simple Smile

# 84
  • Belgium
Лу На една моя стара любов Disturbed. И знаеш ли кое е най- тъпото. Имам още 2 Вип билета за ложа, седящи места и нямам на кого да ги дам.   Mr. Green

Е, хубава работа, да бях в САЩ, моментално идвах  Crazy

За мен класическо червено е това:

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 17:26 от bubanka

# 85
  • USA, Steak State
За мен това е кърваво червено пък.  Mr. Green

То така де, има желаещи в БГ много, ама тук няма. Sad

# 86
Момичета , благодаря ви много. При първа възможност ще потърся лаковете!   bouquet
Други мнения няма ли ?  Flutter

# 87
  • Варна
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Луда жена.... Hug
Кажи сега какво поръча...?
Тъмносиния от Swiss колекцията и Jade is the new black.
Повече няма да поръчвам НИКАКВИ лакове. АМА НИКАКВИ   bash
Само Paradoxal ще си купя оттук като излезе и толкова!

# 88
  • София
Мариша, ние с теб харесваме явно едни и същи лакове.... И аз харесвам Парадоксал, ама някак не ми се дават толкова пари... ooooh!

И аз мисля да не поръчвам скоро никакви лакове... Само с нетърпение чакам МАК да заредят лаковете от Алис и Оливия, ама вече губя надежда, че това ще се случи... Cry

# 89
  • Belgium

Повече няма да поръчвам НИКАКВИ лакове. АМА НИКАКВИ   bash
Само Paradoxal ще си купя оттук като излезе и толкова!

Има го написано черно на бяло, да не се отметнеш после  Whistling

МАC Venomous Villains ще бъде заредена през октомври, някой ако го интересува  Peace

Общи условия

Активация на акаунт